Въпрос относно договор с Теленор. Какво да очаквам?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Въпрос относно договор с Теленор. Какво да очаквам?
Зависи колко често се случва. Ако е веднъж годишно - бих го преглътнал. Ако е всеки месец или още по-лошо - през седмица или няколко дни - тогава не. Това НЕ е качествена услуга.
-
- Автомобил: Seat Leon ST
- Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC
За Булсатком ли става на въпрос, доколкото знам само те имат инсталационна такса свързване за интернет от имащи се за по-големи доставчици. Имах желание да стана абонат на въпросната компания, но след като трябваше да чакам месец да ме свържат от долният етаж сам се сещаш какво е станало.
-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
Не във всички градове БулсатКом имат такси. Не че да ги хваля, но аз нямах нито такса включване, нито договор. Свободен съм във всеки момент да премина на по-ниска/висока скорост (или никаква
). Много добре замислено и се надявам всички доставчици да помислят по въпроса!
Единствената им издънка за година бяха 4 дена без нет, но тогава целия град нямаше след една яка буря. Само не разбрах защо не домъкнаха техници от други градове да отупат за един ден всичко и да няма недоволни, но отдавна съм им го простил

Единствената им издънка за година бяха 4 дена без нет, но тогава целия град нямаше след една яка буря. Само не разбрах защо не домъкнаха техници от други градове да отупат за един ден всичко и да няма недоволни, но отдавна съм им го простил
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
владислав написа:За Булсатком ли
За тези http://www.vesti.bg/pari/biznes/kzk-sankcionira-blizu-s-blizo-900-hil.-lv-6024908 става въпрос. Имаме си десет страници тема за тях писани все от щастливи клиенти.
Всъщност преди 10 години се отказах от тях точно заради същия номер описан в
статията.
Ето един цитат от въпросната тема:
Netasq написа:Интересна тема. Аз съм служител и то на висока позиция бих казъл. С подписа си вие се съгласявате с ОУ на компанията, просто българския средностаститистически гражданин не чете какво подисва. В тях са упоменати всички изброени до сега дискутирани теми.
Това си е точно така и въпросните нямат никакви скрупули да злоупотребят с прекаленото доверие, което им имат потребителите докато подписват.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Останал съм с впечатлението, че си разумен човек, но това за доверието е смешно. При договорни отношения няма място за доверие, а хората, които се доверяват на непознати, за мен са глупави.ktamen написа:... въпросните нямат никакви скрупули да злоупотребят с прекаленото доверие, което им имат потребителите докато подписват.
Разбрахме всички, че не ги харесваш, време е да спреш да плюеш.
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
myrshavija написа: това за доверието е смешно
Това е съвсем очевидна истина. Но това не значи, че въпросната истина трябва да ми харесва.
На теб харесва ли ти?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
За доверие можем да говорим ако аз и ти си стиснем ръцете и си обещаем нещо по мъжки. За договорни отношения с ясно описани права и задължения - просто се чете какво се подписва. Ако не ти изнася - не подписваш. Общите условия мисля, че са почти еднакви при повечето оператори.
Бях написал един кратък роман как стоят нещата, но го изтрих.
Бях написал един кратък роман как стоят нещата, но го изтрих.

- BeFree
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ktamen написа:myrshavija написа: това за доверието е смешно
Това е съвсем очевидна истина. Но това не значи, че въпросната истина трябва да ми харесва.
На теб харесва ли ти?
Аз не виждам някъде в темата си колегата да е питал дали на нас ни харесват ОУ, договорите и промоциите на мобилните оператори, камо ли на доставчици на интернет.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Доверието винаги е било скъпоструващо удоволствие. Няма нищо лошо да четеш приказки, където героите държат на думата си и накрая всички заживели щастливо. Само трябва да не се опитваш да ги пренасяш в ежедневието.ktamen написа:myrshavija написа: това за доверието е смешно
На теб харесва ли ти?
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Пропусна да кажеш дали ти харесва, че доверието е смешно.
А иначе сигурно се досещаш, че поне аз чета и между редовете какво подписвам.
Макар и много рядко и в България се срещат търговци, които въпреки изричните условия на договора правят отстъпки от собствения си интерес за да запазят доверието в себе си. Ако не плюем по тези, които са превърнали договорните еквилибристики във фирмена политика ще обезценим усилията и на тези, за които доброто им име струва повече от запетайките в договорите.
А иначе сигурно се досещаш, че поне аз чета и между редовете какво подписвам.
Макар и много рядко и в България се срещат търговци, които въпреки изричните условия на договора правят отстъпки от собствения си интерес за да запазят доверието в себе си. Ако не плюем по тези, които са превърнали договорните еквилибристики във фирмена политика ще обезценим усилията и на тези, за които доброто им име струва повече от запетайките в договорите.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не ми харесва, което няма нищо общо с темата, както и философските отклонения в последните постове.
Дон Кихот не успя да пребори вятърните мелници. Ние няма да оправим фирмите, форума и света. Поне аз отдавна съм се отказал.
Дон Кихот не успя да пребори вятърните мелници. Ние няма да оправим фирмите, форума и света. Поне аз отдавна съм се отказал.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Вчера си приказвах с един от търговците на Виваком и поразсъждавахме върху случващото се на пазара на мобилни услуги.Поговорихме и за моя договор,тарифи,отстъпки,минути и МБт-и.
За информация,плащам 25лв и получавам 500/100 мин,60МБ и в групата е "без пари".Имам и купен телефон,уж на промо цена.
Та тези условия са до края на есента.
Преди 1.5г тези такси и минути бяха добро предложение,но в момента е мегазле.
Точно същия ден Мтел изкараха новата си оферта за неограничени разговори.
Та според младежа,КРС може да ги глоби здраво за тази оферта.Според неговите думи всяка една промоция минава първо през тях за одобрение,и чак тогава излиза на пазара.
Истината е,че войната между фирмите свали яко цените.
Спомнете си Мтел през 1999-2001г.
Цени до небесата,СИМ карта-200лв.
SMS,CLIR,CLIP,допълнителни такси.
Надутите им служители,разговарящи демонстративно пред офисите с апарат NOKIA 8850.
Самочувствие,все едно работи за НАСА.
За информация,плащам 25лв и получавам 500/100 мин,60МБ и в групата е "без пари".Имам и купен телефон,уж на промо цена.
Та тези условия са до края на есента.
Преди 1.5г тези такси и минути бяха добро предложение,но в момента е мегазле.
Точно същия ден Мтел изкараха новата си оферта за неограничени разговори.
Та според младежа,КРС може да ги глоби здраво за тази оферта.Според неговите думи всяка една промоция минава първо през тях за одобрение,и чак тогава излиза на пазара.
Истината е,че войната между фирмите свали яко цените.
Спомнете си Мтел през 1999-2001г.
Цени до небесата,СИМ карта-200лв.
SMS,CLIR,CLIP,допълнителни такси.
Надутите им служители,разговарящи демонстративно пред офисите с апарат NOKIA 8850.
Самочувствие,все едно работи за НАСА.
-
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: 1.8mi AAM 1993
- Контакти:
Извинявай, но аз освен тези последните надскачания друга "война" не съм видял, а следя поне от 10 години бранша на телекомите... Сега може да се каже, че реално работят като конкуренти един на друг, до вчера май бяха като ония в Парламента - много лаене, ама вечерта седят на една маса и се договарят :D
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:

Получих обаждане:
- Добър ден. Господин Барбуков?
- Да, добър ден.
- Аз съм ........ от Теленор. Удобно ли е да разговаряме?
- Да, слушам ви.
- Искаме да ви предложим да минете през най-близкия наш офис и да подпишете допълнителен анекс към вашият договор за намаляване на цената на абонаментния ви план спрямо текущата промоция, валидна от 05.03.2015 година. Съгласен ли сте?
- Да
- Добре. Искам само да ви помоля това да стане днес или утре, тъй като на 17 срещу 18 ви засичат. Новата промо цена от 14.99 ще влезе в сила от 18.03.
и т.н.
Брех... Много бързи тия... Още нямам отговор нито от КРС, нито от КЗП...
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Аз пък не бих се съгласил,защото те точно това целят! С теб е ок,но други ?
Последна промяна от LILO&STICH на Чет 19 мар 2015 9:58, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”