Спряха и ТВ 7 по Булсатком,какво правим?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Re: Спряха и ТВ 7 по Булсатком,какво правим?

Мнениеот Stivi » Съб 12 яну 2013 23:49

nurv написа: Това, че ти е дошла проверка от кога се смята за поръчка?

Ха,ха,ха ти шегуваш ли се или какво,даже и четиригодишната ми дъщеря разбра кой и защо така светкавично организира проверката в TV+ каквато сигурно не е правена в близките години на никоя друга фирма. Всеки средно интелигентен човек интересуващ се от темата и можещ да борави с интернет за 5 мин ще научи кой е "човека с мустака" който стои зад цялата организация :idea:

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Съб 12 яну 2013 23:57

baracuda681 написа:Има как. Само се замисли колко от кварталните интернет оператори бяха изкупени. Подобно нещо ше се случва и с кабелните.

Можеш ли да отгатнеш колко интернет провайдъра в Стара Загора бяха закупени от Булсатком. А можеш ли да познаеш колко села си продадоха мрежите и абонатите пак на тях? Опитай mhihi В тая сфера е така - по-големият рано или късно изяжда по-малкия, просто почти винаги няма изход. В даден момент да се бориш със значително по-силна финансово конкуренция е просто безсмислено. И продаваш... Иначе идва момент, в който нито имаш абонати, нито имаш пари от тези, дето не си ги продал, когато са били при теб mhihi Последното изречение да речем, че го знам от първо лице mhihi т.е. собственик на тип "локална" кабеларка.

Потребителски аватар
baracuda681
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baracuda681 » Нед 13 яну 2013 0:08

Предполагам почти всички :wink: Само се чудя дали са правили такива номера ;)

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Мнениеот nurv » Нед 13 яну 2013 0:10

Stivi Дано дъщеряти не живее в конспиративния живот на баща си. Лека нощ от мен. Оставям ви с ping23 да борите враговете на заралиите.

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 13 яну 2013 0:11

baracuda681 написа:Предполагам почти всички :wink: Само се чудя дали са правили такива номера ;)

Не са всички. Най-малките два, но сравнително най-новите на пазара за тези услуги. Общо в момента в града ни са Булсатком, Близоо, ТракияКабел, Интернетгруп, Спектрумнет/Мтел (които са предимно само с корпоративни клиенти) и разбира се Вивацом. Не е нужно да правиш каквито и да е номера. Просто предлагаш правилната оферта. И те продават, щото иначе - описах какво става - остават без абонати и без пари mhihi

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Нед 13 яну 2013 0:13

nurv написа:.......

П.П. Тук монопол няма и няма как да има. Може би имаш предвид думата картел?

монопол няма, но има олигопол, което си е равно на картел :)

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Нед 13 яну 2013 21:09

Дреме ми на гъза,сложих си стайна ел. антена,хванах с перфектно качество-БНТ1,БТВ,Нова,ББТ,ТВ7,БТВ комеди,Д Войс и така ако искам да ги гледам си ги пускам на стайната,ако не си гледам Булсата :wink: ,за сега съм си доволен от тях,липса за момента нямам на ТВ канали,от цялата работа губят въпросните телевизии,защото одеве се загледах в рекламите на БТВ,ми мога смело да заявя е не са повече от 2-3-4 и то за около 20-30 сек.макс.всичко останало са реклами на предаванията им по техните телевизии,така че да го д*хат,на мен нема да ми накриват капата

Потребителски аватар
Mustang GT-R
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mustang GT-R » Пон 14 яну 2013 10:42

Прави ми впечатление, че тези, които са на Булсатком, не харесват ьТВ и ТВ7.
Странно. :D

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пон 14 яну 2013 10:56

Нормално,щом ми цакат доставчика с топла бира и за да си оправдаят действията си изсмукват от пръстите всякакви малоумни причини как да не ги намразя :wink: Много бързо усещаш как въобще не ти липсват /хеле пък БарекТВ ако не си запалянко ти трябва колкото пъпка на носа/ и разбираш какви са мизерници !

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Пон 14 яну 2013 12:43

Аз пък няма да мина на виваком, защото точно това се очаква от обикновения потребител - да избега с мръсна газ от Булсатком и да се приюти като самотна гургуличка, я при виваком я при близО.

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Пон 14 яну 2013 12:54

Mustang GT-R написа:Прави ми впечатление, че тези, които са на Булсатком, не харесват ьТВ и ТВ7.
Странно. :D

Вика му се солидарност.Аз ги имам ама не ги гледам/Бойко ТВ и дудук ТВ/ -не само защото не ги харесвам ами съм и солидарен с зрителите предпочели да останат на булсатком и да ги подкрепят.

Потребителски аватар
nurv
Автомобил: Audi A6
Двигател: ALF

Мнениеот nurv » Пон 14 яну 2013 13:30

От обикновения потребител се очаква да използва дадени блага. Ако тези блага му бъдат отнети и той има избор дали да ги върне то се очаква да ги върне. Глупостите за солидарност и прочие са смехотворни. Това, че не гледате дадена телевизия или нямате нужда от дадени блага не ги прави определена категория. Те са непотребни за вас, но потребни за други. Другото по-скоро е омраза и Инат.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пон 14 яну 2013 13:34

skotis написа:Аз пък няма да мина на виваком, защото точно това се очаква от обикновения потребител - да избега с мръсна газ от Булсатком и да се приюти като самотна гургуличка, я при виваком я при близО.

:да: :да: :да:

Потребителски аватар
stefan4o
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Пон 14 яну 2013 13:35

nurv написа:От обикновения потребител се очаква да използва дадени блага. Ако тези блага му бъдат отнети и той има избор дали да ги върне то се очаква да ги върне. Глупостите за солидарност и прочие са смехотворни. Това, че не гледате дадена телевизия или нямате нужда от дадени блага не ги прави определена категория. Те са непотребни за вас, но потребни за други. Другото по-скоро е омраза и Инат.

Абсолютно е така. Милене, щях да ти го напиша същото. Така и така не харесваш БТВ, не виждам как можеш да си солидарен, ти така или иначе не я гледаш и като я е имало mhihi
Солидарност е да идеш в Сомалия и да стоиш гладен заедно с децата там. :mrgreen:
На мен и кабелната да ми спрат, няма да ми дреме, просто щото не гледам телевизия mhihi Само че туй не му се вика солидарност към тия, които пък изобщо нямат кабелна дори и телевизор, а непотребност :012:

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Пон 14 яну 2013 14:00

Стефане,не си ме разбрал или по скоро аз писах набързо.Аз ги имам - на близооо съм,знаеш.Но от известно време ги намразих ,но все пак има някои предавания които гледах,а сега нарочна в знак на солидарност и тях не гледам.
Нормално,щом ми цакат доставчика с топла бира и за да си оправдаят действията си изсмукват от пръстите всякакви малоумни причини как да не ги намразя

Абоната е разбрал че причината не е в доставчика му и въпреки че е "лишен от блага" остава при него и по този начин го подкрепя .Оттам следва че е на същото мнение като провайдера си.Е.

солидарна, солидарно, мн. солидарни, прил.
1. Който е на еднакво мнение с друг; единодушен.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”