Некоректен потребител - Golf6000

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
emiltd
Автомобил:
Двигател:

Re: Некоректен потребител-Golf6000

Мнениеот emiltd » Чет 19 май 2011 21:46

Искам да попитам купувача,дали е получил по еконт,това което е видял на снимките или не?Освен ако не е получил тухла,завита в опаковачен материал,тогава няма какво да се сърди.Единствената основателна рекламация е,ако устройството е повредено,иначе Golf6000 не е длъжен да е специалист за да продаде чейнджър :idea:
Случвало ми се е да купувам от съфорумец,нещо за коеото имам хипотетично предположение,че ще стане за еди какво си...питам го,той казва,че ще стане без проблем...пробвам...не става...след около 2 часа труд всичко си идва на място,та мисълта ми е следната:
ако може купувача да сподели какво,как,защо не става,пък може да се опитаме да помогнем :да:

Vlad777,струва ми се,че си малко кибритлия и за да не те ядосам,искам лекиичко да ти намекна,че не е много етично да наричаш хората,които не са на твоето мнение,"тарикатчета",виждам че си червен,което уважавам,но не би ли трябвало такива членове,като теб да имат по-скоро емблематично поведение...работата малко бие на диктатура...не искам да те засягам лично,но всички сме хора :beer

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 19 май 2011 21:48

Golf6000 написа:аз не съм маймуна и няма никой да ме прай на луд за 50 лева

ХАХА

Май е ще стане на маймуна тоя дето ти е дал парите, а не тоя дето ги е взел... mhihi mhihi mhihi А и нагъл...

Потребителски аватар
niks76
VW експерт
VW експерт
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niks76 » Чет 19 май 2011 21:50

emiltd написа:Искам да попитам купувача,дали е получил по еконт,това което е видял на снимките или не?Освен ако не е получил тухла,завита в опаковачен материал,тогава няма какво да се сърди.Единствената основателна рекламация е,ако устройството е повредено,иначе Golf6000 не е длъжен да е специалист за да продаде чейнджър :idea:
Случвало ми се е да купувам от съфорумец,нещо за коеото имам хипотетично предположение,че ще стане за еди какво си...питам го,той казва,че ще стане без проблем...пробвам...не става...след около 2 часа труд всичко си идва на място,та мисълта ми е следната:
ако може купувача да сподели какво,как,защо не става,пък може да се опитаме да помогнем :да:

Vlad777,струва ми се,че си малко кибритлия и за да не те ядосам,искам лекиичко да ти намекна,че не е много етично да наричаш хората,които не са на твоето мнение,"тарикатчета",виждам че си червен,което уважавам,но не би ли трябвало такива членове,като теб да имат по-скоро емблематично поведение...работата малко бие на диктатура...не искам да те засягам лично,но всички сме хора :beer

Влад е червен,аз съм син а говорим за едно и също нещо-нарича се човешка етика :idea:

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Чет 19 май 2011 21:52

Не виждам какво се пише още.
Продавача казал ли е , че става - казал е точка.
Все пак сме хора и неможем да разбираме от всичко.
Но винаги ще има такива , които да се възползват от това.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 19 май 2011 21:53

emiltd написа:

За 7 години в този форум съм се нагледал на подобни "тарикатчета". Аз съм продавал и съм купувал доста неща във форума. Съвсем човешко е някой ако се откаже да му върнеш парите. Дори да няма причина за това Явно човещина в случая няма. И не само това, ами и лъжа има.

На всичкото отгоре крадеца вика дръжте крадеца и ми пуска доклади да заключа темата и да отиде в небитието, за да може утре пак да преметне тънко, тънко някой! Ето такива хора не са ни нужни тук!

Потребителски аватар
Th3_Storm
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Th3_Storm » Чет 19 май 2011 21:54

Golf6000 написа:аз не съм маймуна и няма никой да ме прай на луд за 50 лева да не съм зел 5000 лева голям пазар стана и реклами знайте ли кво ми каза че нямал трансмитер тва знайте ли го не еми аз каквото продавам съм му написъл името никъде не пише освен ченджъра да давам и друго в обявата нямал кабели ми как разбра че не става ле смешко без кабели ли го пробва друго важно е сидито или касетофона трябва да имат изводи и явно не му се занимава и айде давай парите че много солено ще излезе кабели ала бала еме сметка се прави преди да влезеш във магазина мойто момче

Аз пък ако съм на твое място до сега отдавна да ги бях върнал тези 50 лева(още когато колегата каже че не става) незнам защо цели 6 страници се пише за едни 50 лева толкова ли ти се свиди да ги върнеш и да ти се върне стоката мисля че сме тук за да си помагаме а не да се правят пари на гърба на другите колеги мисля че просто не е колегиално това.Ако някой ти прати нещо което не ти върши работа а ти е казал че ще стане и ти ще си искаш парите нали???

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Чет 19 май 2011 21:56

Е ти пък , няма да си ги иска. :Mr Green Fun
Нека тези 50 кинта поне ги "налее" в образование , примерно 1 , 2 и евентуално 3 клас.
Колегата долуууу - видя ли цялата тема?
Продавача е казал , че ще стане.
Незнам за кой път.

Последна промяна от xalerrelax на Чет 19 май 2011 21:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vladobo
Автомобил: мерцедес
Двигател:

Мнениеот vladobo » Чет 19 май 2011 21:58

И то при положение че е казал да се консултира с специялист. Неразбирам какво искате от продавача. Аз търссех алтернатор за бус - а тоо не бяха предложения за 70А , от ауди от незнам си кво. Ми попитах хора които са запознати и те ми казаха - не нестава ,вземи си 90А от транспортер - е взех си 90А и стана. Ако си бях взел 70А от колега после кво да седна да го плюа в форума че ми го е продал ли? Е мн тъпо. Гледаш , питаш и тогава плащаш.Все пак продавача незнае тоя чейнджър на колко и на кои точно модели коли ще стане и ако ти купуваш това нещо от магазин да не мислиш че те ще ти отговорят адекватно дали ще стане на твоята букса или не. Да хвърлят боб да познаят кои кви дивотии е правил по колата ти преди да я вземеш "новата кола на старо"с 5-6 предишни собственици.

Потребителски аватар
emiltd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот emiltd » Чет 19 май 2011 21:59

Vlad777 написа:
emiltd написа:

За 7 години в този форум съм се нагледал на подобни "тарикатчета". Аз съм продавал и съм купувал доста неща във форума. Съвсем човешко е някой ако се откаже да му върнеш парите. Дори да няма причина за това Явно човещина в случая няма. И не само това, ами и лъжа има.

На всичкото отгоре крадеца вика дръжте крадеца и ми пуска доклади да заключа темата и да отиде в небитието, за да може утре пак да преметне тънко, тънко някой! Ето такива хора не са ни нужни тук!

Хубаво,до някъде съм съгласен с теб,но нали се сещаш,че ние страничните наблюдатели разсъждаваме върху информацията,дадена ни от въпросните колеги и на тази база даваме мнения по въпроса...а дали някой спестява или преувеличава от тази информация е друг въпрос...можем само да гадаем :roll:

Това с анкетата е интересно предложение :да: :D

Потребителски аватар
joromnt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот joromnt » Чет 19 май 2011 21:59

Аз пък съм черен и никой не му е зор за мен и мнението ми.
Но тук се говори само за продавача.
Да си поговорим за другата страна. Купува си грамофон за Сеат, продава предни амортисиори от Голф 4... Аз ако му се обадя и ги купя, дали ще излезе че са за Голф??? Или за Сеат???
Чета откак е пусната темата, и не взимам страна. Според мен и двамата са виновни. Единия не знае кво продава, другия не знае кво купува /а и покупка на чеинджър по куриер :063: /. Разумното решение е да се разберат.
Аз ако бях, просто щях да пусна чеинджъра да се продава. И другия път щях да внимавам кво взимам.
Айде със здраве.

Потребителски аватар
Golf6000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf6000 » Чет 19 май 2011 22:02

образование але келеш земи са скрй трйте ми профила и тва е аз пари няма да дам защото със нищо не ми е доказал че не става ченджъра а и кабели няма как го пробва и към къде го е свързал никой не казва щото така ви е угодно нека да идим на майстор и да видим кой прав кой крив

Потребителски аватар
Th3_Storm
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Th3_Storm » Чет 19 май 2011 22:04

vladobo написа:И то при положение че е казал да се консултира с специялист. Неразбирам какво искате от продавача. Аз търссех алтернатор за бус - а тоо не бяха предложения за 70А , от ауди от незнам си кво. Ми попитах хора които са запознати и те ми казаха - не нестава ,вземи си 90А от транспортер - е взех си 90А и стана. Ако си бях взел 70А от колега после кво да седна да го плюа в форума че ми го е продал ли? Е мн тъпо. Гледаш , питаш и тогава плащаш.Все пак продавача незнае тоя чейнджър на колко и на кои точно модели коли ще стане и ако ти купуваш това нещо от магазин да не мислиш че те ще ти отговорят адекватно дали ще стане на твоята букса или не. Да хвърлят боб да познаят кои кви дивотии е правил по колата ти преди да я вземеш "новата кола на старо"с 5-6 предишни собственици.

Не съм съгласен с теб тъй като колегата му е написал на лично че става и на мен ако ми кажат че става и ми трябва ще го взема защото както казах по горе мисля че в този форум трябва да има колегиалност а не лична облага пък да не му пука на продавача дали ще свърши работа на колегата му или не.Досега съм си копувал много работи тук от форума както и съм продавал нямал съм никакви проблеми за сега надявам се и да нямам.

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Чет 19 май 2011 22:04

Golf6000 написа:аз не съм маймуна и няма никой да ме прай на луд за 50 лева да не съм зел 5000 лева голям пазар стана и реклами знайте ли кво ми каза че нямал трансмитер тва знайте ли го не еми аз каквото продавам съм му написъл името никъде не пише освен ченджъра да давам и друго в обявата нямал кабели ми как разбра че не става ле смешко без кабели ли го пробва друго важно е сидито или касетофона трябва да имат изводи и явно не му се занимава и айде давай парите че много солено ще излезе кабели ала бала еме сметка се прави преди да влезеш във магазина мойто момче

По това, което пишеш, хората те преценяват. Тези безсмислени драсканици не говорят добре за теб. Подвел си колегата-купувач, нищо фатално, случва се понякога, би могъл да си коригираш грешката. Аз лично не бих станал за срам, заради едни 50лв. и чета после няколко страници докачливи коментари по мой адрес. Все пак тук не е пазара Горубляне, а сме колеги от една общност и хора с достойнство. :012:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 19 май 2011 22:06

Ljubon написа: Подвел си колегата-купувач, нищо фатално, случва се понякога, би могъл да си коригираш грешката. Аз лично не бих станал за срам, заради едни 50лв. и чета после няколко страници докачливи коментари по мой адрес. Все пак тук не е пазара Горубляне, а сме колеги от една общност и хора с достойнство. :012:

:applause: :applause: :applause:

С това заключвам темата. Ако има развитие - да ми пише някоя от страните. Ако няма - ще го гласуваме потребителя в модераторската зона да влезе в една специална група, розова на цвят.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”