Cee написа:Аз вообще немога стопля вече за какво спорим
Е време бешеее !!!

Cee написа:Аз вообще немога стопля вече за какво спорим
Dan4ote написа:Cee написа:Аз вообще немога стопля вече за какво спорим![]()
Епа ти каза, че на raziel броните са с-ки, но от новата А6, а аз ти казах, че не са с-ки и ти пуснах снимки от С6, raziel и ти пуснахте от Слайн и се вижда от снмките, че нито едната, нито другата са като неговите!
Просто неговата кола си е А6 С5 Sline и предишния собственик й е направил физиономия на А6 С6, а колегата е направил сделката на годината
brabus написа:Честито и безаварийно.
Колата не е S-Line, а е с някакъв пакет на друга фирма.
Малко е на ръба да стане претрупана, така че ако правиш нещо по нея внимавай.
Казвам го с най-добри чувства.![]()
Ето истинско S-Line
Cee написа::shockТва не е S-line просто на решетката има едно S ,А това раздутото по броните е оргинално и на S5 е така,Сега ме карата да ходя до гаража да снимам
![]()
Cee написа::shockТва не е S-line просто на решетката има едно S ,А това раздутото по броните е оргинално и на S5 е така,Сега ме карата да ходя до гаража да снимам
![]()
Cee написа:http://www.audi.com/audi/com/en2/models.html Eто ви истински S пакет с извивките долу
Dan4ote написа:raziel написа:TОва не е така, моят капак и страничните калници немат нищо общо с на С6 купе, и съответно няма как да стане новата броня...
Точно така е!
Абе перфекно е направено, само малко десния фар ми се струва мръднал, а? Или така е излезнало от снимката...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта