А на крис11 мога да му кажа че съм виждал служебно полицейско куче от порода Ротвайлер в Сърбия

soto73 написа:...
А на крис11 мога да му кажа че съм виждал служебно полицейско куче от порода Ротвайлер в Сърбия
joker написа:Благодаря още веднъж на всички колеги......трогнахте ме ....до болка ме трогнахте....
P.S.kris 11.... не ти се сърдя....макар,че точно заради такова като твоето мислене и непознаване на тази порода, моят Бък и аз заедно с него отнасяхме огромно количество хорска злоба и толкова дива агресия, че и питбул би се стреснал.....хората винаги са били далеч по-агресивни от моето куче...но нейсе!!!...опитай да си вземеш ротвайлер опознай го от близко и ще мислиш по съвсем друг
kris11 написа:....
Не навиждам тази порода. Един ексземпляр преди доста време тръгна да налита и се опита да захапи малкият ми син. Един як шут и налетя на мен. Имам белег на крака си , забих пръсти в гръзмуля му и яко дръпнах да изтръгвам, заквича и ме пусна .Ако беше в мен пистолета щях да гръмна насред морската градина.
С това , че всеки си харесва любимеца съм съгласен и , че му е жал за него също.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта