Добре, де! И аз се дразня от изказвания от рода на"Махай го! Това не ти трябва!", "влизай в бокса" и други подобни за неща, които дори не са доизяснени и то от хора, доста подминали ученическа възраст, ама...
mx3333 написа:ако някой на 19 ми развива тежки теории кое е по-добро от друго.......
Не съм съгласен с това, колега mx.
Пример ли искаш? Да вземем The Mashine. Доколкото съм подразбрал, той не е от най-възрастните тук, но мисля, че се справи със задача, непосилна (и немислима) за много други, по-възрасни и по-добре обезпечени колеги (Машина, не се надувай, сега

Чел съм и абсолютни глупости от по-големи и от мен колеги (Аз не съм от малките )
Съгласен съм, обаче, че много колеги изведнъж скочиха срещу модераторите, те пък в желанието да (ни) угодят поотпуснаха края и... взе да става леко лудница!
А относно ОФФ-ТОПИК-а... там съм напълно на мнение, че
Тук може да обсъждате всичко, извън темата на останалите секции, стига то да не противоречи на правилата на форума
Аз самия съм задавал въпроси, най-вече при проблеми с компютри и винаги ми е било отговаряно бързо, точно и суперкоректно!
Като заключение, къде ще бъдем, в детска градина или в сериозен форум зависи от нас самите!