Уффф.. направо не ми се пише в тая тема, но има нещо написано от човек, който си е заслужил уважение по един или друг начин и ми се ще да отговоря, за да се убеди, че не се е 'абил напразно:
Най-простото нещо което може да се направи--чукнете в теми с технически проблеми от времето 2006-2007г. и вижте колко и кои дават съвети там.После направете същото с тази и миналата година--Сульо и Пульо вече е разбирач и дъвче наизустени отговори.
нормално е--МАТРИАЛА СЛАБ.
Прав си, колега!
И за друго си прав- много от наистина знаещите потребители вече не пишат тук и ако влизат, само четат (да не изброявам- списъка е дълъг!).
И отговарят Сульо и Пульо, дето ще вземат книжка чак след 3 години...
Е добре, де!
А защо знаещите и разбиращите не отговаряте?
Защо, вместо да дадете точния и ясен отговор, който вълнува пострадалия (дето му се е разпаднала 'кошницата'), вие оставяте тийновете да пълнят темите с неща, прочетени или чути някъде?
Получава се един затворен кръг, нали?
Казваш- отсейте си 'матряла...
КАК?!?
Отговориш ли на този въпрос- сигурен съм, ще бъдеш почетен член на всеки един по-сериозен форум!
В момента е въведена практика първите 5 мнения на даден потребител да се одобряват от мод/админ. Това, донякъде, спира спама. Възпира и тези, дето се регват с единствената цел да продадат оригиналните фарове 'ХЕйЛА', купени на тонаж от съседни страни.
Но как да се направи така, че да се намали до минималното количество плявата, без да бъде заключен буквално целия форум?
Да се одобряват до 50 мнения?
Да се одобряват всички, независимо от броя им и времето на рег на потребителя?
Да се въведе такса за форума?
Стига пък ти!Хеле па последното!
Един цитат от място, което повечето не можете да видите:
една от причините поради която приех да стана модератор във форума е да задържа пичовете тук. за сега успявам и съм казал, че ще се боря и за последния човек И го правя
Не е от мен написано! От друг е.
Но изразява напълно мнението ми.
Само дето.... не знам как!
Никого не мога да задържа насила.
Научете ме!