Говорим си за оръжие!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ludia написа:аха, целта я знам, и резултата също....мисълта ми беше че този тип куршуми се водят със повишена поръжаемост или нанасят повече поражения както дебалансираните.
Тва са стандартни ловни куршуми, не са дебалансирани, обесних защо са направени така, за да има повече спирачна сила. Също така, имайки предвид че не си сам в гората, по-мекия материал намалява вероятността за рикошет и опасност за околните.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Абе таа и така сте отворили тема за оръжие -ето 1 линк към книга за такова./1000 образцов стрелкового оружия/
Книгата има 2 недостатъка : 1. на разбираем руски език е
и
2. Формата е DJVU
- Конкурента на Акробат а
http://rapidshare.com/files/22563563/10 ... uzhiya.rar[url][/url]
Книгата има 2 недостатъка : 1. на разбираем руски език е

2. Формата е DJVU

http://rapidshare.com/files/22563563/10 ... uzhiya.rar[url][/url]
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Както казва Вили който е стрелял Граничарското упражнение знае за какво става въпрос. АК 47 е номер 1. За лошата му стрелба е виновно само и единствено задавтоматното устройство.Страх ли те е от него немоеш да стреляш.
Аз примерно имам доста добри постижения с него които не желая да коментирам, но на 600м. мишена с човешки ръст е напълно реално да уцелиш и то не с много патрони.
Има и доста митове за него един от които искам да оборя. Стрелял съм с АК 47 от 30 м.в трамвайна релса и от 10 попадения не успях да я пробия.Затова невярвам да пробива влакова релса от 100 метра каквато е приказката.
Аз примерно имам доста добри постижения с него които не желая да коментирам, но на 600м. мишена с човешки ръст е напълно реално да уцелиш и то не с много патрони.
Има и доста митове за него един от които искам да оборя. Стрелял съм с АК 47 от 30 м.в трамвайна релса и от 10 попадения не успях да я пробия.Затова невярвам да пробива влакова релса от 100 метра каквато е приказката.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Шууу ало ко спорите за скорости бре. Има въздушни пушки дето пуцат с тия скорости... 500м.
Пък АК-то че е неточно е неточно. За тва никога не играем с него на CS.
Иначе съм стрелял почти с всичко без автомати. Пушки, пистолети. Най-добро си остават руските ловни карабини. С тях може и да изкарате към 1км. Ама с АК хм..... доста трудно...
То над 300 400 метра вече няма да можете да си видите целта камоли да я оцелите с АК.

То над 300 400 метра вече няма да можете да си видите целта камоли да я оцелите с АК.

Последна промяна от black` на Сря 28 мар 2007 21:20, променено общо 1 път.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
prj57 написа:Доколкото знам, за пистолет боен трябва да минеш психо -тест +курс за безопасна експлотация, чака се около 30 дена.... Може да са променили малко изискванията, но най-добре се допитай до служба КОС в районото в квартала.
П.П. Да допълня (по спомени) разрешителните са 2 вида, първото ти дава разрешение да закупиш и съхраняваш боен пистолет, а за носене се изкарваше още едно.
Трябва да ти разреши комисия в твоето РПУ и трябва да посочиш основателна причина за какво ще ти бъде пистолета!Трябва също да създадеш условия за съхранението му-в метален сейф трябва да го държиш.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
К.Одаджийски написа: Стрелял съм с АК 47 от 30 м.в трамвайна релса и от 10 попадения не успях да я пробия.Затова невярвам да пробива влакова релса от 100 метра каквато е приказката.
потвърждавам..
не пробива.. ни с наряденб ни с боен нормален патрон..
но за сметка на тва кат пилнеш патрона отпред... оставя телеграфен стълб /от тез квадратните/ само с 4 те арматури вътре..
то и каска не пробива в интерес на истината..

- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
- Huizel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
NovobranecGT написа:Някой ще каже ли нещо за ТТ, друго популярно оръжие(копие на Колт 1911? )
ТТ-то е уникално,който е стрелял с него знае за какво става въпрос.Единствения патлак който пробива бронжилетка/за друг незнам,но може и да има/ Евтин е ,засичаемоста му е равна на 0.01.
Лошото е,че да се добереш до руско ТТ е много сложно вече,китайските ментета са напълнили пазара,а и много трудно се различават

Друг фаворит на мене ми е стечкина,уникално изпълнение

- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
Върни се в “ОФФ-Топик - други”