Showroom .. по бТВ чака публика ..
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
.
Последна промяна от musura на Пон 09 окт 2006 8:01, променено общо 1 път.
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не знам за споровете между участиниците във форума, ама днес ходих на снимките на предаването на пистата в Божурище. Дойдоха и Vaskoto1, Golfer и Wili98. Беше интресно, можеше да се видят различни возила - джипове, лимузини и т.н. При желание можеше да се участва в снимането на предаването като публика. Обсъдиха се доста интересни въпроси, както винаги на среща на хора от клуба. А и SirT даваше доста подробности относно автомобилите, които е тествал. Беше интересно както казах, но защо такова скромно присъствие. То верно, че беше качествено
, ама елата повече хора следващия път, та да стане интересно.
Какъвто съм си забраван, оставих фотото в къщи, и единствената снимка я направих с телефона. Ето я и нея:
Направихме си едно интересно драгче. Остава само SirT да каже кога ще се снимат следващите епизоди.

Какъвто съм си забраван, оставих фотото в къщи, и единствената снимка я направих с телефона. Ето я и нея:

Направихме си едно интересно драгче. Остава само SirT да каже кога ще се снимат следващите епизоди.
- golfer
- The Мaster of PERNIK TUNING performancе
- Автомобил: Gandalf the Grey
- Двигател: 368kw LPG
- Контакти:
SirT е тест пилот и ни/ви покани за публика а вие го нападнахте с критика.
Предаването тепърва прохожда.
На целия екип е ясно, че има гънки за изглаждане.Настроени са позитивно и обсъждат нови идеи.
SirT обясняваше най-подробно всичко, което ни интересуваше даже "повози" няколко човека с вратите напред
Аз гледах дръпката отблизо

Предаването тепърва прохожда.
На целия екип е ясно, че има гънки за изглаждане.Настроени са позитивно и обсъждат нови идеи.
SirT обясняваше най-подробно всичко, което ни интересуваше даже "повози" няколко човека с вратите напред

varbanoff написа:А какво стана на драгчето
Аз гледах дръпката отблизо

- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Предаването като цяло ми харесва, с изключчение на водещите.
И Ники Сотиров и младото момче(сори но не му запомних името) някак си не са съвсем на място. В невербалната комуникация са сковани а в артистичноста преиграват. За сметка на това жената която говори зад кадър има много хубав глас с много приятен тембър.
Това е моето мнение за предаването.
И Ники Сотиров и младото момче(сори но не му запомних името) някак си не са съвсем на място. В невербалната комуникация са сковани а в артистичноста преиграват. За сметка на това жената която говори зад кадър има много хубав глас с много приятен тембър.
Това е моето мнение за предаването.
Nadya_ написа:.......
Предаването сега прохожда, нормално е да има нещо за доизпипване, но всичко с времето си...
А и с общи усилия![]()
Надявам се да имам възможност и аз да намина следващия път
Всяко начало е трудно , особено пък в България - пълно е с разни кибици които , чакат да сгрешиш и те емват веднага.
А най интересни са тези които не са гледали предаването , ама
плюят безразборно.
Последна промяна от inter на Пон 09 окт 2006 1:01, променено общо 1 път.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Nadya_ написа:dobrinb написа:varbanoff написа:А какво стана на драгчето
golfer написа:Аз гледах дръпката отблизо
Еййййй, много сте потайни бре!
ми ко да кажа-ноу върви туй рено деа... дръпнах го ама с много малко и с ноу зор. и двамата не тръгнахме като света.
после се дърпаха с вили ама dobrinb го прикина...

и дойдоха некви чукове и казаха че не можело щото не било обезопасено и дрън-дрън та не можах да накъсам на вили ританките...

П.С. владо-ако са ти търкали сол заради нас-сори-щото ония нещо се разплакаха там на всички... стана малка веселба...

- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
благодаря на Vaskoto, dobrin и golfer, че дойдоха! Беше ми много приятно да побъбрим.
Ще дам датите на следващите снимки и очаквам още хора, за да изместим тази кепавата публика с истински фенове!
защо не каза, аз имах в колата?
даже не знаех, че сте се дърпали ..
можеше и аз да се наредя 

dobrinb написа:Какъвто съм си забраван, оставих фотото в къщи, и единствената снимка я направих с телефона
защо не каза, аз имах в колата?
vaskoto1 написа:П.С. владо-ако са ти търкали сол заради нас-сори-щото ония нещо се разплакаха там на всички... стана малка веселба
даже не знаех, че сте се дърпали ..

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”