ако още не си купил палатка един съвет от мен : за ракията ти трябва въздух и гледка под шатра е по добре
малко се ускъпяват нещата но кефа е друг ....
в предверието все едно си у мазето под бурето
успех
и малко ОФФ: някой знае ли къде могат да ми сменят дъното на палатката?
Съвет за палатка.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Съвет за палатка.
kokobul написа:ако още не си купил палатка един съвет от мен : за ракията ти трябва въздух и гледка под шатра е по добре
малко се ускъпяват нещата но кефа е друг ....
в предверието все едно си у мазето под бурето
успех
Другия път щи докарам жената, да й кажеш че ще спи под шатра на следващия рожен

Иначе ако беше само за мене, нема ядове

- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Абе, като одиш на палатка, въобще не питай жена ти - нейния отговор не е меродавен
Мойта е същата... Ако няма санитарен възел с баня, легло, дървена маса и хладилник (всичко това истинско), заеби братче - ако щеш си купи, квот щеш... А-У, мамата си джас батко...
Взимай си приятелите и въобще не се замисляй, ако те пускат да одиш с приятели без нея, де...

Мойта е същата... Ако няма санитарен възел с баня, легло, дървена маса и хладилник (всичко това истинско), заеби братче - ако щеш си купи, квот щеш... А-У, мамата си джас батко...

Взимай си приятелите и въобще не се замисляй, ако те пускат да одиш с приятели без нея, де...

- hooligans
nosex написа:Абе, като одиш на палатка, въобще не питай жена ти - нейния отговор не е меродавен![]()
Мойта е същата... Ако няма санитарен възел с баня, легло, дървена маса и хладилник (всичко това истинско), заеби братче - ако щеш си купи, квот щеш... А-У, мамата си джас батко...![]()
Мойта не е като твоята, повярвай ми

Щом искам да ходя с нея, значи не ми трябват съвети да я зарязвам, време има и за нея и за приятели.
- kokobul
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не ме разбра :
палатката е за спане
шатрата за ракия
П.П.шатрата може така да се опъне че да застъпи леко палатката
и после тихо на 4крака вътре да не те усетят
имам да черпя 
палатката е за спане
шатрата за ракия

П.П.шатрата може така да се опъне че да застъпи леко палатката

- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Не си ме разбрал правилно, батко, или аз не съм се изказал като хората...
Не ти казвам да я зарязваш, а точно да правиш компромиси заради нея, ако я уважаваш и разбираш ("обичаш" ми е лигава дума)
Не ти казвам да я зарязваш, а точно да правиш компромиси заради нея, ако я уважаваш и разбираш ("обичаш" ми е лигава дума)

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
nosex написа:Не си ме разбрал правилно, батко, или аз не съм се изказал като хората...
абе тя ходи с него на палатка бре

заради туй му трябва по-голяма

ще Омра

с ей такава палатка изкарах целия събор тази година...беше разпъната през целия ден...без допълнително да слагам найлон отгоре...вътре всичко беше сухо...
http://www.salewa.com/product/3-persons/midway-iv
http://www.salewa.com/product/3-persons/midway-iv
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Втора година правя на по-големия брат на алфата - сигма 300 ( с рейки на външния слой ).
Използвам я основно по къмпинги - 10-15 дена престой. Еми кво да ви кажа.. личното ми мнение е че няма нужда от толкова "скъпа" палатка... особено за къмпинг.
Първо при всеки престой все ще се намери я някое дърво да пусне сок, я някой гларус да се изсере върху половината таван. Докато ми беше чисто нова направо ми прилошаваше при всяко петно. Сега вече ми е все тая.. 1-2 дена преди тръгване поизмия лайната и смолата и преди сгъване - с четка разкарам прахта.
Предверието на палатката става само за съхранение на багаж и екстрата е подът който пази нещата сухи и сравнително чисти.
Като се скапе сигмата ( а може и по-рано ) ще си купя една по-голяма евтина палатка от метро, един найлон за боядисване ( с който да я покрия при потоп ) и един брезент който да опъна над палатката ( хем да пази от дъждец, хем да прави сянка ).
Та мислата ми е че няма сми от скъпа палатка особено ако не се носи на гръб и се използва за по-дълги престои. Животът на една палатка е няколко сезона.. след което се вмирисва, изхабява се водоустойчивото покритие, слънцето "изгаря" външния слой, подът се разкатава от камънаци или други боклуци, рейките се чупят...
Наистина от гореизброените варианти, най-добрият е някаква по-евтина палатка за спане и съхранение на багажа и една шатра за масата.
Използвам я основно по къмпинги - 10-15 дена престой. Еми кво да ви кажа.. личното ми мнение е че няма нужда от толкова "скъпа" палатка... особено за къмпинг.
Първо при всеки престой все ще се намери я някое дърво да пусне сок, я някой гларус да се изсере върху половината таван. Докато ми беше чисто нова направо ми прилошаваше при всяко петно. Сега вече ми е все тая.. 1-2 дена преди тръгване поизмия лайната и смолата и преди сгъване - с четка разкарам прахта.
Предверието на палатката става само за съхранение на багаж и екстрата е подът който пази нещата сухи и сравнително чисти.
Като се скапе сигмата ( а може и по-рано ) ще си купя една по-голяма евтина палатка от метро, един найлон за боядисване ( с който да я покрия при потоп ) и един брезент който да опъна над палатката ( хем да пази от дъждец, хем да прави сянка ).
Та мислата ми е че няма сми от скъпа палатка особено ако не се носи на гръб и се използва за по-дълги престои. Животът на една палатка е няколко сезона.. след което се вмирисва, изхабява се водоустойчивото покритие, слънцето "изгаря" външния слой, подът се разкатава от камънаци или други боклуци, рейките се чупят...
Наистина от гореизброените варианти, най-добрият е някаква по-евтина палатка за спане и съхранение на багажа и една шатра за масата.
- hooligans
Мучо, не съм на твоето мнение.
Аз ходя за по 2 нощувки и под дървета рядко я опъвам...
Както и да е, сега попаднах на тази оферта и ми се струва доста "на оферта"
http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... D0%B0-2517
някой да каже нещо за нея?
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... D0%B0-2517
Това си е чисто Па-Па-Палатище колега, виждъл съм много такива по горичките покрай ивиците на морето в Гърция, заемат доста място, но са много здрави, държат и на вятър и дъжд! Вътре 4-ри човека спокойно си спят! Отнема 10 минути сглобката, е ако не си зглобвал е малко шаш, да я направиш изопната!
И аз съм на дилема палатка, ма от по ефтините! Знам че са направени от брезент ма колко да изкарат 1 ден!
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
с интерес следя мненията за въпросната палатка 

- naskogolf
- бърз голфаджия
- Автомобил: Passat B 7 Alltrack
- Двигател: 2 CFG 2014
hooligans написа:Мучо, не съм на твоето мнение.
Взимай,че идва сезона

- hooligans
naskogolf написа:hooligans написа:Мучо, не съм на твоето мнение.
Взимай,че идва сезона.
е сега дилемата е тази или Аполо 500

Аполото е с 2000 воден стълб и 260лв
а тази е с 3000 воден стълб и 180лв
защо има такава разлика в цените
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
според мен в рейките е ключа от палатката.... на тази колко милиметрови са ?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”