Кариера в LR(Health & Beauty Systems)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
mladen0101
Автомобил: polo
Двигател: AEX 1996

Re: Кариера в LR(Health & Beauty Systems)

Мнениеот mladen0101 » Пет 04 фев 2011 23:45

На това му викат йезуитщина, в случая по-скоро византийщина mhihi

верно е 4е гадните ромеи са много напред с материала за тази фирма и не само. навремето се опитаха да ме зарибят от ХЕРБАЛАЙФ голяма измишлиотина и там. не оспорвам ка4еството на продуктите а техните цени направо са безбожни и онази другарка обла4ената да пробва да иде некаде другаде да промива мозаци

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Съб 05 фев 2011 17:27

Току що присъствах на следното:
Представители на една от фирмите за "чудотворни" добавки убеждаваха жена, която в момента е на хормонално лечение да пие от техният също хормонален продукт!!!!
Друга женица, с операция от злокачествено образование - също

На въпроса ми дали въпросните представители са лекари и дали имат медицинско образование - отначало бягаха от отговора, а после се оказа че нямат такова.
Извикаха своя "спонсор", който ужким бил медицински психолог и той също без да се замисли каза на двете женици че само техните чудо-препарати ще ги спасят
На въпроса ми как така без да знае диагнозата, без да се поинтересува какви хормонални препарати приемат, им дава да пият други подобни - започна да ми обяснява видите ли ние сме върха и наште продукти са проверени. И се започна една реклама.... промиване на мозъци... не ти е работа.
А като поисках сертификат - няма!!!

ВНИМАВАЙТЕ!!! Играят си с живота на хората подобни продавачи на здраве.
Нищо против да се пият препаратите им от здрави хора - за подобряване на тонуса например.
Но лошото е че ги пробутват на хора болни, отчаяни, а дали това ще им навреди - все едно, важното е да си вземат комисионната.
Потресена бях. Двете жени се замислиха и не си купиха, но колко ли още такива има....

Не знам към кого да се обърна, но все трябва да има някоя институция дето да ги спре такива....

testcho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот testcho » Пон 14 мар 2011 22:53

Здравейте!
Виждам, че темата LR сте я започнали и то от много отдавна. Имам желание да изясня за всеки от вас (който се интересува и има желание, разбира се) за какво точно става въпрос. Предлагам това да не става във форум, който желае, да ми драсне ЛС, в София съм, мога да се видя с всеки, или да ми пише на skype.

Потребителски аватар
Aneto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Aneto » Пон 14 мар 2011 23:16

testcho написа:Здравейте!
Виждам, че темата LR сте я започнали и то от много отдавна. Имам желание да изясня за всеки от вас (който се интересува и има желание, разбира се) за какво точно става въпрос. Предлагам това да не става във форум, който желае, да ми драсне ЛС, в София съм, мога да се видя с всеки, или да ми пише на skype.

браво, първо мнение, и то по тема за пирамиди.....
но добре си го написал, грамотно, браво - хем е реклама, хем не е....

Потребителски аватар
KRASUGATA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KRASUGATA » Пон 14 мар 2011 23:18

Аййде, милионери в Евро :yeaha:
Явно, човека иска да прави презентации!

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 14 мар 2011 23:21

Ивчо Николов и по други форуми, като надуши с Гугъл, че става дума за LR, се включва любезно и наставнически... scare

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пон 14 мар 2011 23:29

smolenvil написа:...

Последна промяна Vlad777 на 20 Дек 2010 09:12, променена общо 1 път
Рекламите - в платения раздел
testcho написа:Здравейте!

Още един титан, току-що регистрирал се, за да ни омайва отново. Не си първия за съжаление, както виждаш са те изпреварили, но бяха насочени към платения раздел. mhihi scare death Аман от агитатори и мераклии за лесни пари. :beat_butt2 :dummy:

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Вто 15 мар 2011 3:10

:063: :063: :063:

VW Club Power :yeaha: love.vwclub

Много ги сърбят задните части във форум с толкова много потребители,ама има и злоупотребители :lol:

testcho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот testcho » Вто 15 мар 2011 8:18

Още Робърт Кийосаки го е казал: "богатите хора търсят мрежи, а бедните - работа".
Алберт Айнщайн пък е добавил: "глупак е този, който смята, че с едно и също действие ще получи различни резултати".
Втория може би сте го чували някъде там, в часовете по физика. Първия - силно се съмнявам.
Целта на включването ми е да разсея някои заблуди, нищо повече. Не поучавам никого, не правя презентации, не натрапвам мнение, нито агитирам. Няма платени реклами.
Странно защо никой не зададе въпроса: "какво имаш впредвид"?

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Вто 15 мар 2011 8:49

Никой не иска да знае какво имаш предвид. Никой не иска да ползва вашите боклуци и му е все едно за това което имаш да кажеш по въпроса

Потребителски аватар
KRASUGATA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот KRASUGATA » Вто 15 мар 2011 8:57

Мои познати ме заведоха на такава презентация,
и там също като теб ми цитираха Кийосаки ли е, к'ъв е не го знам.
Всички обясняваха как ще станат милионери :063: ,
а като гледам още никой не е станал, въпреки че заведоха 1 тон хора mhihi

eddyman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот eddyman » Вто 15 мар 2011 9:08

И аз съм ходил на такава "презентация", меко казано смешна, да не кажа жалка. Ако бях лековерен идиот щеше да ми хареса сигурно mhihi
И още нещо- въпросният Кийосаки сме го чували, даже съм чел две негови книги- "Четирите потока на парите" и "Богат татко беден татко". Странно как дори и като съм ги чел не съм заклет фен на LR :D

Последна промяна от eddyman на Вто 15 мар 2011 9:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Вто 15 мар 2011 9:09

Няма нужда да се интересуваме какво имаш предвид понеже всеки средно интелигентен човек знае точно за какво става дума ! Група нагли до безобразност хора пробутват на обикновени такива неща от които те нямат нужда на цената на златни кюлчета,но докато има будали ще има и паразити като вас за съжаление !

П.С. И аз съм ходил на "презентация" която макар че беше на обикновена пирамида а не такава която имитира дейност съм сигурен че ползва същите похвати ! Бях като придружител на сестра ми /добре че разрешаваха такива/ за да успея да я измъкна от там без а задлъжнее поне с 3000лв . Трима лешояди се изредиха да ни говорят след като казах че си тръгваме,за някаква конфинденциалност плещеха,едва ли не клетвена декларация за поверителност да им подписваме,ако имах под ръка пистолет със сигурност щеше да има жертви да ги.....в жалките боклуци !

testcho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот testcho » Вто 15 мар 2011 9:38

Идеята на Кийосаки за пасивния доход е приложима навсякъде. Богатите я реализират по всеки възможен за тях начин. (Тук все още не виждам някъде да говорим за LR).

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Вто 15 мар 2011 9:57

testcho написа:Още Робърт Кийосаки го е казал: "богатите хора търсят мрежи, а бедните - работа".
Алберт Айнщайн пък е добавил: "глупак е този, който смята, че с едно и също действие ще получи различни резултати".
Втория може би сте го чували някъде там, в часовете по физика. Първия - силно се съмнявам.
Целта на включването ми е да разсея някои заблуди, нищо повече. Не поучавам никого, не правя презентации, не натрапвам мнение, нито агитирам. Няма платени реклами.
Странно защо никой не зададе въпроса: "какво имаш впредвид"?

Ах, если бы только найти индивида! Уж я так устрою, что он свои деньги мне сам принесёт, на блюдечке с голубой каёмкой.-а това го е казал Остап Бендер,ако си запознат с героя.На Анщайн също се приписва едно твърдение за безкрая на Вселената и на човешката глупост mhihi Всички знаем какво имаш предвид.Кажи-речи всеки има роднина или приятел в сектата ви,с когото избягва да контактува...по обясними причини...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”