Мнениеот manarata » Пет 05 дек 2008 18:03
Не знам как точно им работи автоматизираната система за таксуване на разговори, но за мен ментел си надписват. Няколко пъти ми се случва, след което се взех и глобулска карта и мтелския основно го ползвам да ме търсят.
Последният път: седя в Испания, при кацането няколко дена преди това получих смс, че съм на 3 кинта изходящи 2 входящи, ок. В петък на обяд получавам смс, че съм на 85% от лимита. Звъня на един приятел да ме прибере на другия ден от летището, говорим 1:34 минути - т.е 2 по тяхното таксуване. След това нито някой ми звъни, нито аз набирам. Към 19:00 получавам смс, че съм на 99% от кредитния лимит - при което нервиран си изключвам телефона. В събота сутринта летя за България, кацам на обяд, като си включвам телефона първото нещо, което получавам е, че съм стигнал 110% от кредитния лимит и нямам изходящи?
На всичко отгоре, тъй като след 2 дена ми се падаше падежа, не отидох да им внасям депозит, защото и без това бях нервен. Да, обаче след 2 дена изведнъж се оказа, че нямам и входящи, защото ми изключили телефона, въпреки, че нямам неплатена сметка - след датата имаш там 2-3 седмици да платиш. Това, че нямам и входящи го разбрах в едно село на майната си от Сф, когато дойдоха колеги от друга фирма, които ме търсили сутринта по телефона и разбрали, че не съм си платил сметката? Която още не е дошла даже до мен.
Така че, хората, които работят в мтел и ги защитават, ги разбирам, но просто не могат да ме убедят, че няма надписване на сметки и че са точна и коректна фирма.