Превръща ли се Форум vwclub.bg в Детска градина

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Превръща ли се Форум vwclub.bg в "детска градина"

ДА
28
55%
НЕ
23
45%

Общо гласове: 51
Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Вто 24 апр 2007 22:27

Вероятно tyo се е подразнил не от това кой на колко е, а от леко необмислените изказвания (не всички) на някои колеги, които са по-млади на възраст.
Добре, де! И аз се дразня от изказвания от рода на"Махай го! Това не ти трябва!", "влизай в бокса" и други подобни за неща, които дори не са доизяснени и то от хора, доста подминали ученическа възраст, ама...
mx3333 написа:ако някой на 19 ми развива тежки теории кое е по-добро от друго.......

Не съм съгласен с това, колега mx.
Пример ли искаш? Да вземем The Mashine. Доколкото съм подразбрал, той не е от най-възрастните тук, но мисля, че се справи със задача, непосилна (и немислима) за много други, по-възрасни и по-добре обезпечени колеги (Машина, не се надувай, сега :lol: )
Чел съм и абсолютни глупости от по-големи и от мен колеги (Аз не съм от малките )
Съгласен съм, обаче, че много колеги изведнъж скочиха срещу модераторите, те пък в желанието да (ни) угодят поотпуснаха края и... взе да става леко лудница!
А относно ОФФ-ТОПИК-а... там съм напълно на мнение, че
Тук може да обсъждате всичко, извън темата на останалите секции, стига то да не противоречи на правилата на форума
Аз самия съм задавал въпроси, най-вече при проблеми с компютри и винаги ми е било отговаряно бързо, точно и суперкоректно!
Като заключение, къде ще бъдем, в детска градина или в сериозен форум зависи от нас самите!

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Вто 24 апр 2007 22:27

varkulaka написа:предлагам да се направи форум " Трета възраст" така всички ще са доволни

тъкмо и вестник ще си имат

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Вто 24 апр 2007 22:27

:lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :lock: :delete :delete :delete :delete :delete :delete :delete :delete :delete :delete :delete :delete :delete :delete :delete :delete :delete :delete :delete :delete :delete :delete :delete :delete :delete

Потребителски аватар
baTkoTo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baTkoTo » Вто 24 апр 2007 22:28

jaba7a ДУМИТЕ ТЕ ПРАВЯТ СЛУГА,А МЪЛЧАНИЕТО ГОСПОДАР НА ПОЛОЖЕНИЕТО...
по добре си замълчи ;) няма смисал да се нервиш ;)

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Вто 24 апр 2007 22:29

DIABLO 666 написа:
Даскала™ написа:
DIABLO 666 написа:абе Даскале я събери малко фискултурничета утре да влезнат да драснат по някой ред та темата да остане ползотворна

Ше я задръстят,мани mhihi

що бе баце дай така и така това се иска да доизнервим пазителите на реда и да драснат катанеца

Не братле :!:
Тук едно разбрах и съм сигурен в него - правилата определят ТЕ,а на НАС ако не ни изнася не влизаме и това е :!:
От бунтарчета файда йок :!:

Потребителски аватар
DIABLO 666
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Вто 24 апр 2007 22:29

даскале я намери една млада девойка да поразведри черната тема,е да така е и кво като съм бунтарче и ме баннат кво ще стане.ще мине времето и пак ще вляза или ще сменя някой настройки и пак ще съм на линия.ама по тоя начин ще се покаже че човек е слаб като банне другия щото няма да има причина или поне донякъде ще се прав бунтара а парвилата са измислени от хора като нас а не по-висшестоящи

Последна промяна от DIABLO 666 на Вто 24 апр 2007 22:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Huizel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Huizel » Вто 24 апр 2007 22:29

baTkoTo написа:jaba7a ДУМИТЕ ТЕ ПРАВЯТ СЛУГА,А МЪЛЧАНИЕТО ГОСПОДАР НА ПОЛОЖЕНИЕТО...

леле ти какъвто си мълчаливичък :twisted:

п.с. смисЪл

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Вто 24 апр 2007 22:31

DIABLO 666 написа:даскале я намери една млада девойка да поразведри черната тема

:horror: :eyecrazy
Ти говориш за военно положение :олелеее

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Вто 24 апр 2007 22:32

baTkoTo написа:jaba7a ДУМИТЕ ТЕ ПРАВЯТ СЛУГА,А МЪЛЧАНИЕТО ГОСПОДАР НА ПОЛОЖЕНИЕТО...
1 път вече замълчах.........за 2ри път някои ми държи сметка на колко съм..."Спазвайте приличен тон, тук сме се събрали интелигентни хора." а за 2ри път ме юркат че съм още малък за свещенния ФВ.....почвам да ставам леко скиптичен за мисълта с интелигентните хора! Всеки е на ясно че такава тема е способна да ни скара един друг!

Потребителски аватар
DIABLO 666
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Вто 24 апр 2007 22:33

Даскала™ написа:
DIABLO 666 написа:даскале я намери една млада девойка да поразведри черната тема

:horror: :eyecrazy
Ти говориш за военно положение :олелеее

айде де младите да оценят това че ги подкрепяме

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Вто 24 апр 2007 22:33

Даскала™ написа:От бунтарчета файда йок :!:

Тъй,тъй който пробвал как знае mhihi

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Вто 24 апр 2007 22:33

jaba7a написа:
1 път вече замълчах.........за 2ри път някои ми държи сметка на колко съм..."Спазвайте приличен тон, тук сме се събрали интелигентни хора." а за 2ри път ме юркат че съм още малък за свещенния ФВ.....почвам да ставам леко скиптичен за мисълта с интелигентните хора! Всеки е на ясно че такава тема е способна да ни скара един друг!

................абре глупаци такива,сега tyo седи отстрани и ви се наслаждава - не се излагайте :!:

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Вто 24 апр 2007 22:34

tyo написа:
Даскала™ написа:От бунтарчета файда йок :!:

Тъй,тъй който пробвал как знае mhihi

Пробвам баце,не мажем само филии :don't worry

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Вто 24 апр 2007 22:34

ми тои с такава цел си е пуснал темата........!Нека поне един е доволен за неиното съществуване!

Потребителски аватар
DIABLO 666
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Вто 24 апр 2007 22:34

jaba7a написа:

приатетел несе познаваме с теб но едно разбери ние като теб,мен и повечето сме писарите или модерната дума СПАМЕРИ така че вади си извода и несе нерви

Върни се в “ОФФ-Топик - други”