Въпрос към праведните
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- Drago_M
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос към праведните
G3 написа:да защото тои не присъства в горе изброенитеDrago_M написа:Обзалага се , че никой няма да уцели точния отговор.
1-во преенявам колата ако е жигула без да се ослушвам карам на разно с нея и като почне и тои да я настапва 3, или 2-ра и го правим гламаф
ако е нещо по така се правя че не го виждам и не правя опити за ластик
Позна. Но твърде малко хора са искрени , за да си го признаят.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
ми какво да отговоря...
Поне веднъж седмично ми се случва на връщане от работа да се кротна зад някой ТИР с 80 и така да си се влача по магистралата... Мързел, бе! Мързи ме да натискам педала!
Така, че разните бегачки им виждам емблемите Мсквич, Жигули и др. такива чак като спрат някъде
Не, че не съм правил и изцепки, разбира се! Но над 200км/ч ме хвана шубето и за сега не съм пробвал, щото и моя таралясник наближава набора на Жигулите и...
Поне веднъж седмично ми се случва на връщане от работа да се кротна зад някой ТИР с 80 и така да си се влача по магистралата... Мързел, бе! Мързи ме да натискам педала!

Така, че разните бегачки им виждам емблемите Мсквич, Жигули и др. такива чак като спрат някъде

Не, че не съм правил и изцепки, разбира се! Но над 200км/ч ме хвана шубето и за сега не съм пробвал, щото и моя таралясник наближава набора на Жигулите и...
- Prodriver
- Автомобил: VW Polo VW 1300
- Двигател: AEE 1996 AB 1971
- Контакти:
Нищо не правя карам си с мойта скорост,като барза да ме изпреварва.Какво значение има каква марка е автомобила?Това е комплексарщина като видиш Жигула да те изпреварва и да настъпваш гаста
Карам от време на време жигулата на баща ми и много обичам разни псевдо газари с "бегачки" набор на жигулата да ми настапват гаста и да не ме пускат.Кога ли ще ми падне пердето

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
dlug написа:Амчи аз си карам бавно така или иначе, какво като ме изпревари някой, пък бил той и жигула. Ако щете вервайте ама хииииииииич не ми пука, стига да не ме изпревари, след това да ме засече, да спре пред мен и като му свирна да се оглежда кат гърмен заек и да не знае къде се намира
И аз така

Който иска-нека си рацерства(независимо от колата),но без ба пречи на околните
Върни се в “ОФФ-Топик - други”