Какво ви е мнението за ученическите протести?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Re: Какво ви е мнението за ученическите протести?
Одобрявам ги... 

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
bobocamaro написа:Бих им размазал простите мутри, недъгави са дори да научат как се пише и изговаря "курва" на английски.Така нарекоха учителката си.
Надявам се моя син никога да не участва в такова нещо, но разбера ли че е участвал, ще му резнем зелката перманентно

Иначе и да протестират и да не протестират все тая е, програмите са направени и никой няма да се отметне. Интересно е кой е организатора на тия протести, защото тия пишлемета нямат памет да си избършат носовете сами, камо ли протести да правят!
- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
RoadRunner написа:Не ги одобрявам.. Д*ба и малките посаричи...
Втората част от мнението ти, беше ненужна.
Аз също съм ученик, преди 2 (два) дни ми влезе муха в главата, че и аз трябва да протестирам, речено-сторено.Събрахме се около 250 човека, обиколихме града с викове и крясъци, а след това дойдоха органите на реда и ни пръснаха...Е, протестът не струваше! Та те 75 % от протестиращите бяха хора, които посещават училище 2 дни в седмицата по 2-3 часа на ден...Да не би да са се уморили от много учене ? Едва ли...
Отговорът ми е "Не ги одобрявам", ясно се видя, че колкото и протести да има,нищо няма да се постигне

много прост народ
ама това е и целта
простите лесно се управляват и манипулират
нямаше за какво друго да се протестира в таз държва
всичко е цъфнало и вързало
ама за домашната парцуца и ваканцията - номер едно
срам ме е
аз искам да протестирам с/у тотално корумпиранта съдебна система
някой ще ме подкрепи ли ?
ама това е и целта
простите лесно се управляват и манипулират
нямаше за какво друго да се протестира в таз държва
всичко е цъфнало и вързало
ама за домашната парцуца и ваканцията - номер едно
срам ме е
аз искам да протестирам с/у тотално корумпиранта съдебна система
някой ще ме подкрепи ли ?
- rosy
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
В една демократична държава каквато сме протестите са нещо нормално 

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Добре, някои сравняват случая с отпуските.
Да речем работя в държавно учреждение и имам 20 дни отпуск.
Е да, ама видиш ли шефа решил да ни намали годишния отпуск на 15.
Дали ше ти е готино? Ако имам възможност - ще протестирам. Учениците имат - протестират.
В интерес на истината сме една от страните с най-много национални празници, в които не се работи, така че хич не се оплаквайте, че ви е малка отпуската!
Дали ше ти е готино? Ако имам възможност - ще протестирам. Учениците имат - протестират.
В интерес на истината сме една от страните с най-много национални празници, в които не се работи, така че хич не се оплаквайте, че ви е малка отпуската!
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
ISRalien написа:...
...
аз бях така, отговора на моя протест беше "като не ти изнася, давай молбата и лови свет". Ето, че търпя все още!
ISRalien написа:Прав си за продукта... Родителите определят какво ще бъде детето им.
Но не си прав за другите искания.. Какво ги вълнува младежите? Теб какво те е вълнувало на техните години?
Мен лично ме вълнуваше да дойде бала по-бързо, да се махна от наш'те възможно най-скоро.
Е, дойде бала и след 3 месеца ми се искаше да съм на 15 години и единственото ми задължение е да уча...
После свърши и университета и живота ме почна...
Не можеш да очакваш от всички ученици да имат акъл на 30-годишен мъж (примерно).
Един, двама на 1000 - може. И те са зубърите на класа...
'ку та плясна

Аз бях от зубърите. Не че зубрех, но учех и намирах език с учителите, та минавах лесно.
Какво ме вълнуваше ли? ПЦ-та и цици. Смеех се на тези, дето пушат. На дискотеки не съм ходил, алкохолът ми беше скучен.
Обаче ме вълнуваше и защо има готини преподаватели, при които научаваш всичко още в часа и такива, дето искаш да ги размажеш в дъската; защо аз имам 6, а този, дето е преписал моето домашно има 3.50 (едно и също беше); защо столовете бяха гадни; как може да имаш физическо за 1ви час, а след това да няма къде да си измиеш ръцете и лицето поне; защо няма един райбер в кенефите, та да те е страх да се изакаш, защото някой може да те отнесе с вратата ... ей такива неща.
Не казвам, че учениците трябва да са с акъл на 30 годишен (на някои и на 40 не им идва). Само са решили да се правят на такива. They're doing it wrong ...
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
системата в България според мен е капитално сбъркана, остатък от комунизма и бригадите.
Във всички нормални страни училищните ваканции са по-начесто и по-къси, за да могат учениците пълноценно да починат и да усвояват уроците по-добре.
Тая простотия с 3 месеца ваканция лятото я няма никъде. А вече няма домати и пипер за бране.
Освен това, да почваш в 7.30 всяка сутрин е дебилно, нито детето наспано, нито родителя. Да не говорим, че свършват по обяд и се чудят какво да правят.
Да обобщя
трябва да се смени цялата схема. И не одобрявам протеста на учениците, защото и те не знаят за какво протестират.
Във всички нормални страни училищните ваканции са по-начесто и по-къси, за да могат учениците пълноценно да починат и да усвояват уроците по-добре.
Тая простотия с 3 месеца ваканция лятото я няма никъде. А вече няма домати и пипер за бране.
Освен това, да почваш в 7.30 всяка сутрин е дебилно, нито детето наспано, нито родителя. Да не говорим, че свършват по обяд и се чудят какво да правят.
Да обобщя

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ

Ето, изразих си мнението.

- sodata1
- Автомобил: BMW
- Двигател: 330XD
Сегашното поколение не става,не че аз не съм малък но сегашните деца са просто...нямам думи 

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
Не одобрявам!
Занимават се с глупости. Нека хората с повече житейски опит (възрастните) решават кога да се учи - пък когато днешната младеж порастне, те на свой ред ще взимат такива решения.
Занимават се с глупости. Нека хората с повече житейски опит (възрастните) решават кога да се учи - пък когато днешната младеж порастне, те на свой ред ще взимат такива решения.

- golf2_forever
- Автомобил:
- Двигател:
аз съм твърдо за протеста защото и аз до преди 4 години бях ученик и знам какво е
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
golf2_forever написа:аз съм твърдо за протеста защото и аз до преди 4 години бях ученик и знам какво е

сигурно от 9 до 5 ти е по-яко а?

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
golf2_forever написа:аз съм твърдо за протеста защото и аз до преди 4 години бях ученик и знам какво е
Ииииибреее!
А ние не сме, а?
Ти си от избраните масони, броящи се на пръстите на едната ръка, ходили на училище?
Да пребъдеш, ювиги!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”