Измамник от Форума

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
emdless4
Автомобил:
Двигател:

Re: Измамник от Форума

Мнениеот emdless4 » Чет 25 фев 2010 9:48

M1st3r_Y написа:
olele39 написа:Дотук - добре. Само да попитам: ако аз те търся от България, а ти си в Румъния не беше ли така; аз плащам до границата, а ти нататък. Т. Е. аз плащам за обикновен разговор, а останалото отива в твоята сметка?

Не. След като съм си включил роуминга и ти ме набираш, плащаш като за разговор с чужбина.

:screwy

Потребителски аватар
aylin78
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aylin78 » Чет 25 фев 2010 10:02

кофти слу4аи сори мен.....презирам такива хора......не се доверяваи на льошоф4и.... :twisted:

Потребителски аватар
Barboukov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Barboukov » Чет 25 фев 2010 10:52

M1st3r_Y написа:
olele39 написа:Дотук - добре. Само да попитам: ако аз те търся от България, а ти си в Румъния не беше ли така; аз плащам до границата, а ти нататък. Т. Е. аз плащам за обикновен разговор, а останалото отива в твоята сметка?

Не. След като съм си включил роуминга и ти ме набираш, плащаш като за разговор с чужбина.

Да, ама не :) Който ти звъни плаща разговора примерно Мтел-Мтел, а ти плащаш входящо обаждане в роуминг.

lolo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lolo » Чет 25 фев 2010 11:07

Телефонните разговори ги оправихме , човека хубаво го оплюхме , русенци всички ги разбрахме е а сега?

Потребителски аватар
Luciano
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9TDI AHF
Контакти:

Мнениеот Luciano » Чет 25 фев 2010 11:57

Администраторите да кажат.
Предполагам, че може да се види дали през тези седмици в Румъния е влизано във форума и дали е било от България или Румъния.
Според мен е поредната лъжа :не: Дано да греша...

Потребителски аватар
olele39
Автомобил: Sharan
Двигател: AUY 4motion

Мнениеот olele39 » Чет 25 фев 2010 17:08

Абе, май плащам за разговор с чужбина само ако набера номер на чуждестранен оператор. Ти предполагам си към някой български.

Потребителски аватар
Speedy86
Автомобил: Audi A4 1.8 20V
Двигател: ADR 1996

Мнениеот Speedy86 » Чет 25 фев 2010 19:51

M1st3r_Y написа:Понеже става въпрос за мен, време и аз да се намеся. Бях в Румъния 3 седмици, защото започнах нова работа в Русе и ме командироваха на обучение в Букурещ. Не съм вдигал телефона нито на Спиди, нито на останалите 7 човека, които са ме търсили, защото на края на месеца мен ще псувате, заради високите си сметки за телефон. Спидито да си даде банковата сметка и да ми каже колко ще му струва повторното пращане и разходите, които Еконт са му наложили + цената да дисковете и ще му преведа всичко по сметката, след което той ще ми ги прати на същия адрес. Съжелявам за причиненото неудобство, но съм зает и сериозен човек. Та Спиди - очаквам от теб на лично да ми споделиш номера на сметката ти, както и разходите по транспорт, които си платил. Ще съберем разходите по транспорта с цената на дисковете и разходите по новата пратка и всичко наведнъж ще ти го преведа по сметката. Ако пък дисковете вече си ги продал, кажи ми колко ти дължа, заради Еконта и нямаш проблеми ! В Еконт ме познават много добре. Вярно, че са си в правото, но работя с тях от години и можеха да не се циганеят толкова. Явно занапред ще използвам услугите на друга логистическа фирма.

Ако е така както казваш съм склонен да се извиня на теб и на всички колеги от Русе които писаха и в други подобни теми че съм ги убидил. :beer :beer :beer

п.п.:Все пак можеше да вдигнеш телефона за 5 секунди да се разберем но нищо най добре е да се чуем по телефона да се разберем за сегашното пращане ако ше има такова и така. :да:

Потребителски аватар
SpeeDLine
Автомобил: Audi A3 1.8T
Двигател: AGU 1998

Мнениеот SpeeDLine » Чет 25 фев 2010 20:30

Тъй като на скоро бях в Румъния цената на смс е 26 стотинки Мтел - Мтел можеше да напишеш един смс на колегата :) Иначе евала за мъжката постъпка сега накрая, но просто беше крайно некоректно от твоя страна :beer

Потребителски аватар
M1st3r_Y
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот M1st3r_Y » Нед 09 май 2010 15:38

Няма да е лошо колегата спиди да се извини на мен ина всички от Русе.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Нед 09 май 2010 16:27

M1st3r_Y написа:Няма да е лошо колегата спиди да се извини на мен ина всички от Русе.

За какво да ти се извини - за това, че 3-4 седмици не си вдигаш телефона с глупавото оправдание, че пестиш пари на този, който ти се обажда? При положение, че единственият набутан от роуминга е този, който е в чужбина? :screwy И нямаш време даже един смс да пратиш? :не:

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 09 май 2010 16:44

Колега, един смс в чужбина е 24 СТОТИНКИ!
Де напиши му едно съобщение, обясни му че не можеш да вземеш пратката... Щеше да ти излезе МНОГО по-евтино, отколкото сега да плащаш пак транспортни...
Това, при положение, че наистина е така, както си го написал.
Иначе за общия знаменател - те русенци са такива, плевенчани - онакива, а па за перничани да не говорим... АБЕ ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ?!?
Русенци са едни от най-готините хора, които познавам!
Кажете все пак ква е развръзката на случая...

Потребителски аватар
M1st3r_Y
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот M1st3r_Y » Нед 09 май 2010 17:02

За това, че взех пружините като му платих както предишните транспортни разходи, така и настоящите. Като не знаете как соят нещата не си отваряйте устата. Защо не го питате него, пък тогава да говорите врели-некипели, а ? Знам Ви всички в тоя сайт какви сте разбирачи - като опре да си оправяте колите и : " Майсторееее" . Големи сте дървени философи всичките.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 09 май 2010 18:06

Колега, недей с лошо :)
Тъкмо говорих колко е лошо да се генерализира, тъкмо и ти викаш, че е лошо да се слагат Русенци под общ знаменател, а сега всички сме били еди-какви...

И последно не ставаше ли въпрос за дискове?

Потребителски аватар
M1st3r_Y
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот M1st3r_Y » Нед 09 май 2010 18:30

Ok - pitaite speedy - toi da si kaje kolko pari sym mu prevel i za kakvo ?!? ... samo kato ne znaete ne govorete ....

Потребителски аватар
Altec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Altec » Нед 09 май 2010 19:15

Само да се изчисти едно въпросително / ако мога така да го кажа/.
Мога да потърся и ако намеря да ви покажа разпечатките на 2 телефона като единия беше в мен в Дебрецен/Унгария/, а другия беше в Берковица/България/. След проведени х на брой разговори без да се звъни на други хора резултата е - 75 лева и блокирана временно карта на мен в Унгария - 33. лева и стотинки някакви на картата в България. После ми приказвайте , че не върти....
Иначе за русенците напълно подкрепям колегите по-горе, че са много готини и приветливи хора.
Поздрави и извинения за намесата в темата.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”