Шуробадженащина има нещо

IvanMan написа:Номер 2!
apa6o написа:Layer написа:vaskoto1 написа:1 твърдо!
scuba написа:elimn написа:Вариант 2! Аз като човек занимавал се 7 год. с реклама мога да кажа, че вариант 1 се набляга на мадамката и останалото не му се обръща внимание. Лицето трябва да изчезне от картинката.
Аз мога ли да кажа като човек който се занимава от 18 години с реклама, че не си прав/а?
elimn написа:scuba написа:elimn написа:Вариант 2! Аз като човек занимавал се 7 год. с реклама мога да кажа, че вариант 1 се набляга на мадамката и останалото не му се обръща внимание. Лицето трябва да изчезне от картинката.
Аз мога ли да кажа като човек който се занимава от 18 години с реклама, че не си прав/а?
Абе Скубчо, щом си решил коя да е, защо искаш мнения? И не прочете ли, че повечето от тях тук са за мацката, а не за замисъла...И тези които са избрали 1 се кефят само и единствено на мадамката. Що ли?
ДА! Защото са мъже
elimn написа:...И тези които са избрали 1 се кефят само и единствено на мадамката. Що ли?ДА! Защото са мъже
VW-fenka написа:Да, аз и Елфи сме 100% мъже![]()
.....
elimn написа:scuba написа:elimn написа:Вариант 2! Аз като човек занимавал се 7 год. с реклама мога да кажа, че вариант 1 се набляга на мадамката и останалото не му се обръща внимание. Лицето трябва да изчезне от картинката.
Абе Скубчо, щом си решил коя да е, защо искаш мнения? И не прочете ли, че повечето от тях тук са за мацката, а не за замисъла...И тези които са избрали 1 се кефят само и единствено на мадамката. Що ли?
ДА! Защото са мъже
elimn написа: И тези които са избрали 1 се кефят само и единствено на мадамката. Що ли?ДА! Защото са мъже
VW-fenka написа:elimn написа:...И тези които са избрали 1 се кефят само и единствено на мадамката. Що ли?ДА! Защото са мъже
Да, аз и Елфи сме 100% мъже![]()
Гласувах за 1, защото според мен това е тръпката на един водолаз.. да разглежда и изучава...е и не само. 2 не ми харесва, защото този камък / риф не е много интересен, а се набляга на момичето. Ако мадамата не беше на толкова преден план и самата обстановка беше малко по-различна щеше да супер.
Номер 1 е уникално попадение....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 27 госта