Работа в Америка?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
mitakathvp
Автомобил:
Двигател:

Re: Работа в Америка?

Мнениеот mitakathvp » Нед 27 яну 2013 18:01

Ако си мислите че като отпаднат ограниченията за УК ще може спокойно да идете и да си работите без проблем жестоко се лъжете :screwy :screwy Бих посъветва хора които работят за 1000-1200 лв в България да си стоят на задниците.

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Мнениеот Kuncavia » Пон 28 яну 2013 8:47

Според мен като паднат ограниченията, УК ще го закъса изцяло от такива като нас и Румъния :thup

Потребителски аватар
mitakathvp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitakathvp » Пон 28 яну 2013 20:30

Ако си мислиш че няма да има ограничения жестоко се лъжеш :mhihi :mhihi :mhihi

Потребителски аватар
barezifranko
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABU 1993

Мнениеот barezifranko » Пон 28 яну 2013 22:48

Малко офф: Аз се чудя защо ограниченията са само за нас и румънците. Англия се напълни от поляци, индийци, пакистанци и прочие. За тях няма никакви ограничения доколкото знам.

Потребителски аватар
mitakathvp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitakathvp » Вто 29 яну 2013 4:45

Поляците са вследстие на ЕС другите вследствие на бившите колонии.

Mihail_Dimov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mihail_Dimov » Съб 15 мар 2014 21:44

Колега какво стана, дане забегна по щатите :beer

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Нед 16 мар 2014 17:11

Според мен всеки които не е някакъв солиден специалист....адвокат....със баща бизнесмен зад гърба...не е комп. разбирач....
да си хваща шапката докато е млад и да изкара някои лев навън.Океи....ще си ги харчи след време тук сигурно.Обикновеният човек без тези заложби по горе като стане на 45-50год във България не го смятат за човек.И жените и мъжете.Никои не ги иска на работа.И така ще е поне още 15год тук.През това време обаче хубавите ти години са минали във супер напрежение и някакъв криворазбран начин на живот които си мислиш че е добър.Да ама не.Ако ще работиш скапана работа тук за 600лв по добре я работи навън за 1200 евро. :beer

bmwww
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bmwww » Нед 16 мар 2014 20:41

Самата истина :bowdown Примери много ама айде без подробности !

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Сря 19 мар 2014 20:45

Живота на човека, не е само пари и придобивки. А "навън", не е Обетованата земя. Не е проблема локацията. Проблем е начинът на мислене. Ако си неудачник в България, няма да си успешен в Англия или където и да е. Глупавият и в България и в Америка, си е все глупав. Това, че единият се е родил в Америка, а другия в България, не променя този факт. Нужно е факта да се промени.

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Сря 19 мар 2014 21:02

Обиждаш по голямата част от Българите които са със средно образование.Те не са некадърни.Просто се трудят за много малко пари.Във няколко града има що годе добри заплати.Във останалите е доста зле...не е откритие на века това... :mhihi В интерес на истината съм работил във чужбина и смея да твърдя че има доста глупави хора които са добре.А нормалните Българи които бягат зад граници се оправят без проблем.Дори и тези със шушлеците и кожените обувки и риза пясъчна коприна.... :mhihi Напълно подкрепям хората които са решили да си търсят препитание навън.Никак даже не е сложно да си намериш работа и да си добре.Верно криза.....няма да си намериш работа за 1 седмица....а за 2.Въпросът е знанието на език.Това си е наи важното при странстване.След месец пак съм във Германия.Работа има ....търсят се кадърни хора....просто трябва да си имаш едни 2500евро за квартири и един месец разходи и поне 10бр автобиографии на Немски език които ти трябват при регистрация във Бюрата по труда.Нищо сложно и страшно.Европеици сме все пак. :beer Поста ми не е за Америка.Абсолютно ненужно е да се ходи чак толкова далеч....Европа си е супер готина и красива...

Потребителски аватар
Marto_cafeto
Автомобил: Peugeot 307
Двигател:

Мнениеот Marto_cafeto » Пон 24 мар 2014 10:30

Kuncavia написа:Интересуваме как може да се уредиш на работа в Америка като общ работник по строежи. Проблемите са ми два. Не съм студент, а английския ми е до толкова добър, колкото да бачкам като общак... Целта ми е да работя известно време и като мога да говоря свободно английски да се развивам и също така да видя как стоят нещата там, може пък да не ми хареса. За съжаление всички програми в посока Америка, са със студентски програми и отделно имаш право на работа 3 или 4 месеца. При всички положения ще трябва да кандидатствам за работна виза, но дори и да я спечеля, какво да я правя... Да изхарча един куп пари да стигна до щатите и от там греда. Някой по-запознат от мен или който е пробил там да даде мнение или съвет. При всички положения там ще се изкарват повече пари от колкото да бера зеленчуци и плодове в Англия...

Поздрави.

Здравей колега. Братовчедка ми от 2 или 3 години ходи за по 2-3 месеца на работа в Америка,събират група не само от студенти а ти не си такъв доколкото разбрах. За нейната работа там тя ми каза,че може и да не знаеш перфектно езика,но да знаеш най-елементарните неща. В тяхната група имаше и 3 жени на по 35-42 годишна възраст. Доколкото знам за заплащането по нейната работа е било добро. За месец и нещо си изкара пари,купи си всякакъв вид дрехи ОТ-ДО. Електроника,на мен ми подари PS3 и си купи билет до Лас Вегас там с престой 2 дена. Което ме води до мисълта,че заплащането е добро. Тази работна виза колко месеца важи ?

Потребителски аватар
DaDiablo
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот DaDiablo » Пон 24 мар 2014 10:35

Обясни му нещата как стоят ... само година и поповина по-късно :mrgreen

Върни се в “ОФФ-Топик - други”