Търся ресторант...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
buFka ако още не си си намерил ресторант, директно те водя до един, когато кажеж..., много добър..., за да говориш на место с хората, не са ми познати, но са коректни и точни, мои приятели са си чествали там сватбата и като цяло беше много добре.....

Последна промяна от Spectre™ на Чет 14 дек 2006 9:44, променено общо 1 път.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
на Твойта ли?Nadya_ написа:bobo7 написа:абе след като се обичат малдите да се вземат!!!!
Ниагара е гот
аха...там съм била на сватба- добре беше
..точно този в Лозенец
чети Буфка ко е Любов
- simon
- Автомобил: Hyundai Tucson
- Двигател:
musure, прав си, че за 50-100 лв няма смисъл, но да те товарят с 200 вече го намирам за нагло...
Nadya...това е малко трудно осъществимо от гледна точка на метеорологичните условия, защото края на месец Май (планирам го за 19. Май) може да запраска зверски дъжд и евентуални шатри да не са достатъчни....прекалено съм зависим от природните условия и това е проблема. Е ако има други латернативи няма лошо...
честито ние май ще се бракуваме в един ден
Гледам и мотора ти е същия може всички ергени с АБД-та да се праснем на един ден а?За какви работи си се замислил аз не смятам да се товаря толкова само:BBQ и 
Nadya...това е малко трудно осъществимо от гледна точка на метеорологичните условия, защото края на месец Май (планирам го за 19. Май) може да запраска зверски дъжд и евентуални шатри да не са достатъчни....прекалено съм зависим от природните условия и това е проблема. Е ако има други латернативи няма лошо...
честито ние май ще се бракуваме в един ден

Върни се в “ОФФ-Топик - други”