Василе мерси много за днескашната работа по мойто МПС и за екстричките дето ми направи. И на другия Васил мерси за бързото изкарване от задръстванията в София ( за по малко от 30 мин. от Ваското1 до Църна Маца и тва в 17:30ч.) ЕИЙЙЙЙ големисте и двамата Васе ето ти и една от снимките от днес дето искаше (другите са в дир. на фтп-то)
Снимка
Потвърждавам. Квот ми е барнал и по старата и по-новата кола все е било качествено . Даже последния път и колата си даде да ходя да си пазарувам чарколяк .
Присъединявам се към фен-клуба с тенденции към секта Само да предложа ако ще го клонираме да направим и мобилен модел (Моби-Васко1) който да си добавим към к-та за първа помощ Така каръци като мен ще могат да пътуват без притеснения, че нещо ще им се случи по пътя или ще се самозаключат пред някое крайпътно кръчме Просто свиркаш и Моби-Васко1 оправя проблема... ехххх, мечтиииииии
Аре поне един да се оплаче(е така за кадем)..., от цел форум се НЕ найде... Е и аз нема да съм, но да не земе да се възгордее бе..., сакън .
Във нашата история има само един човек против който никога, никой, лоша дума не е казал - ВАСИЛ ЛЕВСКИ(Дякона), ВАСКО е втория - при това забележете още приживе...
Не мога да не изразя и аз голямата си благодарност към Васко. Миналата събота ме спаси. Да си жив и здрав.
Можеше да се наложи да ми теглят автомобила, заради прецакан пластмасов избирач на скоростите, който друг човек преди това явно е попренатегнал и счупил неволно.
Тая тема що така сте я зае*али бе ей! Специални благодарности да изкажа аз към Васко,отварям си вратата вече и пръскалките ми работят и куп други работи.Хвала ,че ми направи живота по лесен