M1st3r_Y написа:Понеже става въпрос за мен, време и аз да се намеся. Бях в Румъния 3 седмици, защото започнах нова работа в Русе и ме командироваха на обучение в Букурещ. Не съм вдигал телефона нито на Спиди, нито на останалите 7 човека, които са ме търсили, защото на края на месеца мен ще псувате, заради високите си сметки за телефон. Спидито да си даде банковата сметка и да ми каже колко ще му струва повторното пращане и разходите, които Еконт са му наложили + цената да дисковете и ще му преведа всичко по сметката, след което той ще ми ги прати на същия адрес. Съжелявам за причиненото неудобство, но съм зает и сериозен човек. Та Спиди - очаквам от теб на лично да ми споделиш номера на сметката ти, както и разходите по транспорт, които си платил. Ще съберем разходите по транспорта с цената на дисковете и разходите по новата пратка и всичко наведнъж ще ти го преведа по сметката. Ако пък дисковете вече си ги продал, кажи ми колко ти дължа, заради Еконта и нямаш проблеми ! В Еконт ме познават много добре. Вярно, че са си в правото, но работя с тях от години и можеха да не се циганеят толкова. Явно занапред ще използвам услугите на друга логистическа фирма.
Ако е така както казваш съм склонен да се извиня на теб и на всички колеги от Русе които писаха и в други подобни теми че съм ги убидил.
п.п.:Все пак можеше да вдигнеш телефона за 5 секунди да се разберем но нищо най добре е да се чуем по телефона да се разберем за сегашното пращане ако ше има такова и така.