Какво да се прави в тази тегава ситуация?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
BastunSelski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Какво да се прави в тази тегава ситуация?

Мнениеот BastunSelski » Пон 09 мар 2009 15:16

Имаше неква такава приказка. Камилар си продавал камилата за 10 пари,но месеци никой не я купувал.Един ден на пазара се появил некакъв и вика трябва ми камила давам ти 1000 пари. Или нещо подобно беше...
А иначе карам кола тип "вечно моя" и няма да я продам,докато не предаде духа си и тогава да я дам за скраб или да я продам на безценица. Да видим след 30 години Ибизата колко ще струва :).

Потребителски аватар
Един
Автомобил:
Двигател:

Re: Какво да се прави в тази тегава ситуация?

Мнениеот Един » Пон 09 мар 2009 20:10

evgenyh написа:Явно и ти не си ме разбрал колега(като симпатягата с 11-те мнения от "ВТ",дето сигурно е и на толкова години :Mr Green Fun ), изобщо нямам намерение за момента да си продавам колата, просто давам пример, а ако/когато евентуално реша да я продавам цената ще е съобразена с реалната такава(реална цена е пазарната - може да я сметнеш като извадиш всички обяви на подобни коли от същата година например - предлагането спрямо търсенето определят цената). Иначе напълно споделям мнението ти, особено в т.1, т.2 и т.3 :да:

Броя на мненията в тоя форум, ако е определящ за теб би трябвало да ти спестя някое обидно определение - не знам показател за "разбирачество" от коли, компютри, интернет или какво определя? Годините ми доста вероятно са поне с 6-7 повече от теб, ако не и повече. А за 17-те хиляди схванах, че изглежда слагаш в сметката налятото гориво, но тук вече не мога да пропусна да ти кажа, че е абсолютно тъпо и неуместно да го включваш като разход. Излиза, че ако си купиш кола за 20 хиляди и я заключиш в гаража ще си постоянно на печалба. Съответно колкото повече караш, толкова по-зле ти се оскъпява колата от изгореното гориво... Не знам ще откриеш ли поне 1 човек в тоя форум, който да се съгласи с логиката ти.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”