:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

"Не съм ял хляб днес, не мога да се занимавам с теб...

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Не съм ял хляб днес, не мога да се занимавам с теб...

Анкетата завърши на Съб 27 ное 2010 15:34

Да, бих отишъл при шефа му
71
49%
Не, не бих отишъл при шефа му
5
3%
Изобщо няма да ми дреме, повече няма да стъпя там
61
42%
Ще продължа да пазаря от тях и ще отида "друг ден"
7
5%

Общо гласове: 144
Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Re: "Не съм ял хляб днес, не мога да се занимавам с теб...

Мнениеот radi_nrj » Нед 14 ное 2010 12:26

PagocmuH написа:Чудомир :да:

:да:

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Нед 14 ное 2010 12:51

чух някъде тия дни една много яка приказка.
пилето трябва да се посвети на яйцето 50%, докато прасето се посвещава на бекона 100%...
mhihi :deal
както искате го разбирайте. :012:

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Нед 14 ное 2010 13:02

Повече няма да се върна там!
Като не са научени как да се държат, значи ме губят като клиент!

Потребителски аватар
Deo88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Deo88 » Нед 14 ное 2010 13:33

На такива и аз съм попадал . Даже в нашият град в една морга , един ми каза " мани ги тия голфове , купи си нещо по-хубаво " . След думите му които в известна степен ме убидиха , аз му казах само " купи си и ти БМВ и ти порасна работата , хайде лек ви ден . Бях решил да дам около стотарка за части и прочие , но вия с вашето недрожелюбно поведение , може би ще изгубите единственият си сериозен клиент ! " след което тои се засмя , и ми каза " ти да не се засегна ?!? " и така и така ...

Няма как , има ги всякакви . Яд ги е когато немогат да си продадат нещо , или колите им седят с години без никои да има интерес . Горе главата , и не го взимай толкова навътре . Не се отказвай от това място само и само заради някакви си задници .

Пей си , и си свиркай ... :041: :beer

Потребителски аватар
theraven
Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
Двигател: SDI
Контакти:

Мнениеот theraven » Нед 14 ное 2010 14:07

Съгласен съм с колегата, че му е станало неприятно, но не знам какво отношение очаква точно пък в морга за авточасти. Това е морга, за Бога! Нима очакваш там да работят магистри със специална подготовка как се работи с клиенти. Приликата с Близу (казвам Близу, понеже за нея стана дума по-горе) е дотам, че се работи с хора. Оттам нататък почват разликите. Много се впрягате. Освен това имам едно друго питане... Като се абстрахираме от факта, че служителите там не се отнасят по най-подобаващия начин с клиента, нека си представим, че там си си харесал един фар за Г2 и ти искат 20 лв за него(абсолютно примерно казвам, не се хващайте за думите ми), обаче човекът ти казва, че не му се занимава щото е гладем и ти си тръгваш обиден демонстративно и отиваш в друга морга, където те поздравяват, усмихват ти се, дават ти да разгледаш, намираш си същия фар и ти казват "дай 50лв". Кво ше направиш - ще го вземеш, само за да им натриеш носа на ония ли - ами съмнявам се. В крайна сметка се прибираш във вас с фара, не с търговеца. Няма защо да ти пука за някого, на когото не му пука за теб. Преместваш си го в другия крачол и това е. А приказките да се оплачеш на шеф, меф и т.н. си струват усилията, ако става дума примерно за мобилен оператор, кабелен оператор и прочее... точно пък за морга - едва ли... death

P.S. Колега, напиши, моля те, за коя морга става дума. Че по Стара Загора знам само Ричито и оная в Богомилово... за Ричито съм напълно убеден, че могат да се държат по най-селския начин с клиентите...

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Нед 14 ное 2010 14:59

vaskoto1 написа:чух някъде тия дни една много яка приказка.
пилето трябва да се посвети на яйцето 50%, докато прасето се посвещава на бекона 100%...

И аз научих вчера една - по-добре половината от малко, отколкото всичко от нищо.
vaskoto1 написа:както искате го разбирайте. :012:

И аз така... mhihi

Потребителски аватар
PagocmuH
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PagocmuH » Нед 14 ное 2010 15:03

Чудомир написа:

И аз научих вчера една - по-добре половината от малко, отколкото всичко от нищо.

И аз така... mhihi

И аз знам нещо,отнасящо се по темата.

Всеки има право,да бъде прост колкото си иска.
И никой няма право,да му пречи за да се усъвършенства.

Потребителски аватар
dangi_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dangi_ » Нед 14 ное 2010 22:32

PagocmuH написа:
Чудомир написа:

И аз така... mhihi

И аз знам нещо,отнасящо се по темата.

Всеки има право,да бъде прост колкото си иска.
И никой няма право,да му пречи за да се усъвършенства.

Подкрепям те колега....именно за това ако съм в настроение бих му отговорил и аз подобаващо+една маина може би :Mr Green Fun
На мен последно ми се наложи да си търся пъпка за врата и шефката беше така добра да ми искам 5 лв за броика :D :D :D
Аз обаче бях в настроение -бръкнах си в джоба,имах една солидна доза стотинки и почнах да ги броя бавно на бюрото и след което и казах:
Е те тва е ! Имам само 1.80 лв ако искаш ги взимаи ако не Е...... съм ти и пъпката ще кара така:)
Е тръгнах си с нея :mrgreen: Тоест с пъпката ,не с шефката :063:
Поздрави !

parti74
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот parti74 » Пон 15 ное 2010 20:03

От темата разбрах че:
1.Доволен си от цените.
2.Доволен си от местоположението.
3.Собственика е готин тип.
4.Щом ходиш редовно,значи зареждат "нови" коли и има избор.
Само заради някакъв,който нещо не е доволен от живота който води,не си струва да пътуваш 50км.А и не се знае там на какви ще попаднеш.

Потребителски аватар
Miteto
Автомобил: Фейтън
Двигател:

Мнениеот Miteto » Пон 15 ное 2010 20:48

Тоя е бил баси бастуна. Веднага ще му кажа - Искам да видя читава скоростна кутия, трябва ми двигател, ама го запали да вида как работи, искам съединител... и като се поумори ще му кажа ае чао! Да не си парцал, че някакъв чирак да ти говори така. Ако ти беше казал - "Извинявам се, не мога да Ви обслужа." или "Нямаме такива части." Ок - отпраща те най-нормално. Ама да ти говори по този начин все едно ти е баща...зааааеби.

Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Бързият » Пон 15 ное 2010 21:47

Следя горе-долу темата и само се питам - Абе вие нормални ли сте ? :lol:
Колко пъти ви се е случвало в морга да ви говорят на ВИЕ? А кога ще се случи това? Отговора е НИКОГА!
Не отивате в моргата за да водите интелектуални разговори, а някой да ви свърши работа. Някой да ви продаде еди-каква си част за да не давате пари за нова. Никой не ви кара на сила да ходите, като не ви изнася ходете в магазините там ще ви обслужат културно. Обаче когато там трябва да платите или ментето което са ви дали изкара 3 дни гледате така :shock
Не защитавам моргаджиите. Но при положение че цял ден се занимават с такива дето искат перфектни части и по 2 часа се чудят за какво са отишли, е нормално когато търсиш някакъв чарколяк за "голфо бате" и то за без пари да те гледат накриво и да не се занимават с тебе. И после да ревеш като ощипана госпожица и да се чудиш защо е такова отношението.
Ебати тъпата тема, честно :roll: Абсолютно безмислена! :да:

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Пон 15 ное 2010 21:52

Бързият написа:Следя горе-долу темата и само се питам - Абе вие нормални ли сте ? :lol:

Аз не съм нормален щом живея тука,то тука само лудите оцеляват.Щом се продава нещо и си дал гъз@ си под наем,трябва да дадеш малко уважение на хората,които ти подават хляба :012:

Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Бързият » Пон 15 ное 2010 22:03

Никой не си е дал гъза в тая морга. А още по-малко ще го даде на някой, на който му е скучно, стиснал е 10 лева и е тръгнал да си търси решетчици, копченца и такива разни чикийки за скъпоценния голф. Да му дадеш да те разиграва 1 час и накрая да си тръгне защото тия части видиш ли, не са достойни да стоят на неговата подвижна гордост на 4 колела. Като за този 1 час ще вземе повече пари от хора които знаят по каква работа са отишли там. Времето е пари, не го ли разбрахте най-накрая :idea:

Потребителски аватар
Miteto
Автомобил: Фейтън
Двигател:

Мнениеот Miteto » Пон 15 ное 2010 22:22

Бързият написа:Никой не си е дал гъза в тая морга. А още по-малко ще го даде на някой, на който му е скучно, стиснал е 10 лева и е тръгнал да си търси решетчици, копченца и такива разни чикийки за скъпоценния голф. Да му дадеш да те разиграва 1 час и накрая да си тръгне защото тия части видиш ли, не са достойни да стоят на неговата подвижна гордост на 4 колела. Като за този 1 час ще вземе повече пари от хора които знаят по каква работа са отишли там. Времето е пари, не го ли разбрахте най-накрая :idea:

Няма как да очакваме да стане нещо от тази болна нация - ако на някой не му се занимава с по-дребни клиенти - не предлага дребни стоки. Ако на някой му е криво, че работи - да лежи на социал и да си трае.

Потребителски аватар
Бързият
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Бързият » Пон 15 ное 2010 22:29

Ти ли мислиш да я лекуваш тая нация ?
Нямам предвид дребни клиенти както им казваш. Без значение е какво искаш да купиш, малко или голямо, стига наистина да знаеш какво търсиш. А не да се размотаваш, да се чешеш зад ухото и накрая да станеш и да си тръгнеш. Е извинявай ама никой няма да ти се занимава, още по-малко за нещо дребно както е в случая. Никой няма да позволи да му губиш времето за някакви изгъзици.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”