Това не е отбор!!!!!!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Чет 29 мар 2007 7:26

Според мен Стойчков е на-виновен (аз съм му върл фен, но....). Какви са тези хора в отбора. Какво търсят там Зоран, Пеев, Стилян, Кишишев и то титуляри. Стилян само за резерва е в момента, Кишишев също, Янков и той, За Йовов да не говорим. Един Данчо Тодоров щеше да се справи маааалко по-добре на мястото на Киш-а. Защо в контролите Мариян Христов беше определен като най-добрия а сега не беше титуляр, Къде е Здравко Лазаров? Абе то май и футболерите са ни такива. Бербо е единствения, ама мали знаете за птичката и пролетта. А и не ми е чсно защо трябва половината отбор на Лефски да е викнат. Или да се четка Насо за да останем още малко тренерче на националния ли? Или тези футболисти са постигнали колосално успехи срещу отбори бъкани с национали???? Абе що ли се ядосвам???? Они си лапкат ние им се ядосваме, айде де.....

Потребителски аватар
stanimir
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanimir » Чет 29 мар 2007 8:23

КАКВА ПООРЕДНА ФУТБОЛНА ДРАМА!
"стратегическо реми"

17.30 улиците на София опустяват. Хиляди на стадиона, милиони пред Малкия екран. За срещата със Съперника. Минути по-късно - първа съдийска свирка, 11 срещу 11.
Камъни и дърве се пукат - всъщност десният стълб на вратата на Съперника, уцелен от Стилян - блудния син се завръща, още в 4-тата минута на Сблъска. Минутите неумолимо текат, пот се лее по стадиона, публиката дива - трибуните залива. Съперникът пожавал стотици хора със слаби сърца, изпускайки чисто положение пред нашата врата.
Двата тима се оттеглят на заслужена почивка.
Второ полувреме. Като на война. Съперникът се брани и хитро контраатакува. Петър Василев вкарва в репертоара си изречения като: "Опълченците на шипка", "Епохална битка", "Стоическо страдание". Нов пукот - нова греда, този път от Светльо Тодоров. Според коментатора вратарят на Съперника има връзка с Бога, и освен със своите пази и с Божиите ръце. В подкрепа на неговите думи нов колосален удар бива спасен с вещина от "божиите" пръсти на вратаря на Съперника! Молим се за гол.
Още млако.
Молим се да НЕ ни вкара гол Съперника.
Съдийска свирка за край на СБЛЪСЪКА.
Публикато явно недооценила титаничния сблъсък освирква. Окраднахме 0:0 от Съперника, наричан от мнозина Шиптърите, Джуджетата....АУТСАЙДЕРА, иначе казано - просто....албания...

Вън от шеговития тон по-горе, държа да отбележа,че историята познава подобно стратегическо (тогава без кавичките) реми. През 1993г. малко преди митичния мач на парк де Пренс, през август, насред София, извъртаме 2:2 с Израел, пълен аутсайдер тогава. Месеци по-късно,след анализи и коментари "провалът" тогава бе наречен "стратегическо реми на Пеневата чета".

Отделно от горното, искам само да отбележа, че рядко,много рядко съм виждал подобна БЕЗсърцата игра на нашите национали.Да ме прощават,ама само марто Петров играе като истински лъв,и за жалост - вчера го нямаше.
Да ми обяснява Бербо нагло защо бил 0:0 завършил мача, да е толкова безидеен Йовов, изобщо нямам думи.

Как ЕДИН ФАУЛ не си спечелихме около накзателното поле?!? Толкова ли се пазим за Тотнум и Вила?...
Срам ме беше,че тези момчета играят за България,не ме е срам от достойното реми с Албания(то като играеш контроли със Кипър и Македония, взикамйки "Много важни победи над тях", не може да очакваш друго срещу далеч по-класния отбор на Албания), а ме е срам от абсолютно непукистката игра на нашите.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 29 мар 2007 8:35

Вчера по "Гонг" казаха, че Чавдар Янков нямало да играе.. И той верно не игра :-) Само се разхождаше. Как познават хората бре?

Потребителски аватар
teo_ss
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teo_ss » Чет 29 мар 2007 8:50

Абе, що се нервите бе хора. Аз от както Стойчков е треньор националите не ги гледам. И ми е спокойно, не се ядосвам много ми е гот. Има футболисти с добри качества в никакъв случай не ни е слабо поколението, ама няма отбор, та тава е баце.

Потребителски аватар
1.8i
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 1.8i » Чет 29 мар 2007 8:55

Имаше един сръбски коментатор на времето който казваше за футболистите уцелили греда :"Мамицу ти по**ем греду вдиш а врата не видиш" :lol:

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Чет 29 мар 2007 9:09

Гледайте волейбол :arrow: стига с тоя футбол :twisted:

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Чет 29 мар 2007 11:02

я ми кажете как се удрят две греди при игра за реми
или може би после щяха да пуснат гол наште, ако беха вкарали

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Чет 29 мар 2007 12:38

Оправете заглавието! :roll:
Напр."Това не е треньор".

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Чет 29 мар 2007 12:46

Iavor написа:Оправете заглавието! :roll:

Мисля си че като се каже отбор това е съвкупност от треньори, играчи, масажисти, лекари, техн.лица и т.н и т.н. Та затова така го написъх.

Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Чет 29 мар 2007 12:50

teodor6769 написа:
Iavor написа:Оправете заглавието! :roll:

Мисля си че като се каже отбор това е съвкупност от треньори, играчи, масажисти, лекари, техн.лица и т.н и т.н. Та затова така го написъх.

Как и да го напишете нищо не става от тия :smackbum

Потребителски аватар
buller
Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
Двигател: 1_8T AWT

Мнениеот buller » Чет 29 мар 2007 13:10

Яд ме е, че още една генерация от талантливи футболисти няма да има възможност да се изяви на голям форум с националния отбор :cry: Не визирам Пеев, мургавия или Янкович, а Бербатов, Мартин Петров и отчасти Стилян Петров.
А за класиране на Европейското - по-добре НЕ, защото много бой ще ядем там и ще "подобрим" класирането си от предишното Европейско...

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Чет 29 мар 2007 13:41

Smeagol написа:Яд ме е, че още една генерация от талантливи футболисти няма да има възможност да се изяви на голям форум с националния отбор :cry: Не визирам Пеев, мургавия или Янкович, а Бербатов, Мартин Петров и отчасти Стилян Петров.
А за класиране на Европейското - по-добре НЕ, защото много бой ще ядем там и ще "подобрим" класирането си от предишното Европейско...

Двама играчи трудно могат да се нарекат генерация от талантливи футболисти.

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Чет 29 мар 2007 13:43

не че се опитвам да ги оправдая, щото бяха пълна скръб, ама...
http://focus-sport.net/?do=n1148764074817

Потребителски аватар
Дашо
Пернишки бек
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Дашо » Чет 29 мар 2007 14:02

mladvampirTDI написа:Според мен Стойчков е на-виновен (аз съм му върл фен, но....). Какви са тези хора в отбора. Какво търсят там Зоран, Пеев, Стилян, Кишишев и то титуляри. Стилян само за резерва е в момента, Кишишев също, Янков и той, За Йовов да не говорим. Един Данчо Тодоров щеше да се справи маааалко по-добре на мястото на Киш-а. Защо в контролите Мариян Христов беше определен като най-добрия а сега не беше титуляр, Къде е Здравко Лазаров? Абе то май и футболерите са ни такива. Бербо е единствения, ама мали знаете за птичката и пролетта. А и не ми е чсно защо трябва половината отбор на Лефски да е викнат. Или да се четка Насо за да останем още малко тренерче на националния ли? Или тези футболисти са постигнали колосално успехи срещу отбори бъкани с национали???? Абе що ли се ядосвам???? Они си лапкат ние им се ядосваме, айде де.....

Колега аз да ти кажа,че Стоичков може да е БИЛ голям футболист,ама като треньор ЗА НИЩО НЕСТАВА :!: :!: :!: А защо са в националния Зоран, Пеев, Стилян, Кишишев и останалите псевдо звезди,питай ГЕНИЯТ на треньорството Стоичков(Барцилоната)!!!Там ходят само футболисти които са повикани от него!!!А сава много лошо когато разни псевдо разбирачи почнат да делят националния на левскари и цесекари-все пак това е НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ :!: :!: :!:
П.П.Реално погледната държавата ни не е наред,а ние чакаме футбола да е ОК!!!Докато разни мениджърчета си набутват хората там-НАЦИОНАЛНИЯТ НИ ТБОР ЩЕ БЪДЕ НА ДЪНОТО-кофти,но е факт!!!

:patriot БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Чет 29 мар 2007 14:14

da6o_amvr написа: А защо са в националния Зоран, Пеев, Стилян, Кишишев и останалите псевдо звезди,питай ГЕНИЯТ на треньорството Стоичков(Барцилоната)!!!

Аз ще ти кажа защо. Защото нема кой друг. Аре кажи ти ако си тренер, кой ще викнеш на тяхно място ... Може би има некви скрити таланти, които Стоичков, а и аз не сме ги забелязали ... :lol:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”