mitakathvp написа:Дам миналата седмица имахме банк холидей,бях на работа но ти го плащат като +8 часа и си е добре
Supawiza написа:Ревете за празниците и почивните дни(частниците),хубаво е да се работи ама и да се заплаща адекватно.
Мога да ти кажа от опит,че в повечето да не кажа всички части фирми се работи часове колкото за месец и половина а заплатите които се плащат не отговарят за месечна заплата.
Е кажи ми тогава защо да не искат да починат отколкото да ходят и да им се подиграват със смешна заплата.
Стимула на човек да ходи на работа за мен е заплащането,а в България за съжаление този стимул за повечето хора го няма!
StS написа:С огромен интерес следя темата -![]()
Когато работодателите в БГ започнат да плащат истински - т.е след 8мия час - +50% и след 40ч за седмицата +50%, а в Неделя 3-но/3х дневна надница/ Както и нощните 3но, нещата ще си влязат на мястото...
lion_heart002 написа:Това обаче никога няма да стане,понеже сме овце и търпим...:
titi7707 написа:на всички до тук писали че почивните дни не се отразяват на бизнеса и пожелавам да си отворят собствен бизнес и четири дни като и падне оборота нополвина да видят как се изплува след това!!!!!!
пред клавиатурата е лесно но в реалност е съвсем друго![]()
![]()
titi7707 написа:на всички до тук писали че почивните дни не се отразяват на бизнеса и пожелавам да си отворят собствен бизнес и четири дни като и падне оборота нополвина да видят как се изплува след това!!!!!!
пред клавиатурата е лесно но в реалност е съвсем друго![]()
![]()
myrshavija написа:Нека забранят ВСИЧКИ почивни дни, включително уикендите!
ЗА БОГА, БРАТЯ, НЕ ПОЧИВАЙТЕ!
ДА ВДИГНЕМ ОБОРОТА НА ФИРМИТЕ!
parno написа:а бе колеги
тази тема е за космоса!
тези които имат против почивните дни - ами да си работят ,дреме ми
това че оборота падал - ами да нормално е да пада
...
посочете 1 частна фирма която всичко това е наред - моля
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта