Какво толкова ви харесва в София ??
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Какво толкова ви харесва в София ??
Баси,кога ли ще доживея да видя тема във форума: "Софиянци,отивайте си в Софията" 

- imedarov
- Автомобил: Passat B8
- Двигател:
- Контакти:
Харесва ми мисленето на хората, с времето градът ни променя. Затова и живея тук.
- dermeister
- Автомобил:
- Двигател:
znainainai написа:Хаха мнооого смешно а къде ви изпразват контейнерите че ме заинтригува?
Явно си мислиш че ние у прованса не знаем какво е това организирано сметоизвозване и понеже сме от село ядем доматите със колците![]()
Имам смътен спомен че паметникът на Васил Левски е построен на мястото където са го обесили или греша?
Следва цитат от едно велико произведение
"Там близо край град София
стърчи, аз видях, черно бесило"
А сега е кажи речи във центъра на София и от БАНКЯ се виждат крайните квартали на София![]()
![]()
![]()
Много софиянец много нещо и все "кореняци" затова по празниците столичани си отиват по родните места и столицата опустява![]()
![]()
И като се върнат във понеделник пак са "кореняци" ама със пълен багажник провизии от селоСъщото село което през седмицата плюят събота и неделя ги храни
![]()
Айде сега да продължим със какво ми харесва в София:
Липсата на детски градини
Липсата на детски площадки
Липсата на училища
Нали тези деца трява да се развиват някак. За да си запишеш детето на детска градина трябва да дадеш един куфар пари или да застреляш тоя пред тебе![]()
А къде са ви детските полщадки място където децата да щуреят на воля и безопасно за здравето си? Ами колеги мерси но пред алтернативата да дишам мръсен въздух,да се чудя къде да паркирам,всяка сутрин и всяка вечер да се бутам във трафика,да се моля на всички богове да има къде да изпразнят контейнера за боклук че да мога пак да го напълня,детето ми да няма къде да играе и да стоя на пост няколко дена пред яслата че евентуално да успея да го запиша.Каква идилия само мечтата на всеки![]()
Това не ми харесва във София единственното което привлича хората там са по-високите доходи просто защото няма такива възможности по родните им места. Ако имат същия доход във родното си място никой няма и да си помисли да дойде във София
Не искам да засегна никой със това което съм написал и ако има засегнати се извинявам ама помислете си защо се засягате и къде греша![]()
Ето и типичното хейтърско мнение на човек, който знае за София по слухове и изпитва огромни затруднения от проблема със сметището и детските градини. Училища се закриват, понеже няма деца в някои квартали, но ти явно си по-навътре в нещата и знаеш. Детски площадки има навсякъде. Във всеки квартал, до всеки блок. Само че там сега е пълно с коли, каравани, ремаркета и бусове с регистрации от А, през СА до У. Просто на всички дошли за големите пари в София не им пука за нищо.
София била свършвала на паметника Левски, преди 100 години? И кво? Честно, кажи ми какво точно доказва това и кой го интересува?
А колко са кореняк софиянците и къде ходят по празниците е другата класика в хейтването. До кой век преди новата ера трябва да си знам родословието в София, за да съм от София? Вие в Русе всичките ли там сте родени и в цялата община всеки ли си седи по селата и не отива да живее в Русе?
Естествено, че за празниците ще ида някъде на тихо, зелено и спокойно. При баби, роднини, по хотели и екскурзии. Това не значи, че се спасявам от София. Просто търся разнообразие, защото не съм кон с капаци.
Русе е супер красив град, но не се чувствам длъжен да пускам мнения за това колко е скучно и еднообразно там и как няма нищо в сравнение със София. За сметка на това всяка седмица, някой който си изкарва парите тук или се кефи, че сметището се е препълнило се чувства длъжен да се изкаже, колко е скапана София.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
На тия дето не им харесва София им предлагам да се поразходят по центъра, орлов мост, царевец, су, невски, библиотеката, президентството, цум и т.н
Но да се разходят и да гледат архитектурата, а не просто да минат бързаики за работа...
А това за селата, никой нормален човек няма да си седи в софия събота и неделя и да диша чистия въздух...
Ако беше така, курортите защо ги има?
Аз лично бих пътувал всяка седмица някъде, ако имах възможност.
Но да се разходят и да гледат архитектурата, а не просто да минат бързаики за работа...
А това за селата, никой нормален човек няма да си седи в софия събота и неделя и да диша чистия въздух...
Ако беше така, курортите защо ги има?
Аз лично бих пътувал всяка седмица някъде, ако имах възможност.
София Беше чудесен град!
България Беше чудесна страна!
просто не са случили на население !
кофти семе и това си е
а допълнително с всекидневните експерименти с това население от всякакво естество - медицински, икономически и прочие освен до пълно смазване и изчезване на стойностните личности друго не е планирано за тази територия, все още наричаща се България !
кофти семе и това си е
а допълнително с всекидневните експерименти с това население от всякакво естество - медицински, икономически и прочие освен до пълно смазване и изчезване на стойностните личности друго не е планирано за тази територия, все още наричаща се България !
- Nenchef
- Автомобил:
- Двигател:
One написа:София Беше чудесен град!
кофти семе и това си е
Евалата !!!
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
hooligans написа:На тия дето не им харесва София им предлагам да се поразходят по центъра, орлов мост, царевец, су, невски, библиотеката, президентството, цум и т.н

Има МНОГО какво да се види в София, напоследък понеже пътувам с маршрутка на работа, виждам все повече, преди все едно бях сляп, вперил поглед в стоповете на тоя пред мене

Самата лудница и калабалък са перфектни условия за всякакъв бизнес, от там идват и хилядите възможности да си изхарчиш парите по най-приятен за теб начин.
Ако си бях във Видин дали щях да се уча да летя с парапланер? А дали щях да карам сноуборд? Дали щях да скоча с бънджи?
Деба, всеки месец се събираме пред НИМ, а някои колеги сигурно не знаят на какво е съкращението... Веднъж се разходихме де, ама набързо...
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много ми харесва архитектурата в центъра 

- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
Интересна тема се получи. Благодаря на админите, че не са я заключили. Признавам че София предлага големи възможности за развитие, но това което ме притеснява е че няколко града се превърнаха в мегаполиси, а останалите райони пустеят. Другото което ме дразни че софиянци все се оплакват от нещо. Това защо било така, това що било иначе - ми в другите градове нещата да не би да са по-розови, ама нали сме софиянци и нека се покажем кои сме ние. Ей добре че са селата иначе гладни ще си останете.
п.с коментара ми е не е насочен към никой конкретно, така че не се засягайте
-
- Автомобил:
- Двигател:
Bobi_S13 написа:и на мене не ми харесва сегашния облик на Софияпреди 10-15години си беше идеално, имахме си пързалка за през зимата до блока, сега на нейно място има блок. Имахме си зелена полянка с футболно игрище, сега на нейно място има паркинг.
![]()
![]()
Ти да не би да искаш да се пързаляш и да риташ топка ли? Вече си голям... нов блок, нови жени... давай ти си... всичко за теб се прави според твоите години боби...
- _ST_
- Автомобил:
- Двигател:
България трябва да се управлява от 1 човек с десетина помощника макс, никви партиии
според мен така може би шъ съ упрай
/естествено тоз 1 човек тряяя да е мноуу дОбър
и с таз десятка да работят само и единствено в + за държавата и народа
/ иии кво е тва ма аз съм софиянец ма провинция ма селянин ,че и пришълец
аз пък съм пришълец от България !!! вие от къде бяхте ?
..................................................................
пп. не ми се пишеше интелигентно

пп. не ми се пишеше интелигентно

Последна промяна от _ST_ на Вто 08 фев 2011 14:28, променено общо 1 път.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
barezifranko написа:Интересна тема се получи. Благодаря на админите, че не са я заключили. Признавам че София предлага големи възможности за развитие, но това което ме притеснява е че няколко града се превърнаха в мегаполиси, а останалите райони пустеят. Другото което ме дразни че софиянци все се оплакват от нещо. Това защо било така, това що било иначе - ми в другите градове нещата да не би да са по-розови, ама нали сме софиянци и нека се покажем кои сме ние. Ей добре че са селата иначе гладни ще си останете.
Напротив,коментара ти е насочен към всички

ох,гладни ще останат,ама друг път

От отговрът ти,се разбира,че мразиш София.
Тъпичко,защото заглавието на темата ти е абсурдно вече!
За мен няма делба на кой откъде е,ама подобни теми почват да ми омръзват.
Омръзна ми,да идват и да си отиват

barezifranko написа: Ей добре че са селата иначе гладни ще си останете.
Защо?
Че той дори "добружанския боб" се прави в китай.(Това скоро го видях, не помня с кой маркет).
LILO&STICH написа: ох,гладни ще останат,ама друг път![]()

Последна промяна от blinder на Вто 08 фев 2011 14:34, променено общо 1 път.
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
a теб кво ти харесва у Хасково?
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
barezifranko написа:Интересна тема се получи. Благодаря на админите, че не са я заключили. Признавам че София предлага големи възможности за развитие, но това което ме притеснява е че няколко града се превърнаха в мегаполиси, а останалите райони пустеят. Другото което ме дразни че софиянци все се оплакват от нещо. Това защо било така, това що било иначе - ми в другите градове нещата да не би да са по-розови, ама нали сме софиянци и нека се покажем кои сме ние. Ей добре че са селата иначе гладни ще си останете.
Почна се с комплексарските изказвания

Върни се в “ОФФ-Топик - други”