2010-та бе за мен, една от най-изнервящите и материално нестабилни години Иначе пък си взех нов GSM (не е скъп!) и заживях с "мойта булка" Дай Боже, 2011 да е по-добра за всички
година ипълнена с проблеми и нерви на вятъра .да не говорим от финансова гледна точка (а от питата пари та пари ).пожелавам си една по-успешна 2011.както и на всички колеги,живи здрави и всичко най-добро.ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
общо взето добра година, успешна в някой начинания, в други не, сбъднах си мечтата /цели 4 пъти/, е на финала се изложи малко, за две седмици близък роднина почина и след няма и седмица ми размазаха колата, За следващата си пожелавам, живот и здраве на мен и семейството ми, останалото ще го стъкмим.
повечето глезотии бяха за колата за мен почна зле но се оправи лошото беше че имах малко здравословни проблеми, подложих се на операция но след това се оправиха нещата и отидох на море в Гърция, нов компиутър, ново телефонче, нов часовник и ново гадже също така спомените за ФЕСТА, където се запознах с доста колеги
за 2011 пожелавам на всички здраве и да бъде по-безгрижна!
Тази година ми бе успешна в началото малко беше тегаво още като се събудих на миналата новагодина бях вече без пари после към Март месец птръгна бизнеса имало е и много тегави дни,но като цяло бях здрав аз и семейството,а към самия край на годината си взех Голфчето и сега съм много щаслив надявам се 2011 да е още по-добра година
Отвратителна година...най-ужасната ми за всичките 27, повръща ми се от тая година, само простотии се случваха, като първата беше в 03:00 часа на 01.01..... сега виждам и други подобни мнения, явно не съм сам, честно ви казвам, нямам търпение да свърши....6 дена има още, нямам търпение просто!
Нито много добра нито много лоша.Имаше и любов и раздели имаше и хубави моменти също така малко материални придобивки иначе я избутахме дано следващата бъде по добра
Сдобих се с Фау Ве през средата на годината, което си ме слуша и си го глезя и си взимам изпитите в ЮЗУ-ту, обаче дотука с шик моментите, иначе само мъкааа.
2010 ми даде прекрасна съпруга,която ми роди син и едва ли има нещо което може да ме направи по-щастлив от това:)иначе беше успешна година,изпълнена с много промени и работа която ми доставя удоволствие,семейството ми е здраво..кво по-хубаво от това:)