:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Хорската наглост няма край

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
One
Автомобил:
Двигател:

Re: Хорската наглост няма край

Мнениеот One » Пет 03 дек 2010 17:01

rosy написа:Ето например на нашия блок, паркинга пред блока е собственост на блока по нот. акт. Значи ние можем да си направим едно събрание и да си разделим паркоместата както искаме. Така ли е? Когато паркингна е собственост на блока?

мноо ясно
щом е чстна собственост, а не общинска , собственика сам решава какво и как да прави
ако искате си го направете зеленчукова градина :)
можете да си го заградите, разчертаете, покриевте....ваша си работа - ама след сагласуване с общината

Потребителски аватар
Fen united
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Fen united » Съб 04 дек 2010 14:59

Абе,и аз не обичам да си заплювам място на паркинга,но да ви разкажа един случаи!Дебилен съсед с гараж и две коли,постед зимата,натрупало и така нататък сняг,ми се слага под балкона,на вече изчистено от мен място!Е избеснех здраво и слезнах с греблото!Така го уплътних със снежец до тавана,че после си поигра да се откопае доста стабилно!От тогава мизериики не прави!Ако беше слезнал земи през краката,земи през главата с греблото!Бех се мотивирал!!! :beat_butt2 :banghead: :beat_butt2

Потребителски аватар
doaiena
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот doaiena » Пет 10 дек 2010 9:34

Ето още един кретен в моя квартал от съседния блок, този капут има три таратайки и една каравана, сложил е прожектор внаги запушва другите коли да не паркират там, ако някой паркира там, спада гуми, драска боя итн... не знам как го търпят този нещастник който е куц при това то господ го е наказал, аз лично си паркирам колата на платен паркинг, но ако ми се налагаше да спирам там, това се пада зад блока щях да го спукам от бой, чудя се на комшиите които търпят този смешник!!!!!

Последна промяна от doaiena на Съб 11 дек 2010 13:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Fifa
Автомобил: VW Passat 5.5
Двигател: 1.9 TDI AWX

Мнениеот Fifa » Пет 10 дек 2010 11:23

doaiena написа:Ето още един кретен в моя кварта от съседния блок, този капут има три таратайки и една каравана, сложил е прожектор внаги запушва другите коли да не паркират там, ако някой паркира там, спада гуми, драска боя итн... не знам как го търпят този нещастник който е куц при това то господ го е наказал, аз лично си паркирам колата на платен паркинг, но ако ми се налагаше да спирам там, това се пада зад блока щях да го спукам от бой, чудя се на комшиите които търпят този смешник!!!!!

Ами каквото повикало - такова се обадило. Имате 4 коли, върху които да работите :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”