Имах подобен проблем и аз на времето. Точно си бях купил колата, регистрирах я същия ден, направих каско и си я паркирам пред блока. Ставам на сутринта тръпнещ от кеф, че си имам нова слънчева колица и какво заварвам..... двете врати и задните калници наритани до безобразие. Толкова бяха хлътнали, че ми се дорева. Хубаво, от каското ми изплатиха достатъчно парички, за да я пребоядиша цялата и така и направих. Мина се година някъде, нищо неможах да разбера за човека (даже не съм и търсил), който го е направил, но една сутрин пак така слизам долу при колата и какво да видя...... тавана надран с пирон или нещо от тоя сорт с неприлични за форума думи. Хванах се за главата вече, но нямах друг избор освен пак боядисване. Никога не съм бил злопаметен, но един ден на скоро, като си купих моята кола за втори път, си приказвахме на по ракия с един приятел съсед, който вече след 6-тата чашка си призна, че той ми е направил мизерийте. Стана ми много болно, но никога не съм имал намерението да се стига до бой, караници или мизерий върху на другия колата.
Та каква е поуката се пита в задачата.
Правете си каско, спирайте си кадето Ви падне и да не Ви дреме. С такива хора няма оправия