Понеже в иснтрументи работя по цял ден :
-Блек енд Декер или както точно се пише - винтоверт - беше на 3 дни когато му гръмнало зарядното и батерията му се разтопи (тя се зарежда на място както си е на самия винтоверт)...после му резнах дръжката и сега е с щипки за акумулатор...ама не става.
- Клещи и отвертки Топ Мастер - не важат ако се ползват ежедневно дори за лека работа.
- Бургии разни комплекти т по 5-10лв....не важат

По повод истински инструмент :
-гачени ключове Иус (IUS) румънски - доста здрави - засега нямат проблем...същото важи и за Топ Мастер.
-гедоре Force - доста стабилно засега..пък си се ползва за всичко

-клещи Knipex - доста скъпи ама за професионално ползване няма как иначе (60-тина лв са едни по-голями секачки)...безкрайно здрави...предишните ми бяха на половин година,когато ми ги откраднаха

и не бяха мръднали.
-перфоратор Makita HR-2470 - идеално съчетание на перфоратор,къртач (слабичък ама за дребни неща става) и обикновенна бормашина...ама пак скъпичък.
-винтоверт Sparky - доста съм доволен пък и за винтоверт с 2 години гаранция и 2 батерии за цена от 180лв е супер (двускоростен и бля бля).
-флекс пак Sparky ама 1050W 125мм диск - много сладка работа и доста време няма грижи.
-нивелири - само Sola алуминиеви - не си знаят изпусканията а са си на ниво.
Другото не подлежи на коментар - отвертки ползвам HSW ама ги сменям регулярно като се скапат