в памет на моя Бъки

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
soto73
Автомобил: VW Passat B8 SPORT 2TDI BMT
Двигател: CRLB 2015
Контакти:

Мнениеот soto73 » Вто 21 окт 2008 23:37

Съжалявам за загубата колега!Знам какво е!И на мен ми отровиха една овчарка преди години(черна,канадси вълк дето им казват някой :) )После ми подариха ротвайлерка!Тя все още е жива(оставих я на кума ми),но дано новото пале те радва и замени донякъде загубата!
А на крис11 мога да му кажа че съм виждал служебно полицейско куче от порода Ротвайлер в Сърбия :wink:

Потребителски аватар
PESHERLAN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PESHERLAN » Вто 21 окт 2008 23:55

И аз ти съчувствам колега,за приятеля дето си загубил,дано скоро друг запълни празнотата която е в сърцето ти!!!

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Вто 21 окт 2008 23:59

soto73 написа:...
А на крис11 мога да му кажа че съм виждал служебно полицейско куче от порода Ротвайлер в Сърбия :wink:

Що се хабиш?
То Ротитата са забранени само в Холандия, ама пък за това са разрешени марихуаната и леките наркотици... и като се напуши някой и започне с простотиите, няма проблем... това са 'цивилизованите' държави...
Както казах, пази, Боже, сляпо да прогледа! Че тогава не само срещу ротвайлери, ама направо ще има и закон срещу опасното мислене!!!
Дай на прост човек малко власт и яла глей ко стаа!
И това, че тази порода има вековна история и че в повечето наистина цивилизовани страни е призната и се ползва като служебна порода, няма ко да му го обясняваш...
От утре почвам да бъркам адските смеси и само некое псе да ме погледне накриво!!!
Аз викам да си развъждаме само некви къртици, даже да им напраим селекция, че да са без зъбки, да писукат кат мишки, та да не стряскат хората и да не тежат повече от кило и половина заедно с козината... тогава ще си оправим проблемите, включително и личностните. А за истинските кучета, ще отваряме киноложките трудове и ще цъкаме с език, докато чешим настървено измършавелите си от активно действие по клавиатурата, рахитични мишнички и вратлета...

Жокер, извинявай за спама!

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Сря 22 окт 2008 4:44

Тъжно ми стана :( , защото винаги съм имал и имам респект към кучета, умни и обичат истински, и както каза Брабус:
brabus написа:joker, нека новото паленце те усмихва. Стопанин като теб ще бъде възнаграден с любовта и предаността на всяко живо същество.

Потребителски аватар
joker
Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF

Мнениеот joker » Сря 22 окт 2008 8:01

Благодаря още веднъж на всички колеги......трогнахте ме ....до болка ме трогнахте....не очаквах ,че толкова хора ще ми пишат......ето затова съм в този форума заради хората в него....Бог да ви благослови добри хора.....
P.S.kris 11.... не ти се сърдя....макар,че точно заради такова като твоето мислене и непознаване на тази порода, моят Бък и аз заедно с него отнасяхме огромно количество хорска злоба и толкова дива агресия, че и питбул би се стреснал.....хората винаги са били далеч по-агресивни от моето куче...но нейсе!!!...опитай да си вземеш ротвайлер опознай го от близко и ще мислиш по съвсем друг начин....сигурен съм..вече минах по този път!!!и никога няма да взема друго куче освен ротвайлер.....да ми жив и здрав Бъки 2...
Пропуснах да добавя,че в момента във варненската полиция върви подмяна на немските овчарки с ротвайлери....защо ли??????

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Сря 22 окт 2008 18:11

joker написа:Благодаря още веднъж на всички колеги......трогнахте ме ....до болка ме трогнахте....
P.S.kris 11.... не ти се сърдя....макар,че точно заради такова като твоето мислене и непознаване на тази порода, моят Бък и аз заедно с него отнасяхме огромно количество хорска злоба и толкова дива агресия, че и питбул би се стреснал.....хората винаги са били далеч по-агресивни от моето куче...но нейсе!!!...опитай да си вземеш ротвайлер опознай го от близко и ще мислиш по съвсем друг

Не навиждам тази порода. Един ексземпляр преди доста време тръгна да налита и се опита да захапи малкият ми син. Един як шут и налетя на мен. Имам белег на крака си , забих пръсти в гръзмуля му и яко дръпнах да изтръгвам, заквича и ме пусна .Ако беше в мен пистолета щях да гръмна насред морската градина.
С това , че всеки си харесва любимеца съм съгласен и , че му е жал за него също.

Последна промяна от kris11 на Сря 22 окт 2008 18:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rad3v
Автомобил: Vw Golf 4 TDI
Двигател: ARL 2000g
Контакти:

Мнениеот Rad3v » Сря 22 окт 2008 18:13

От куче до куче има ОГРОМНА ама огромна разлика...

Потребителски аватар
princo
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 1.8T Quattro 1997

Мнениеот princo » Сря 22 окт 2008 19:05

Теодор написа:Искренно съжалявам за загубата ти, дано бързо намериш друг също така верен приятел.

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Сря 22 окт 2008 19:05

Мойте съболезнования за кучетоти, нека новия ти домашен любимец те прави още по щастлив

п.п. незнаех че на ротвайлерите 1-та година им е мно важна, аз моя така си го отгледах, от дъжд на вятър :wink:

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Сря 22 окт 2008 20:19

kris11 написа:....
Не навиждам тази порода. Един ексземпляр преди доста време тръгна да налита и се опита да захапи малкият ми син. Един як шут и налетя на мен. Имам белег на крака си , забих пръсти в гръзмуля му и яко дръпнах да изтръгвам, заквича и ме пусна .Ако беше в мен пистолета щях да гръмна насред морската градина.
С това , че всеки си харесва любимеца съм съгласен и , че му е жал за него също.

Това, което те е нападнало, не е било ротвайлер. Ако е било ротвайлер, никъв шут да ни си могъл да му биеш, за гръцмуля ако говорим, щеше да е за твоя, ама в минало забравено време...
И да ти кажа лично на теб - всеки има ютия... ти извади и ми гръмни кучето, па да видиш, дали няма да те целуват студен после... а най-хубавото в тази наша правова държава е, че ще го изкарам накрая самозащита... :)
Мисля, че е време да починеш малко в тая тема, достатъчно я осра вече...
Пусни си твоя тема с петиция и подписка срещу опасните породи. Ако не от нещо друго, поне от уважение към автора! Или и него искаш да гърмиш?

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Сря 22 окт 2008 20:34

съжалявам за другаря ти, колега! тежко ще ти е, но на него ще му е по-леко. и аз загубих моят Арго тази година, умря от старост, милия, живя на воля, откакто бе роден и въпреки всичко ми е много мъчно. не бих взел друга животинка, не искам да страдам отново при загубата й. пий едно и бога да прости!

Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Бързият » Сря 22 окт 2008 20:37

Поредната тема за мерене на пишки стана тука май .Започнахте да размахвате ютии , да се гърмите , да се целувате студени .... :roll: Много филми гледате колеги . И аз като прочетох темата вчера ми стана гадно , но си оставам на мнението че това са опасни кучета кой какво ще да ми говори . Кучета от подони породи задължително трябва да се разхождат с наморници и на къс повод :idea:

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Сря 22 окт 2008 20:41

Колеги моля ви се спрете да пишете и да спорите какви кучета са и не са ротваилерите.Не мисля, че на колегата му се четат глупости (а дори и да не са) точно в този тежък момент.Каквито и кучета да са, това е част от живота на човек и загубата и болката са големи.
Моля модераторите да изтрият мнението ми заедно с другите ненужни.

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Сря 22 окт 2008 20:47

Съжалявам докторе, за твоето куче :(

Лека му пръст и нека душата му да намери вечен покой :bishop

Знам какво е да загубиш домашен любимец, наистина ти съчувствам :(

Потребителски аватар
vaskoniracing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoniracing » Сря 22 окт 2008 21:44

Колега единственното,което мога да кажа е SORRY и дано малкия ти помогне да се върне6 към нормалният начин на живот по-бър3о.А на-всички,които мра3ят та3и порода да се 3амислят дали всичко 3ависи от самото куче или и стопанина му носи отговорност 3а неговото поведение.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”