VWtiru-liruclub.bg

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
stan4o_mc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stan4o_mc » Пон 27 окт 2008 0:21

Аз съм "за" офф-а да си остане в този си вид. За това е офф-топик. Напълно споделям мнението на joker. Това е раздела, който ни вади от автомобилните теми. Все пак се говори за интернет общество - хора и проблеми - всякакви. Ако към някоя тема няма интерес - сама си заминава. Нали сме тук за да си помагаме или е така само за автомобилните проблеми? Проблема се решава - катанец. Не се решава, а става спам - чиска, повтаря се - катанец. Всички имаме живот извън колите и е нормално ако съществува това и-нет общество, обединено от vw, да се обсъжда живота и проблемите на хората в него. Ако ги няма тези "офф-топик" теми, го няма и обществото, няма го чара на форума. Остава място за сухи технически дискусии. Изчезва връзката между нас, онази - ежедневната, човешката. Тази връзка е причината да съм тук, поне за мен. Съвет може да се получи навсякъде, в google има достатъчно сервизи. Мнението ми е, че порязването на офф-а, порязва това фауве общество.
Недоволни винаги ще има, каквото и да се направи - хора всяк'ви, угодия няма.

п.п. Има възможност - изказвам мнение. Не задължавам никой да го приема

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Пон 27 окт 2008 0:28

И понеже се напълни с борци за права и свободи ... идва неизбежния край на тази тема!

groznika - много точно каза, че нещата опират и до културата на интернет обществото.
И в тази връзка, който иска може да се върне и да види, за какво всъщност беше тази тема :idea:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”