PagocmuH написа:Чудомир

PagocmuH написа:Чудомир
vaskoto1 написа:чух някъде тия дни една много яка приказка.
пилето трябва да се посвети на яйцето 50%, докато прасето се посвещава на бекона 100%...
![]()
![]()
vaskoto1 написа:както искате го разбирайте.
Чудомир написа:vaskoto1 написа:чух някъде тия дни една много яка приказка.
пилето трябва да се посвети на яйцето 50%, докато прасето се посвещава на бекона 100%...
![]()
![]()
И аз научих вчера една - по-добре половината от малко, отколкото всичко от нищо.vaskoto1 написа:както искате го разбирайте.
И аз така...
PagocmuH написа:Чудомир написа:vaskoto1 написа:чух някъде тия дни една много яка приказка.
![]()
![]()
И аз научих вчера една - по-добре половината от малко, отколкото всичко от нищо.vaskoto1 написа:както искате го разбирайте.
И аз така...
И аз знам нещо,отнасящо се по темата.
Всеки има право,да бъде прост колкото си иска.
И никой няма право,да му пречи за да се усъвършенства.
Бързият написа:Следя горе-долу темата и само се питам - Абе вие нормални ли сте ?![]()
Бързият написа:Никой не си е дал гъза в тая морга. А още по-малко ще го даде на някой, на който му е скучно, стиснал е 10 лева и е тръгнал да си търси решетчици, копченца и такива разни чикийки за скъпоценния голф. Да му дадеш да те разиграва 1 час и накрая да си тръгне защото тия части видиш ли, не са достойни да стоят на неговата подвижна гордост на 4 колела. Като за този 1 час ще вземе повече пари от хора които знаят по каква работа са отишли там. Времето е пари, не го ли разбрахте най-накрая
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта