Измама с ланец
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Измама с ланец
Нищо лично към никой. Прочетох и 4-тирите страници, ма нещо ми намирисва като онази приказка на касовата бележка в ресторанта "АМ" "Ако мине" Излагаме се, ако наистина гледаме да се прецакваме един друг! 

- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
Тая везна колкото искаш толкова може да ти покаже така че и двамата не може да се защитят с тия снимки с везни 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Когато видеото е готово, обади ми се да го публикувам. До тогава темата остава заключена.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
dobrin написа:Когато видеото е готово, обади ми се да го публикувам. До тогава темата остава заключена.
+това искам да добавя, че за единия от двамата ще има последствия
-или за продавача, че е измамник
-или купувача, че набедява някого в измама
требе да има ред
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
alex72bg написа:Жалко че тази тема е вече заключена - viewtopic.php?f=60&t=229252&start=0
На всички обаче които (ще)си имат вземане даване с doc_j , Димитър Михайлов тел 0885 252 007 от Лозен, Чепеларе или от където е там да внимават - в крайна сметка се оказа един дребен лъжец:
Имаше да плаща 440лв за части които беше взел от мен, обади се от банката че ги пуска и му казвам ОК. След няколко дни си гледам сметката - пуснал 40лв. Излишно е да казвам че от тогава не си вдига телефона, не отговаря на поща и тн - ако забелязвате всички обяви са - връзка на ЛС. Случаят е пресен - месец от както се е скрил.
Така че и тук намирисва положението !
Митко - Аз с 400лв няма да обеднея - да беше казал че ти трябват щях да ти ги дам. Другия път като ще се правиш на цървул го направи поне за нещо което си струва !
Предполагам се сещаш че този пост ще го видиш в всички възможни форуми в БГ придружен с хубава твоя снимка
Темата има ново развитие, във вразка с което я отключвам.
- alex72bg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
още малко инфо за въпросният субект в тази тема - viewtopic.php?f=47&t=225063
До преди месец мнението ми за него беше съвсем различно, но за съжаление фактите са други. Както са казали хората - Никога не е късно да станеш за резил !
Случаят тук си е точно опит за измама.
И понеже от темите тук виждам че той със сигурност се е насочил към дребните измами, аз за всеки случай ще пусна и едно предупреждение в моя сайт, тъй като все пак известно време работи от наше име и не се знае колко хора още може да се опита да измами.
До преди месец мнението ми за него беше съвсем различно, но за съжаление фактите са други. Както са казали хората - Никога не е късно да станеш за резил !
Случаят тук си е точно опит за измама.
И понеже от темите тук виждам че той със сигурност се е насочил към дребните измами, аз за всеки случай ще пусна и едно предупреждение в моя сайт, тъй като все пак известно време работи от наше име и не се знае колко хора още може да се опита да измами.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Само да вметна че везната в ЕКОНТ и в другите куриерски фирми е калибрована и мери през 50 грама-0.50-0.100-0.150 и т.н.незнам как сте измерили 0.163гр.
Кой кого е излъгал вие си знаете но най добре този ланец да се измери на по-прецизна везна за да се видят точните грамове.
Успех

Кой кого е излъгал вие си знаете но най добре този ланец да се измери на по-прецизна везна за да се видят точните грамове.
Успех

- KRASUGATA
- Автомобил:
- Двигател:
Тази везна не е на Еконт, а е на купувача.
Той сам си е написал:
Цитат: заповядаите теглото на 1лев монета с моята везна
точно 7 грама
http://grizzly19.snimka.bg/trifon-zarezan/erdsf.545408
Той сам си е написал:
Цитат: заповядаите теглото на 1лев монета с моята везна

http://grizzly19.snimka.bg/trifon-zarezan/erdsf.545408
Хмм. колеги интересно се развиват нещата.. лично съм имал контакти с Митко и макар нещата с колата по която работи, да не се полуюиха и в случея аз да бях ощетен... Всички сметки, които ми е правил Митко и съм проверявал след това са се оказали коректни. За справка ще дам най-лесното.. купувал ми е масло от 3-ти човек, който аз познавам и после се оказва че не ме е натоварил с нито 1 лев! За друго незнам, но винаги си е бил коректен!
Относно ланеца, все пак ще е хубаво да го видим и на Митко
Относно alex72bg..
Ако е решил да те преебава, защо ти е пратил тези 40лв и сега не отговаря? Вярно, че няма как да сбърка особенно в банката.. ама нещо не се връзва.
Относно ланеца, все пак ще е хубаво да го видим и на Митко

Относно alex72bg..
Ако е решил да те преебава, защо ти е пратил тези 40лв и сега не отговаря? Вярно, че няма как да сбърка особенно в банката.. ама нещо не се връзва.
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Ще отговори, имайте търпение. В момента няма възможност 

- alex72bg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sk. написа:Относно alex72bg..
Не ме интересува дали вярваш или не, мен повече пари няма да ме завлече, казвам ти фактите какви са. Да странно е че е пуснал 40лв, ама накарай го ти да си вдигне телефона да каже защо - може само 400 да му стиска да вземе или пък обича кръглите суми...
И аз преди това не съм имал проблем с него и тези 400 са нищо в сравнение с това което можеше да направи
Пиша защото тези неща трябва да се знаят и най-вече защото като гледам ще го превръща в занаят - всеки си има глава и да си преценява сам

- alex72bg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stefan написа:Ще отговори, имайте търпение. В момента няма възможност

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
към пусналия темата:
Абе чуек, аз ако можех да доди до руси, бих додил
Третото е към скилидката...
братле, я сметни къв измамник и кви загуби щеше да има ако пред еконт му беха набили шамарите и да му земат ланеца
ни пари ни ланец...
Познавам Митко още от както се е регнал в форума (Горе долу)
Лично не вярвам на нито една от нападките, много пъти ми е помагал и тн...
grizzly18 написа:ако има някои от русе може да доиди и да мъ покажа че везната не лъжи
Абе чуек, аз ако можех да доди до руси, бих додил

Третото е към скилидката...
братле, я сметни къв измамник и кви загуби щеше да има ако пред еконт му беха набили шамарите и да му земат ланеца
ни пари ни ланец...

Познавам Митко още от както се е регнал в форума (Горе долу)
Лично не вярвам на нито една от нападките, много пъти ми е помагал и тн...
-
- Автомобил:
- Двигател:
то е ясно, че е пълен паляк въпросния индивид.
И аз един път изгорях покрай един "коректен" търговец от форума, нищо ново под слънцето
И аз един път изгорях покрай един "коректен" търговец от форума, нищо ново под слънцето

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Без да вземам каквато и да е страна по случая, само ще изложа това, което получих като консултация от един познат бижутер и изводите, които той ми сподели от случая:
1. Няма такава цена за стандартната проба сребро при такъв грамаж. Минималната цена, на която може да се купи такова нещо, доставна говирим, е близо 400 лева. Ако пробата на среброто е много ниска, това вече е съвсем друг случай.
2. Монета от 1 лев тежи 6,98 грама, а не 7. Разликата е малка, но говори за това, че използваната везна не е съвсем абсолютно прецизна. Въпреки това е допустимо точна.
3. Дори да бъде продаден този ланец в заложна къща или в бижутерско ателие като материал, цената му ще бъде по-висока от тази, за която е бил договорен. Т.е., ако купувачът наистина е получил ланец с параметрите, които той е измерил на посочената договорена цена, и ланецът е бил наистина сребърен, това е изгодна сделка.
4. Никога не си купувай бижута през интернет.
1. Няма такава цена за стандартната проба сребро при такъв грамаж. Минималната цена, на която може да се купи такова нещо, доставна говирим, е близо 400 лева. Ако пробата на среброто е много ниска, това вече е съвсем друг случай.
2. Монета от 1 лев тежи 6,98 грама, а не 7. Разликата е малка, но говори за това, че използваната везна не е съвсем абсолютно прецизна. Въпреки това е допустимо точна.
3. Дори да бъде продаден този ланец в заложна къща или в бижутерско ателие като материал, цената му ще бъде по-висока от тази, за която е бил договорен. Т.е., ако купувачът наистина е получил ланец с параметрите, които той е измерил на посочената договорена цена, и ланецът е бил наистина сребърен, това е изгодна сделка.
4. Никога не си купувай бижута през интернет.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”