за сега. Надявам се да разберете защо.
Когато взема тениската в Четвъртък ще пусна нова тема и тази ще я изтрият.
Ще видим дали ще я направят важна. Ще се обсъди само колко човека, какви размери ще искат. Дори най добре ще е да ми изпратите вие тениски на които да слагаме щампа. Ако не намерите човек да се заеме с това в София съм навит да дам да ви направят тениските тук в Бургас.
Надявам се парите да стават с пощенски запис (още по добре ще е да е наведнъж - ако е възможно на някоя сбирка в да ги съберете и да ми ги изпратите.) Защото сумата не е малка и няма да мога да поема разходите. Ще си водя списък. Пращането на тениските към София може да е на мои разноски(стига да е по възможностите ми).
Само да дойде четвъртък да видим какво ще каже пича от студиото и да видя резултата черно на бяло(око да види, ръка да пипне).
А през това време може да обсъдите и варианта да се правят в София - виждате че има човек който се занимава с такава дейност.
И още нещо. Ще донеса тениската в понеделник (17.02) Дано се видим с някои колеги и те да видят и да обсъдим работата, само за това ако може да ми оставите мобилни номера (на ЛС), някъде към 12:00-12:30 живот и здраве ще съм в София и ще оставя родителите ми да се разходят с колата а аз ще кацна в някое кафенце.
vaskoto1 написа:3. VW клуб България има встъпителна такса за членство в размер на 50 лв. и годишен членски внос от 12лв.
Членството в клуба започва от 01.01.2006г. и е валидно за всеки одобрен кандидат който е заплатил съответните такси.
Встъпителната такса включва:
-членски внос за първата година
-членска карта (която дава право на отстъпки в магазини и сервизи и е поименна, важи само срещу показване на лична карта)
-стикери на клуба (2бр. 40 или 60см.)
-тениска на клуба 1бр
...
11. Рекламиране на продукти и услуги чрез рекламни банери става само с одобрението на ОС като се извършва с некомерсиална цел.
продуктите или услугите трябва да са с проверено и утвърдено качество.
дано само не нарушавам политиката

ако е така прекратявам инициативата. Моля някой от управителния съвет драсне едно ЛС със забележка