joker написа:Тъжно ми е да си призная,но май утре няма да сляза до брега....пълно е с пияни и надрусани.Вероятно утре ще щъкат настървени за бой полицаи(от тях се страхувам най-много!).....Еееееех всичко сме способни да развалим...
kaiser666 написа:joker написа:Тъжно ми е да си призная,но май утре няма да сляза до брега....пълно е с пияни и надрусани.Вероятно утре ще щъкат настървени за бой полицаи(от тях се страхувам най-много!).....Еееееех всичко сме способни да развалим...
Чичо Жокере, всички знаем какво работиш и пред какво си се изправял, ама ако си с тази нагласа постоянно, за какво живееш?
Sashko_Trg написа:Аз и тази година посрещнах изгрева на рапомги, леко пийнал, с колегата crank666 пихме по 1 бира и такаИ в 7 сутринта Балтазар продължаваше да пуска яко
![]()
Gigabyte написа:Като всеки един български "празник" - да се наядеш и напиеш![]()
![]()
Petrolhead написа:Моля обяснете ми какво е това джулай морнинг. Има ли някаква цел или послание.
Нещо внесено ли е или нашенско творение?
pacoboy написа:На Шкорпиловци беше адската лудница, не се виждаше пясък от палатки, много народ много нещо ...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 34 госта