М-тел .. висока сметка
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- burn0ut
- Автомобил:
- Двигател:
Re: М-тел .. висока сметка
на мен ми преиздадоха 2-3 фактурки ... имам вече ~200 пари за плащане ... нооо - да си гледат работата 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
burn0ut написа:на мен ми преиздадоха 2-3 фактурки ... имам вече ~200 пари за плащане ... нооо - да си гледат работата
Мдааа доста хора са платили по някоя фактура два пъти ама ако не си пазиш касовите бележки иди доказвай че вече си платил,да се задавят с тия пари дано

- burn0ut
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:burn0ut написа:на мен ми преиздадоха 2-3 фактурки ... имам вече ~200 пари за плащане ... нооо - да си гледат работата
Мдааа доста хора са платили по някоя фактура два пъти ама ако не си пазиш касовите бележки иди доказвай че вече си платил,да се задавят с тия пари дано
Именноооо - на тази тема с касовите бележки спорихме с един гусин в техен магазин и щях да му разделя едната вежда

-
- Автомобил:
- Двигател:
Nafta написа:Mariella85 написа:Тая историйка с нотариуса дето запечатал картата и не знам си какво вече я чета в 10 форума и в Facebook и все от различни хора. Нещо не ми се вярва да е истина. Пък и от м-тел вече не забелязвам да имат проблеми с фактурите.
Да бе това и на мен вече ми заприлича на градска легенда, още повече, че вече имам и приятели от Бургас, които твърдят, че местен от там е направил това с нотариуса. Оказва се, че във всеки град има поне по един такъв "приятел". За мен това е пълна измислица, още повече защо "приятеля" не излезе в медиите и не каже " аз така и така направих, това и това се случи"...пълна глупост е това.
За сметките моите прогресивно намаляват

- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
При мен се беше случило същото нещо,но без нотариуса
.Понеже съм на Loop (нал' съм млада пушка 'що да не се възползвам
) Не бях си ползвал телефона близо месец и половина-два,понеже имах друга карта, а тази я взех заради телефон на изплащане. Първия месец 6.90...добре при условие,че таксата ми е толкова. Втория месец...пак 6.90.. и след това не съм я ползвал...другия месец...айде хоп близо 10 кинта.. не че е нещо кой знае какво,ама отидох в офиса. Викам и к'во е това нещо. Оная почна да бръщолеви някви глупости... дойде момчето,с което работеше. Викам му... покажи ми,че съм изговорил тези пари...еми еми не знам..не виджам..айде след 20мин. 6.90лв. и по живо,по здраво..повече не са ме търсили
Другото което е че онова същото пишлеме,като ходя при него и имам пари внесени на депозит, за да не мъкна пачката
Нарочно се правя на заблеян и гледам как при сметка от точно 26.30лв. пише 27... е голяма работа си викате...ама на ден по колко ли хора прекарва така и това е най-вероятно фирмена политика,понеже и в други градове като съм плащал така правят
.При условие че имат сиг. над 2млн. души които са на абонаментен план...ти ако ги обръсниш само по 1ст. ще станеш еб*хти паралията..камо ли да ги бръснеш по 1 лев 

-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Това е то М-тел!
Веднъж успях да се отърва от тях, никога повече при тях! НИКОГА!!!

Веднъж успях да се отърва от тях, никога повече при тях! НИКОГА!!!

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Майка им да..
6 фактури,две съм платил вече...Ама според тях не съм...

6 фактури,две съм платил вече...Ама според тях не съм...

- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
Момци няма да се плашите ще ви свикне окото...и мен ме начесаха мошно...и се чудих от къде да им ги дам тея пари...нито ме бяха предопредили с смс за лимита нито идваха фактури и като почнаха за 1 месец да идват по 2,по 3 се вханах за главата
Момчета(и момичета).Рових из нета, но не намерих информация, може ли сега да си прехвърля картата от мтел към вивател, без да дължа неустойки за предсрочно прекратяване на договора, а само с предизвестие?Имам да плащам стотина лева, плащам ги и се прехвърлям, може ли?Молео?
Колеги, радвам се че оплакването върви с пълна сила. Пък аз да ви се похваля: Преди известно време отидох да си платя сметката (в Мтел) очакванията бяха от сорта на 50 -60лв, а касиерката ми въка 10,40лв (9,90 такса) немога да ви опиша колко бях доволен и как се изхилих
. Сигурно си ме цакат но по-важното е, че поне веднъж сами се набутаха 

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Nikurlq написа:но по-важното е, че поне веднъж сами се набутаха
няма такъв филм сами да се набутат, нещо си пропуснал да разкажеш в цялата история
Истина е! И аз не вярвах и мислех, че ще си ги вземат от другата, но уви така си останаха нещата.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Nikurlq написа:Истина е! И аз не вярвах и мислех, че ще си ги вземат от другата, но уви така си останаха нещата.
В ментел ли работиш

Ако не сега, все някога ще си ги вземат, не се радвай
- inzovo
- Автомобил:
- Двигател:
Веднъж да ми изтече договора и се "развеждам" с тях 

- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
трябва да ги прекръстят от М-тел на М-тел,М-бодлива