Ludia написа:Tishku написа:Оф големи разбирачи ей.... все нещо трябва да не е наред......![]()
Ме вземете та накупувайте такива коли да тествате... нямам думи
Тишко аз ти се чуда що караш ГТИ, при положение че тва 1.3 ще те сцепи на 400 метра![]()
jettro написа:Еййй каква тема стана....колегата решил да си се покефи на колата, напривил си клип и го споделил и тук го зарихте с обвинения в измама, монтажи и т.н. За какво му е на човека да Ви лъже? Нито си я продава колата та да я хвали, че е супер бегачка.....за какво????
П.П. Аз скоро ще ходя до Велинград може да се разберем още някой клип да направим, хем и свидетил ще има....Пък после ще се почерпим в "РИМ"![]()
blue_shadow написа:jettro написа:Еййй каква тема стана....колегата решил да си се покефи на колата, напривил си клип и го споделил и тук го зарихте с обвинения в измама, монтажи и т.н. За какво му е на човека да Ви лъже? Нито си я продава колата та да я хвали, че е супер бегачка.....за какво????
П.П. Аз скоро ще ходя до Велинград може да се разберем още някой клип да направим, хем и свидетил ще има....Пък после ще се почерпим в "РИМ"![]()
След като тестваме колата, ще те заведа на по-добро място от РИМ
![]()
Гледам доста неща се изписаха, затова моля да се ограничат коментарите, докато не заснема още едно клипче барабар с пътя.
При спускането определено върви повече.musura написа:Да ползвам темата
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта