М-тел .. висока сметка

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
burn0ut
Автомобил:
Двигател:

Re: М-тел .. висока сметка

Мнениеот burn0ut » Вто 19 юли 2011 19:40

на мен ми преиздадоха 2-3 фактурки ... имам вече ~200 пари за плащане ... нооо - да си гледат работата :bishop

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Вто 19 юли 2011 20:53

burn0ut написа:на мен ми преиздадоха 2-3 фактурки ... имам вече ~200 пари за плащане ... нооо - да си гледат работата :bishop

Мдааа доста хора са платили по някоя фактура два пъти ама ако не си пазиш касовите бележки иди доказвай че вече си платил,да се задавят с тия пари дано death

Потребителски аватар
burn0ut
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот burn0ut » Вто 19 юли 2011 21:24

Stivi написа:
burn0ut написа:на мен ми преиздадоха 2-3 фактурки ... имам вече ~200 пари за плащане ... нооо - да си гледат работата :bishop

Мдааа доста хора са платили по някоя фактура два пъти ама ако не си пазиш касовите бележки иди доказвай че вече си платил,да се задавят с тия пари дано death

Именноооо - на тази тема с касовите бележки спорихме с един гусин в техен магазин и щях да му разделя едната вежда :a boi de :xaxaxa

Bai_Simo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bai_Simo » Пет 22 юли 2011 7:39

Nafta написа:
Mariella85 написа:Тая историйка с нотариуса дето запечатал картата и не знам си какво вече я чета в 10 форума и в Facebook и все от различни хора. Нещо не ми се вярва да е истина. Пък и от м-тел вече не забелязвам да имат проблеми с фактурите.

Да бе това и на мен вече ми заприлича на градска легенда, още повече, че вече имам и приятели от Бургас, които твърдят, че местен от там е направил това с нотариуса. Оказва се, че във всеки град има поне по един такъв "приятел". За мен това е пълна измислица, още повече защо "приятеля" не излезе в медиите и не каже " аз така и така направих, това и това се случи"...пълна глупост е това.
За сметките моите прогресивно намаляват :Mr Green Fun Според мен всичко е въпрос на план, не на оператор, а по мои наблюдения М-тел нон стоп излизат с някви нови планове и до сега на мен лично никога не са ми правили проблем да си променям плана, така от 70лв мин. година със смяна на плана паднах на 50лв, сега пак го смених и платих 30лв на М-тел.

Потребителски аватар
IvailoOo
Автомобил: Audi A4 B7 Avant
Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW

Мнениеот IvailoOo » Съб 23 юли 2011 19:41

При мен се беше случило същото нещо,но без нотариуса :lol: .Понеже съм на Loop (нал' съм млада пушка 'що да не се възползвам :lol: ) Не бях си ползвал телефона близо месец и половина-два,понеже имах друга карта, а тази я взех заради телефон на изплащане. Първия месец 6.90...добре при условие,че таксата ми е толкова. Втория месец...пак 6.90.. и след това не съм я ползвал...другия месец...айде хоп близо 10 кинта.. не че е нещо кой знае какво,ама отидох в офиса. Викам и к'во е това нещо. Оная почна да бръщолеви някви глупости... дойде момчето,с което работеше. Викам му... покажи ми,че съм изговорил тези пари...еми еми не знам..не виджам..айде след 20мин. 6.90лв. и по живо,по здраво..повече не са ме търсили :banghead: Другото което е че онова същото пишлеме,като ходя при него и имам пари внесени на депозит, за да не мъкна пачката :lol: Нарочно се правя на заблеян и гледам как при сметка от точно 26.30лв. пише 27... е голяма работа си викате...ама на ден по колко ли хора прекарва така и това е най-вероятно фирмена политика,понеже и в други градове като съм плащал така правят :screwy .При условие че имат сиг. над 2млн. души които са на абонаментен план...ти ако ги обръсниш само по 1ст. ще станеш еб*хти паралията..камо ли да ги бръснеш по 1 лев :lol:

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Пон 25 юли 2011 21:22

Това е то М-тел! :banghead:

Веднъж успях да се отърва от тях, никога повече при тях! НИКОГА!!! :!:

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Пон 25 юли 2011 23:03

Майка им да..

6 фактури,две съм платил вече...Ама според тях не съм... :banghead: :screwy

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:
Двигател: 1.8 20VT AEB

Мнениеот vackooo » Вто 26 юли 2011 0:24

Момци няма да се плашите ще ви свикне окото...и мен ме начесаха мошно...и се чудих от къде да им ги дам тея пари...нито ме бяха предопредили с смс за лимита нито идваха фактури и като почнаха за 1 месец да идват по 2,по 3 се вханах за главата

Потребителски аватар
Nafta
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nafta » Вто 26 юли 2011 7:15

Момчета(и момичета).Рових из нета, но не намерих информация, може ли сега да си прехвърля картата от мтел към вивател, без да дължа неустойки за предсрочно прекратяване на договора, а само с предизвестие?Имам да плащам стотина лева, плащам ги и се прехвърлям, може ли?Молео?

Потребителски аватар
Nikurlq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nikurlq » Вто 26 юли 2011 8:29

Колеги, радвам се че оплакването върви с пълна сила. Пък аз да ви се похваля: Преди известно време отидох да си платя сметката (в Мтел) очакванията бяха от сорта на 50 -60лв, а касиерката ми въка 10,40лв (9,90 такса) немога да ви опиша колко бях доволен и как се изхилих :banana. Сигурно си ме цакат но по-важното е, че поне веднъж сами се набутаха :applause:

Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maxpayne » Вто 26 юли 2011 8:55

Nikurlq написа:но по-важното е, че поне веднъж сами се набутаха :applause:

няма такъв филм сами да се набутат, нещо си пропуснал да разкажеш в цялата история

Потребителски аватар
Nikurlq
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nikurlq » Вто 26 юли 2011 9:08

Истина е! И аз не вярвах и мислех, че ще си ги вземат от другата, но уви така си останаха нещата.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 26 юли 2011 21:54

Nikurlq написа:Истина е! И аз не вярвах и мислех, че ще си ги вземат от другата, но уви така си останаха нещата.

В ментел ли работиш :063: :kissy:
Ако не сега, все някога ще си ги вземат, не се радвай

Потребителски аватар
inzovo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот inzovo » Вто 26 юли 2011 21:56

Веднъж да ми изтече договора и се "развеждам" с тях :да:

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил: