Аз нямам телевизор...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ogogin
- Автомобил: Vw Golf MKV
- Двигател: BWA
Re: Аз нямам телевизор...
Е тука малко се разминават термините телевизор и телевизия. Иначе и аз гледам рядко телевизия.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
VencokO написа:rokera671 написа:Колега ,аз не мога без ТВ!И даже сега си купих 82 см ,ЛСД Шарп.Но щом смяташ ,че не ти трябва си караи така.Даже не виждам защо го обсъждаш тука!!??Да видиш дали има други като теб!!??
Точно, и аз не съм против телевизорите, и си мисля да имам голям с тенденция да го вържа на компа и да го ползвам вместо монитор и само да си сменям тв или монитор. Имам против самата телевизия и суматите безмислени изгъзици с които се запълва тв ефира.
Да така е!!Аз пък се дразня от Феис бука !!Жена ми вече мисля ,че е за психо аналитик!!Ако не е VW форумът няма да го пипна !Писнало ми е!
- VencokO
- Автомобил: VW Golf 4 1.8T
- Двигател: 1999 AGU
- Контакти:
rokera671 написа:VencokO написа:rokera671 написа:Колега ,аз не мога без ТВ!И даже сега си купих 82 см ,ЛСД Шарп.Но щом смяташ ,че не ти трябва си караи така.Даже не виждам защо го обсъждаш тука!!??Да видиш дали има други като теб!!??
Точно, и аз не съм против телевизорите, и си мисля да имам голям с тенденция да го вържа на компа и да го ползвам вместо монитор и само да си сменям тв или монитор. Имам против самата телевизия и суматите безмислени изгъзици с които се запълва тв ефира.
Да така е!!Аз пък се дразня от Феис бука !!Жена ми вече мисля ,че е за психо аналитик!!Ако не е VW форумът няма да го пипна !Писнало ми е!
Брат как ме уцелваш по болните теми. Аз от тоя фейсбук пък се обривам. Как можаха да го измислят незнам...

Педер@ска работа и кибичат хората по цял ден там и направооооо....

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Абе нема нема и обърнете на тема колко е гаден фейса
Ми като е гаден не го гледайте, некой да ви е вързал?

Ми като е гаден не го гледайте, некой да ви е вързал?

- moncho8920
- Автомобил:
- Двигател:
Личното ми мнение: Всичко е до човека и обстановката и живота който живее. Ако имаш развлечения-работа, няма да се засядаш с часове, ако си безделник, си безделничиш...
Телевизор в къщи е имало винаги, друг е въпроса колко се гледа...аз лично мога и без телевизия. Ако нещо ми доскучее си зяпам през нета, но нещо отпускащо. Никога не съм имал "кабелна", "цифрова", "сателитна", "извънземна" и така нататака... Живея почти в гората
и хващам два канала... иначе телевизора е на две години и освен няколко филма и нещо дето да ме приспи на дивана...
Въпроса е с много отговори: телевизията може и да ти даде много...зависи "Ти" дали искаш /не визирам никого/

Телевизор в къщи е имало винаги, друг е въпроса колко се гледа...аз лично мога и без телевизия. Ако нещо ми доскучее си зяпам през нета, но нещо отпускащо. Никога не съм имал "кабелна", "цифрова", "сателитна", "извънземна" и така нататака... Живея почти в гората

Въпроса е с много отговори: телевизията може и да ти даде много...зависи "Ти" дали искаш /не визирам никого/
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Дайте да си хвърлим телевизорите, компютрите, автомобилите, мобилните телефони, самобръсначките, да си спрем тока и да се замонашим. Тогава ще имаме цялото време на света в което да възхваляваме Бога връщайки се към средновековието...
Всички тези неща са част от цивилизацията. Дали ще се злоупотребява с тях е отделен въпрос. Аз не смятам да лишавам себе си и най-вече семейството си от обикновени технологични постижения (като телевизията) в името на едно "по-здраво" бъдеще.
Не мога да кажа, че от телевизията която се гледа вкъщи има някаква полза, но определено не виждам вреда. За мен лично телевизията е фон на който рядко обръщам внимание в и без това малкото време което прекарвам вкъщи напоследък
Всички тези неща са част от цивилизацията. Дали ще се злоупотребява с тях е отделен въпрос. Аз не смятам да лишавам себе си и най-вече семейството си от обикновени технологични постижения (като телевизията) в името на едно "по-здраво" бъдеще.
Не мога да кажа, че от телевизията която се гледа вкъщи има някаква полза, но определено не виждам вреда. За мен лично телевизията е фон на който рядко обръщам внимание в и без това малкото време което прекарвам вкъщи напоследък

-
- Автомобил:
- Двигател:
Без телевизор не мога,а и съм маниак на тази тема.Винаги съм имал хубави и качествени телевизори,а ползата за мен от гледането е огромна,е.ати как можете без телевизия бе хора?
Не съм гледал от 3-4 години,единственото което съм изгубил са предаванията по дискавъри 

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Те ги повтарят през година, бе! (лично наблюдение)
Ще ги хванеш все някога.
Ще ги хванеш все някога.

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Един не гледа телевизия,друг не яде месо,трети не го кефят жените нищо че има пишка.....и на мен какво трябва да ми пука от цялата работа ?? Както казва народа - Всеки си е луд по своему 

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Аз като ходя на почивка, първо питам -Има ли телевизор? После интернет и тогава оставам.Това е пълна простотия ,ама всеки сам си решава!Миналата седмица си купих Шарп 80см и се кефя!!
Даже не мога да повярвам ,че има такива хора!!Ама ,факта си е факт!

Даже не мога да повярвам ,че има такива хора!!Ама ,факта си е факт!
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
всяко поколение си има своята технологична икона пред която се прекланя.
- rufkata
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
- Двигател: 1.9 TDI ASV
Без телевизия не мога имам ТВ и във колата.Не гледам серияли но новини и предавания от рода гледам постоянно.Всичко това защото искам да съм информиран.
П.П. не ми се изчита всичко по темата,но някой знае ли каква религия изповядва момчето пуснало темата.
П.П. не ми се изчита всичко по темата,но някой знае ли каква религия изповядва момчето пуснало темата.
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
rufkata написа:Без телевизия не мога имам ТВ и във колата.Не гледам серияли но новини и предавания от рода гледам постоянно.Всичко това защото искам да съм информиран.
никаква

Последна промяна от digo_pl на Чет 23 сеп 2010 7:32, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”