tyo написа:...

Volkov написа:Като заиграят паричките, нищо неможе да ги спре!!! Пука му на собственика на 10 хотела на Слънчев бряг за природата, той си ходи на почивки не по нашто!!!da__buzz написа:аз ако тръгна да слагам снимки на строежите в санито ще задръстя саита и връската на 2 по малки града![]()
но да ви кажа на мен ми харесва,колкото повече хотели толкова повече парички за мен и другите по морето.но за планините е друг въпроса,там наистена е кофти.по добре е да има хотели от колкото българи с палатки които осират всичко за 4 дни и после си заминават без да чистят.глетката преди и сега е различна,няма вече запален оган,няма буркани по храстите. е то малко няма храсти ама на кои му трябват на море са дошли не на храсти
НЕ говоря за теб колега, а за едрите рибки!!!
stoqn_gti написа:Мисля че трябва да кача цялата колекция на роман "бетон "![]()
Kaizer Soze написа:Никой не може да ме убеди, че ако има много пари ще отиде да почива на Слънчев бряг...![]()
- това ще стане,че там ще ходят само бедняци на ол инклузив
musura написа:.........
Kaizer Soze написа:...
Kaizer Soze написа:musura написа:.........
Моя грешка - не се изразих правилно - не говорим за богаташи, които ходят в Монако.
Аз съм съвсем обикновен бачкатор, не съм богат но изкарвам прилични пари....е, мога да си позволя нещо по-добро от Слънчев бряг и никога, ама никога няма да отида там, за да се натреса в огромен хотел, или да се гледам с комшията от 1 метър разстояние.
Ходя само в малки хотелчета, които ти предлагат спокойствие и удобства....и най-вече липса на тълпа от хора във и около тях.
Цял ден живея в лудница, не ми е необходима и когато почивам....
А относно парите - ми харча по морето много повече от европейски турист на ол инклузив:))), само че са ме загубили като клиент. И зимните и летните ни курорти. Гола вода сме и като обслужване и като цени и като удобства и уют - само природа си имаме, ма ще я прецакаме грозно...
musura написа:......
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта