Защо всички се оплакват?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Сря 21 дек 2005 12:51

Алоооо ФЕНААААА ИЗОБЩО не съм съгласем с теб. АЗ си вадя хляба с честен труд. Гледам семейсто с ДВЕ деца и не се оплаквам. Не живея РАЗТОЧИТЕЛНО, но живея добре - нищо не липсва на семейството ми. И вЕрвай ми не пера пари!!! А ти вместо да ревеш нерпекъснато, вземи си повиши квалификациите и тогава говори. На 32 години съм и 14 години работя ЕДНО И СЪЩО! И смея да твърдя че съм специалист в областта си! При това един от най-добрите. И ако дадена работа не ми харесва, просто си тръгвам и си намирам нова. Защото за МЕН работа има КОЛКОТО ИСКАШ!!!

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Сря 21 дек 2005 12:58

Ей Скуба да не печатиш пари от 14г. и само да сменяш валутите .

gay fight . Майтапа се разбира се прав си требва да набараш нещо и да драпаш яко ден и нощ.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 21 дек 2005 13:08

scuba написа:Алоооо ФЕНААААА ИЗОБЩО не съм съгласем с теб. АЗ си вадя хляба с честен труд. Гледам семейсто с ДВЕ деца и не се оплаквам. Не живея РАЗТОЧИТЕЛНО, но живея добре - нищо не липсва на семейството ми. И вЕрвай ми не пера пари!!! А ти вместо да ревеш нерпекъснато, вземи си повиши квалификациите и тогава говори. На 32 години съм и 14 години работя ЕДНО И СЪЩО! И смея да твърдя че съм специалист в областта си! При това един от най-добрите. И ако дадена работа не ми харесва, просто си тръгвам и си намирам нова. Защото за МЕН работа има КОЛКОТО ИСКАШ!!!

Спокойно бе човек... ти сега ще вземеш и да ме натупаш, нали... олелеее Бъди спокоен, работя по въпроса за квалификацийте. И като ги повиша достатъчно, офейквам на запад. Не мога да разбера само защо това теб те издразни толкова много?

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Сря 21 дек 2005 13:18

VW_FEN написа: Стойте си в България при турците, циганите, мърсотията, мутрите, простотията, ВиК, БТК, топлофикация, дебилщината, олигофренията, тъпите депутати и други такива подобни хубави и направо перфектни неща.

Виж сега - никъде не съм казал, че гореизброените неща ми харесват. Но - виж първия пост по темата. Нали за това говорим ? :wink:

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Сря 21 дек 2005 13:59

VW_FEN написа:... И като ги повиша достатъчно, офейквам на запад...

И защо смяташ че ще в БГ повишиш квалификацията си достатъчно, че да те лапнат като топъл хляб на запад.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 21 дек 2005 15:28

Няма смисъл да спорим повече. Каквото и да мисля, си го запазвам за мен, щото явно като го споделя тук и веднага нервирам някого... Бат скуба, успокои ли се вече? ;)

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Сря 21 дек 2005 16:03

На мен пък никога не ми стигат парите. Ако ще и 50000/мес да взимам, пак няма да ми стигат - винаги ще намеря за какво да ги похарча :wink:

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Сря 21 дек 2005 16:03

scuba написа:Алоооо ФЕНААААА ИЗОБЩО не съм съгласем с теб. АЗ си вадя хляба с честен труд. Гледам семейсто с ДВЕ деца и не се оплаквам. Не живея РАЗТОЧИТЕЛНО, но живея добре - нищо не липсва на семейството ми. И вЕрвай ми не пера пари!!! А ти вместо да ревеш нерпекъснато, вземи си повиши квалификациите и тогава говори. На 32 години съм и 14 години работя ЕДНО И СЪЩО! И смея да твърдя че съм специалист в областта си! При това един от най-добрите. И ако дадена работа не ми харесва, просто си тръгвам и си намирам нова. Защото за МЕН работа има КОЛКОТО ИСКАШ!!!

Абсолютно си прав ти.........

Я кажи кога ще ме научиш да се гмуркам.........след това правиме Тийм и ще открием някое съкровище в Черно море.........ще си направим по - един Замък и ще си вземем по един Пасат 2006-та.........ей че кеф. 8) 8) 8)

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Сря 21 дек 2005 16:04

ACCELERATOR написа:На мен пък никога не ми стигат парите. Ако ще и 50000/мес да взимам, пак няма да ми стигат - винаги ще намеря за какво да ги похарча :wink:

И аз съм така.......баси това сигурно е някво заболяване......и 500 и 1000 все еднакво ми се струва.......винаги има за какво да се харчат........нещо не е наред си мисля.....или другия вариант е аз да не съм у ред. :lol:

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Сря 21 дек 2005 16:08

ChampioN написа:

Абсолютно си прав ти.........

Я кажи кога ще ме научиш да се гмуркам.........след това правиме Тийм и ще открием някое съкровище в Черно море.........ще си направим по - един Замък и ще си вземем по един Пасат 2006-та.........ей че кеф. 8) 8) 8)

Еииии хубаво ,но за да успеете ви трябва трети човек.Аз поне съм добър пиятел ще се нагърбя да ви помогна :)

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Сря 21 дек 2005 23:43

В България съм работил на много и различни (за мойте 22години) места и никъде не са ме оценили според мен парично. Последните две работи, които работих тука съм си скъсвал гъза от бачкане, оставал съм почти всеки ден 1,2,3 часа след работа и питам за какво? За ония дето духа. Защото никой не те оценява. Аз искам пари не да ми казва боса, колко съм бил хубав и колко бил доволен от мен. В другите страни за това хората плащат на час, а тук???
Работил съм в Щатите и там поне знаеш за какво работиш и те уважават когато работиш здраво. След като поработих две седмици и като ме видяха, че не се спирам от работа веднага ми дигнаха надницата, а тук за 6 месеца 30лв. увеличение, това за мене е подигравк. За коледа преди 2години шева ми даде 50лева, което си беше подигравка, защото през декември направихме 2 пъти по голям оборот и тогава съм работил за двама. Ама премията ми не беше 300 лева, а 50лв. За какъв стимул да говориме.
Съгласен съм, че има и много свестни работодадели, които си държат на персона и иската да го развиват и запазят, но те са единици (фирмата в, която дъртия работи например).
Аз съм млад и амбициозен и искам да взимам прилични пари в момента не след 20години и искам да ме уважават.
Уредих се за сервитиор през 2006 година в Аляска и само чакам да ми дадат виза и излитам, ако ли не ще се реализирам тук. Аз не искам да живея в друга страна, искам Б-я, но искам и пари, а в Американско вадех по 800$ чисто на седмица, а тук???.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Чет 22 дек 2005 12:56

niikoo_1 написа:В България съм работил на много и различни (за мойте 22години) места и никъде не са ме оценили според мен парично. Последните две работи, които работих тука съм си скъсвал гъза от бачкане, оставал съм почти всеки ден 1,2,3 часа след работа и питам за какво? За ония дето духа. Защото никой не те оценява. Аз искам пари не да ми казва боса, колко съм бил хубав и колко бил доволен от мен. В другите страни за това хората плащат на час, а тук???
Работил съм в Щатите и там поне знаеш за какво работиш и те уважават когато работиш здраво. След като поработих две седмици и като ме видяха, че не се спирам от работа веднага ми дигнаха надницата, а тук за 6 месеца 30лв. увеличение, това за мене е подигравк. За коледа преди 2години шева ми даде 50лева, което си беше подигравка, защото през декември направихме 2 пъти по голям оборот и тогава съм работил за двама. Ама премията ми не беше 300 лева, а 50лв. За какъв стимул да говориме.
Съгласен съм, че има и много свестни работодадели, които си държат на персона и иската да го развиват и запазят, но те са единици (фирмата в, която дъртия работи например).
Аз съм млад и амбициозен и искам да взимам прилични пари в момента не след 20години и искам да ме уважават.
Уредих се за сервитиор през 2006 година в Аляска и само чакам да ми дадат виза и излитам, ако ли не ще се реализирам тук. Аз не искам да живея в друга страна, искам Б-я, но искам и пари, а в Американско вадех по 800$ чисто на седмица, а тук???.

Точно така! Това е. :heavymetal:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”