Кво стана с форума?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Харесва ли ви така ОФФ Топик раздела?

Да!
44
24%
Не!
107
59%
Все ми е тази!
29
16%

Общо гласове: 180
Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Re: Кво стана с форума?

Мнениеот group® » Пон 04 май 2009 17:27

jijibs написа:Важното е да си вършим работа, да има колегиален дух и да се забавляваме! :beer

Неее, за някои друго е важно...
...да критукаваме...
...да сме против всичко и всички...
...да се прави революция...
...да се прогнозира края на света (в случа форум)...
...да се покажем колко сме велики и как всичко ново и различно от нашето - не струва...
...да дебнем всяка възможност за конфликт...
... и т.н., и т.н. ...

Най-интересното е, че тези хора, които са най-големи критици на форума и екипа, са същите тези, които висят най-много тук. Лошото е, че само седят на бутона F5 и чакат да изкочи нещо такова, в което да покажат изброените по-горе качества.

До тук има само едно единствено конструктивно мнение. Айде намерете го ... или не е интересно?!
Затова и няма да заключа.
Тази тема/мнения нямат място в онази за Конструктивни предложения ...

Давайте!
... и без това форумът умря ... край ... свърши ... всички си заминаха mhihi

Потребителски аватар
cardan
Автомобил: Audi A4 avant
Двигател: ABC

Мнениеот cardan » Пон 04 май 2009 17:58

само на един въпрос не можах да намеря ясен отговор в целия форум
Защо преди ъпдейта на форума почти никой не се оплакваше?
а относно конструктивното мнение или е това или това преди него.
Един написа:За подфорумите на Оф-топик има едно супер просто решение - основният Оффтопик трябва да показва не само подразделите си, а всички съобщения от всички подраздели. Който цъкне на подраздел вижда като филтър само вътрешните теми. Така не се налага да обикаляш като гламав, а който много държи на "подреденост" си има подраздели.

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Пон 04 май 2009 18:08

cardan написа:...

"Апокалипсисът" се вещае циклично през няколко месеца, от самото начало ;)
Винаги е имало оплаквания ... винаги :idea:
Винаги на някой нещо му е криво, винаги модератори и админи са ****, винаги ...

Иначе да, това е мнението. Друг е въпроса, дали може и т.н.

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Пон 04 май 2009 18:31

анализирайте посещаемостта през този период.

Последна промяна от jordanpar на Вто 06 окт 2015 17:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пон 04 май 2009 18:36

jordanpar написа:анализирайте посещаемостта през този период.
и без да се заключва оффтопика ясно се вижда че посещаемостта значително намаля след предприетите промени...

Потребителски аватар
pronobis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pronobis » Пон 04 май 2009 20:20

За всички дето в тая тема говорят, че нямало вече читави мнения - ми няма да има, като се флууди и спами безразборно. Даже поправка - има читави мнения, ама са "удавени" и трябва здраво ровене докато се открият. И това не идва от новите подфоруми...

На мен ми харесва новата организация след смяната на версията на phpBB-то - в пъти по-ясна от преди, когато структурата беше плоска и всеки плескаше каквото му хрумне на едно: примери много, като теми от типа "Ще се нараня ли, ако насоча горелката срещу лицето си?" в офф-топик-а.

Както щете наричайте народа тук, ако щете админи-диктатори и модерато-лизачи, но е факт, че ако говорите за празни db таблици, то в нет-а бол пространство - създавате си ги и ако можете, ги напълвате с 35 000 потребителя...

No hard feelings. :beer

Atanas14
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Atanas14 » Пон 04 май 2009 20:29

Драго, нема смисъл, властимащите са видели всичко, знаят всичко и според тях проблем няма. той Сергей така и за кризата разправяше, ама няма значение.
спираме да пишем, седим си кротко в ъгъла и чакаме да дойдат по-добри времена, пък дано им дойе акъла в главите

Потребителски аватар
break
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот break » Пон 04 май 2009 20:44

Ясно е,че на никой не му пука за мнението ни,какво мислим и какво ни вълнува!!!Ако се направи една анкета дали офф-топика да си бъде както по старому,то 60-70% от потребителите ще бъдат "ЗА",но нищо няма да се промени,правете си изводи колко ги е еня "онези" за нас!!! :!:

Потребителски аватар
jijibs
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jijibs » Пон 04 май 2009 21:17

Големи драми, голямо нещо! Колеги, отворете си още една биричка и гледайте мача!

:beer :beer :beer

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 04 май 2009 22:19

Уффф.. направо не ми се пише в тая тема, но има нещо написано от човек, който си е заслужил уважение по един или друг начин и ми се ще да отговоря, за да се убеди, че не се е 'абил напразно:
Най-простото нещо което може да се направи--чукнете в теми с технически проблеми от времето 2006-2007г. и вижте колко и кои дават съвети там.После направете същото с тази и миналата година--Сульо и Пульо вече е разбирач и дъвче наизустени отговори.
нормално е--МАТРИАЛА СЛАБ.

Прав си, колега!
И за друго си прав- много от наистина знаещите потребители вече не пишат тук и ако влизат, само четат (да не изброявам- списъка е дълъг!).
И отговарят Сульо и Пульо, дето ще вземат книжка чак след 3 години...

Е добре, де!
А защо знаещите и разбиращите не отговаряте?
Защо, вместо да дадете точния и ясен отговор, който вълнува пострадалия (дето му се е разпаднала 'кошницата'), вие оставяте тийновете да пълнят темите с неща, прочетени или чути някъде?
Получава се един затворен кръг, нали?

Казваш- отсейте си 'матряла...
КАК?!?
Отговориш ли на този въпрос- сигурен съм, ще бъдеш почетен член на всеки един по-сериозен форум!

В момента е въведена практика първите 5 мнения на даден потребител да се одобряват от мод/админ. Това, донякъде, спира спама. Възпира и тези, дето се регват с единствената цел да продадат оригиналните фарове 'ХЕйЛА', купени на тонаж от съседни страни.
Но как да се направи така, че да се намали до минималното количество плявата, без да бъде заключен буквално целия форум?
Да се одобряват до 50 мнения?
Да се одобряват всички, независимо от броя им и времето на рег на потребителя?
Да се въведе такса за форума?
Стига пък ти!Хеле па последното!

Един цитат от място, което повечето не можете да видите:
една от причините поради която приех да стана модератор във форума е да задържа пичовете тук. за сега успявам и съм казал, че ще се боря и за последния човек И го правя

Не е от мен написано! От друг е.
Но изразява напълно мнението ми.
Само дето.... не знам как!
Никого не мога да задържа насила.
Научете ме!

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Пон 04 май 2009 22:23

голям спор за тая част от форума ами хората можеха да пуснат една анкета ам голяма работа нее кой знае какво все пак там не са важните работи а за разпускане,важното е да опазим техническите от спам че мн има

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Пон 04 май 2009 22:23

break написа:Ясно е,че на никой не му пука за мнението ни,какво мислим и какво ни вълнува!!!Ако се направи една анкета дали офф-топика да си бъде както по старому,то 60-70% от потребителите ще бъдат "ЗА",но нищо няма да се промени,правете си изводи колко ги е еня "онези" за нас!!! :!:

Да ама повечето от нас не са си мръднали пръста за съществуването и развитието на форума.Това е положението:като само употребяваш нещо безплатно,в повечето случаи нямаш право на мнение.Щото иначе тука ще стане лудница.Ако всеки може нещо да си променя по свое усмотрение.Дайте да се доверим на хората,които отговарят за форума и да спрем да се ебаваме.

Потребителски аватар
break
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот break » Пон 04 май 2009 22:41

los_tigros написа:
break написа:Ясно е,че на никой не му пука за мнението ни,какво мислим и какво ни вълнува!!!Ако се направи една анкета дали офф-топика да си бъде както по старому,то 60-70% от потребителите ще бъдат "ЗА",но нищо няма да се промени,правете си изводи колко ги е еня "онези" за нас!!! :!:

Да ама повечето от нас не са си мръднали пръста за съществуването и развитието на форума.Това е положението:като само употребяваш нещо безплатно,в повечето случаи нямаш право на мнение.Щото иначе тука ще стане лудница.Ако всеки може нещо да си променя по свое усмотрение.Дайте да се доверим на хората,които отговарят за форума и да спрем да се ебаваме.

Професоре!!!Не се обаждай неподготвен,на тебе като ти харесва си трай,имам право на мнение и съм го написал!

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Пон 04 май 2009 22:44

Мнението ми не беше насочено пряко към тебе.Ама и така става....

П.П. Нали се сещаш че и аз имам право на мнение.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Пон 04 май 2009 23:02

Има едно УС , имат си форум
а от своя страна форума си има и консуматори (потребители)
УС решава да си промени форума , прави го
консуматорите нямат право да се мешат , защото консумират само ..

по ясно да го обясна ??

Върни се в “ОФФ-Топик - други”