За жалост късно видях тази тема.
Просто искам да споделя с какво се сблъсках с тази фирма Виденов.
Първо аз не съм претенциозен , и не съм очаквал кой знае какво качество за тези цени. Започнал съм малък ремонт , и исках да подменя кухненското обзавеждане. Видях брошура на Виденов , и реших да поръчам кухня от тях.
Направих поръчка началото на февруари , помолих да ми бъде изпратено всичко с въпросния модел , мивка , батерии , и т.н.т. Да , не губя време , и направо да я сглобя за един , два дни.
Края на февруари пристигна въпросната кухня . Започнах да я сглобявам , и установих , че липсват плотове и цокли , на всичкото отгоре ми бяха объркали размера на мивката.
Обадих се аз , и любезно попитах за тези неща. Те ми отговориха ,че се поръчвали отделно. Не , знам може да е практика на всякъде да се продават отделно , но защо не ме информираха още първия път.
Както и да е , правя втора поръчка началото на март. Обаждах се няколко пъти , да попитам кога ще пристигне , първо беше на 1.04. после да 6.04 . И така до днес, все още не пристигна нищо.
Как е възможно два месеца да не могат да ми направят една кухня.
На ,всичкото отгоре помолих да ми бъде заменена мивката която те са объркали по тяхна вина. И те ми казаха ,че за да я върна ще трябва да ми одържат 20лв от цената и. При положение ,че е чисто нова и дори не съм я вадил от найлона.
Страшно некоректна фирма. Съжалявам ,че си загубих времето с тях.