Абе това си е подигравка направо. Какви са тези проценти
Всеки втори ден четем, чуваме, гледаме повишение на нещо си. Откъде да ги изкара средностатистическия човек тези пари та да си плати сметките, ами какво ще яде

. Ами ако е безработен и не може да си намери и работа дори за минималното заплащане и го връщат с думите "ще ви се обадим" под предлог че търсят висококвалифицирани кадри при това с опит мин. 5 години. Ама откъде да натрупа стаж? Няма познати и връзки ? Или ако е пред пенсия и търси работа

. Ами ако в личната му карта пише гражданство Българско, обаче име - не, или цвят на кожата различен от бял ? Ами ежедневните си потребности? За тях пари откъде.
Предполагам много хора сега ще ме упрекнат че няма работа за тоя който не му се работи и/или не търси активно. Е не е така.
Семейство с доход примерно от 500лв с дете как да живее ? А ако е под наем. Повярвайте много са. Българина е потънал в мизерия и това е факт. И все по-зле става. Много мижав процент от хората са доволни от живота който водят.
Не съм на парно, не съм описал и моя статус, но не съм и далеч от горенаписаното.
С две думи- нямам думи