Bobi85 написа:Нищо комунистическо не виждам в ситуацията!Вие какво искате - за 5 лв да ги доставят на другия ден ли ? Сори, пичове, но качеството струва пари. Ако bgpost ти се струва комунистическа, DHL, Еконт и т.н. са достатъчно демократични.
Абе не, ама поне като плащам за тракинг номер той да е истински, демек да мога да си следя накъде се движи нещото, а не да дам 5 лева за тракинг номер и той да ми изпише че пратката е изпратена и точка, това че е пратена и аз го знам
Като не им отърва да го направят 20 лева тоя тракинг и всеки да си прави сметката, ама поне услугата да е адекватна, ебаси
Само за справка за 1кг табло до Холандия ми взеха около 40лева. От Италия до Холандия за 1кг е 30 евро, ама и тракинга тракинг, всеки ден се обновява с информация както си му е реда и обратна разписка ми идва че нещото е получено и кой се е разписал за него. Пощите трябва доста да поработят за подобряване на качеството на някои услуги.

Иначе аз специално съм доволен от времето за доставка, изпращал съм 10-на пъти с БГ пощи и преди години и сега скоро и всичко отива до страна от ЕУ за около 5-7 работни дни