Как постъпва шофьор на AMG, когато забелязва Голф2

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Сря 11 юли 2007 21:13

Ееее окей се пак от сичкото това не разбрах колко коня е тази ладичка :?: :!: :!: :D

П.П Между другото преди малко докато отивах до супера с колата за мой късмет тази Лада от някъде се появи пред мен и на един от светофарите в младост застана пред мен и с огромна лекота направи обратен завой без вообще на пипне волана ... просто като му даде газ и колата се завъртя моментално :!: :!: :!: :bounce :shocked

Май тая лада е достаа добрааа :!: :D :!: :D :!:

Потребителски аватар
golfarata
"Селски тунинг"
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfarata » Сря 11 юли 2007 21:22

ми с риск пак да оспамиме темата за ес-ките амг - минахме на жигули, евала на ентусиастите. гошо карбуратора е тежка категория ама тази ладичка / джингула / мноооооооооооооооо бега брате. на 180 30 годишен ковчег да те "бури" се едно спираш с 20 годишно гадже не е работа........................... конете са май 150+.................. ти попълни празните места..............

Потребителски аватар
The_Machine
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The_Machine » Сря 11 юли 2007 22:39

Уф... почнаа се градските легенди :lol:

Алекс не е син на състезател... баща му кара един Пасат 1.8 моно и си няма и на идея що е то каране с над 50 градско :)
Просто е фен...

Мотора надали е повече от 100-120 коня и е с блок от Нива 1.7 , портната и полирана глава, бутала от Самара (заради луничките за клапаните и плаващия болт) , някъв доста отворен разпр. вал, орязан вал и маховик , LSD ... мноу кефи като я запали и празния ход му е на 2к оборота , по-ниско не ще да работи :lol: . Колата я кара предимно само на газ , единствено като се качи на писта ,планинско сипва кръстен бенз :), с един жигулов карбуратор си е, двойните Вебери не поискаха да тръгнат на газ (яко беднееше сместа, пък и си е трудна работа да се захранят) и подлизваха бензин.

Де моя проект да бях успял да го довърша :cry:
Изображение

Потребителски аватар
golfarata
"Селски тунинг"
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfarata » Чет 12 юли 2007 8:18

колега хубава тема за ес-ки а ние си говориме за джингули........ с нивовия блок може да докара до 2,3см3 тази кола. евала пак на момчето за ентусиазъма. гледам че и ти си се запалил здраво ама тая кола не е 120кс. в никакъв случай...... а колегата като го видиш го питай като бега от куките в младост и го сгащиха кво стана.............

Последна промяна от golfarata на Пет 13 юли 2007 20:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
alex_matrix
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот alex_matrix » Чет 12 юли 2007 17:28

golfarata написа:... а колегата като го видиш го питаи като бега от куките в младост и го сгащиха кво стана.............

питай ме директно и аз чат пат посещавам тоз форум заради Пасат-а...а куки ме спират постоянно :roll: ...та за кога става въпрос защото аз лично нямам спомен да съм бягал именно в младост :D по-скоро се правя на ударен и не им спирам веднага, защото ми писна да ме спират за проверки

------------------------------------------------
LPG Power
http://www.vbox7.com/user:alexma3x

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Съб 04 авг 2007 18:07

Според мене не го засече нарочно :!: Но не съм сигурен, не съм бил не съм видял :!:

П.п. Поне аз :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”