Vlad777 написа:Накъдето вървят нещата, няма да можеш да станеш обикновен user, а ще си смениш цвета с
розов...
1. Никъде не видях да се отрича, че джантата е била с проблем още при продажбата. Напротив, дори сам си написал, че дори и ти си знаел. Аргументът "ми той я е карал 2 месеца и я е сцепил" не важи, защото явно джантата е била сцепена още при продажбата. Това говори, че търговецът, който и да е бил той е знаел, че продава стока с дефект, но го е скрил от продавача.
2. Въпреки молбата ми да дадеш координати на този друг търговец, с който си мешате шапките, никовете и телефоните, ти не даваш информация за този човек, който явно е най-малкото некоректен продавач.
Това не ни оставя друг вариант, освен да сметнем, че написането от
N1P0 е по-скоро вярно. Имаше достатъчно възможности да се защитиш и освен разтягане на локуми друго не прочетох.
Или давай факти и покажи, че не си ти измамника, като представиш конкретен човек, който ще носи отговорност, или дълго граденото ти име на коректен продавач във форума заминава 
1. Знаел съм и затова не съм искал аз да сезанимавам с продажбата им. Не съм казвал никога: "ми той я е карал 2 месеца и я е сцепил" , а че не редно 3 месеца след като купиш нещо да тръгнеш да търсиш възмездие за най-вероятно своя грешка. Джантата не е била сцепена при проджбата - ако е била е нямало да държи налягане на гумата.
2. Координати няма да дам, не съм доносник, а и да дам какъв би бил ефекта? N1P0 продължава да твърди че съм аз, дори при очна ставка, ще каже че съм аз, а аз за съжаление дори и незнам как изглежда той, освен че е висок и слаб.
Смятайте какво искате за редно и вярно, аз лично съм описал всичко. Не разтягам локуми, от самото начало твърдя и повтарям едно и също но никой от Вас не обръща внимание на това. Името ми във форума вече е достатъчно оклепано, така че сега и да порозовее или да не порозовее файда никаква.
Ти си втория модератор, който ме разочарова със заключението си и отговора си, на първия отговора съм го цитирал по-горе в постове си, не съм казал кой е, той знае, не съм от хората които ще злепоставят някой друг за собствена изгода, поради тази същата причина и отговара в т.2 е такъв. Сега пак ще цитирам съобщението си към първия модератор, и неговия отговор, дано тука четат и други търговци, за да имат напредвид какво ги чака ако някой ги нарочи че могат и имат с какво да си плащат когато някой ги изнудва.
Въпроса ми към предишния модератор гласи дословно (липсват само препратки към профила и към поста, който беше прехнат след това):
guru написа:"Проблема се състои в това че не е доволен от цените които съм му бил дал.
Наистина още при първото му запитване - така беше формулирал въпросите че нещо ме нкара да си кажа "този е от вечно недоволните и търсещи под вола теле, дано не си вземе нищо от мен" , дадох му цена на това което може да се достави и всичко ОК, спря да пише - казах си "разгеле - отказал се е... " да ама не , след около месец отново получавам запитване от него за нещата които и миналия път не съм му дал цени и които не могат да се доставят в момента и не му отговорих - след което последва и поста в темата ми. Бил съм кожодер, измамник и т.н. написах му в едно Л.С. съвсем добронамерено че има право на избор, и когато цената дадена му от мен не го устройва може да го купи ит другаде, нито съм го накарал насила да купува от мен, нито съм го измамил или излъгал с нещо, а той ми каза че това било форум затова можел да си изказва мнение навсякъде и по всякакъв начин и цитирам "И честно да ти кажа на 10см. под пъпа ми е какво мислиш " . Вече 2-ри ден откакто съм сигнализирал мнението му, но никой не го махнал, което е лошо раклама за мен. един вид без вина виновен станах.
Желая поста му да бъде премахнат от темата ми.
Благодаря предварително."
...а отговорът
.... написа:разбирам те прекрасно...
но...
не знам какво е най добре да направя в тоя случай. ако изтрия мнението му-ставам пристрастен и необективен, което не мога да си позволя...
бих те помолил да изпратиш това съобщение на администратор, който или да реши и да предприеме директни действия, или да го подложи на гласуване в екипа...
съжалявам, случая е странен-не мога да взема страна...
надявам се разбираш.
поздрави!

Сега правете каквото поискате.