Полицията ни пази - РПУ Костинброд
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- pavlingm
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AFN
- Контакти:
Re: Полицията ни пази - РПУ Костинброд
И аз бих дал пари, за да може да се осъдят тези хора(или пък държавата, в краен случай).
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Мнения, които се стремят да политизират темата и съдържат добре заучени, банални и 'празни' обиди, ще се трият.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Извънредно тъпо е да се политизира темата
тази свинщина продължава от както се помня,од демокрацията поне,така че моментните управляващи нямат вина за това безхаберие и наглост-за съжаление проблема е загнезден дълбоко в нас
Това с SMS-те ще е супер,ама защо да се подаряват 20% ДДС.Всеки от нас с желание да помоге има карта-така,че е излишно да се пращат СМС.Аз имам интернет банкиране и не ми е проблем да ги "цъкна" кинтите.ПейПал също е вариант
Всички разчитаме на сериозността на пострадалият разбира се,но поне на мен ми се видя един нормален,скромен,искрен работещ Българин 

Това с SMS-те ще е супер,ама защо да се подаряват 20% ДДС.Всеки от нас с желание да помоге има карта-така,че е излишно да се пращат СМС.Аз имам интернет банкиране и не ми е проблем да ги "цъкна" кинтите.ПейПал също е вариант

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Matematiks написа:...
Баце аз нямам такова банкиране, но не ми пречи да преведа по сметка някой лев. Опцията с SMS-ите е само и единствено в удобство на желаещите да ударят едно рамо. СМС-а е достъпен и бърз начин за всеки един. Ако се подеме масова кампания СМС-ите ще са повече от задължителни.
Самото банково разплащане коства най-малкото време на повечето хора и ако за нас живеещите по големите градове банките са ни под път и над път не за всеки е точно така

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Тъй като и на мен ми стана кофти заради момчето предлагам следното:
Да направим тема и да обявим един касиер, който да я обновява. Така всеки дал лев ще е отразен в темата. Примерно groznika - 20 лева. Басирам се, че ще му съберем пари за "нова" тройка на момчето скорострелно. Всъщност, ако това стане традиция в нашия форум и помагаме на хора в подобно положение ще бъдем нещо повече от всички останали автомобилни форуми.
Да направим тема и да обявим един касиер, който да я обновява. Така всеки дал лев ще е отразен в темата. Примерно groznika - 20 лева. Басирам се, че ще му съберем пари за "нова" тройка на момчето скорострелно. Всъщност, ако това стане традиция в нашия форум и помагаме на хора в подобно положение ще бъдем нещо повече от всички останали автомобилни форуми.

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Колега не става въпрос за нова тройка, а за дело срещу виновниците, полицейския немукает и безотговорност във въпросното РПУ.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
ОК де, съгласен съм. Мен не ме бърка, но според мен каузата е почти обречена. Предполагам ще измислят начин да си вържат гащите, като примерно, че така са я намерили. Ходи докажи, че си видял?
В смисъл вместо да се дават пари по адвокати да си му купим на момчето една тройка, а тая да им я подари публично пак с господари на ефира да им се смее цяла България 

- emiltd
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:ОК де, съгласен съм. Мен не ме бърка, но според мен каузата е почти обречена. Предполагам ще измислят начин да си вържат гащите, като примерно, че така са я намерили. Ходи докажи, че си видял?В смисъл вместо да се дават пари по адвокати да си му купим на момчето една тройка, а тая да им я подари публично пак с господари на ефира да им се смее цяла България
Е не,няма по-оригинална идея

И аз мисля,че момчето е един обикновен човек и няма да успее да пребори системата,не че не е нужно да покаже достойнство,като поне направи всичко по силите си.
Хубаво е наистина да се направи някаква организация,да съберем парици на момчето,да си вземе една лачена колица по негов вкус,като по този начин,ще покажем,че народа обича и подкрепя сънародниците си и колкото и да се опитва властта да ни смачка,ние пак ще намираме начин да си помогнем взаимно.
Може би много хора не си дават сметка,че именно тази непринудена и безрезервна взаимопомощ,между нас самите,има силата да промени живота ни към наистина по-добро.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Не че нещо, ама по тая логика можем да съберем пари за всеки член на форума 

- koko_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
прочетох всички мнения и направо съм потресен от тази кокошкарска постъпка от господата " полицаи" и още повече от началника на въпросното РУП . Този незаслужава и една минута да е началник , абаси и смешника . ИМАМ ЕДИН ВЪПРОС КЪМ ПОТЪРПЕВШИЯ : ИМАШ ЛИ СНИМКОВ МАТЕРИАЛ НА КОЛАТА КАТО Е ВЛЯЗЛА В ПАРКИНГА НА ПОЛИЦИЯТА? за опис разбрах че има направен , но за снимки неразбрах да ли има . ако има снимки - прилагай ги към жалбите . и ако ти предложат да си вземаш колата така на части както е , не я вземай защото после няма да има как да докажеш че не си я разглобил ти . или по-добре да отидеш с онзи от господари на ефире да снимат как и в какво състояние ти връщат колата . ПОДКРЕПЯМ НЕПЪЛНО НАЧИНАНИЕТО И С КАКВОТО МОГА ЩЕ ПОМАГАМ . СРАМУВАМ СЕ ОТ ТАКИВА ПОЛИЦАИ . тези които ме познават знаят за какво говоря . ще следя темата с интерес и СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА ДОБЪР ИЗХОД .
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Това с наказването на виновните е напълно безнадеждно. Правоохранителните органи в Бг са всъщност най-големите бандити и няма начин сами да се уличат в престъпление и да се накажат. Ако колегата наистина продължи да си търси правата в Страсбург вероятно ще спечели и щетите ще му бъдат платени, само че ще ги плати бюджета (тоест ние ще ги платим), а тези разбойници в Костинброд (де само в Костинброд да бяха такива) ще продължат да си "работят" както досега.
Аз също бих дал малка сума за да помогна на момчето, ако не друго поне да вдигне повечко шум преди изборите.
Аз също бих дал малка сума за да помогна на момчето, ако не друго поне да вдигне повечко шум преди изборите.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
ktamen написа:ако не друго поне да вдигне повечко шум преди изборите.
А ако беше след изборите няма файда а ...
и мърша не сме, тя не избира кога да вони

- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:ktamen написа:ако не друго поне да вдигне повечко шум преди изборите.
А ако беше след изборите няма файда а ...
и мърша не сме, тя не избира кога да вони
Факт.
- donotdisturb
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Жалко е че пича изглежда супер сфестен , нагласил си е голфчето и кво ... само глупави оправдания и прикриване защото "те са закона" на тях няма какво да им направим или кажем ... държавата не ни е жалка , жалки са хората в нея !
- emiltd
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:Не че нещо, ама по тая логика можем да съберем пари за всеки член на форума
Е ако се налага,защо не

Върни се в “ОФФ-Топик - други”