Изпускали ли сте колата по наклон?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU

- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Добре де,а в такъв случай,ако имаш пълно авто каско плащат ли ?
ПРеди около 1 година брат ми беше командировка в Павликени,а там квартирата му е на една стръмна уличка.Един ден спира той пред квартирата му с негов колега и стоят в колата,пушат по цигара и излизат(колата не помръдва) Както влиза в квартирата и го извикали,че колата е тръгнала.....Движила се около 40м и в някакъв магазин....Добре,че е нямало някое лапе или бабка по пътя....Колата си е била на първа(как е тръгнала,още не се знае).От тогава винаги дърпа ръчната и гумата в бордюра.
От тук е тръгнала.
Ето тук се е забила.
Чичо кит оправя всичко.
Важното е главите да са здрави,а другото се купува.
ПРеди около 1 година брат ми беше командировка в Павликени,а там квартирата му е на една стръмна уличка.Един ден спира той пред квартирата му с негов колега и стоят в колата,пушат по цигара и излизат(колата не помръдва) Както влиза в квартирата и го извикали,че колата е тръгнала.....Движила се около 40м и в някакъв магазин....Добре,че е нямало някое лапе или бабка по пътя....Колата си е била на първа(как е тръгнала,още не се знае).От тогава винаги дърпа ръчната и гумата в бордюра.
От тук е тръгнала.

Ето тук се е забила.

Чичо кит оправя всичко.

Важното е главите да са здрави,а другото се купува.

Последна промяна от kaiser666 на Вто 29 апр 2008 13:24, променено общо 1 път.
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
Marto0 написа:sick_fuck написа:Ся и аз да питам, бях го чувал от инструктора ми че ако паркираш по наклон на долу се влючва задна, а пък ако е на горе на първа.Туй така ли е или пак нищо не съм разбрал
Точно така е! (Желателно)
А някой ще обясни ли точно, каква е разликата, дали ще си на задна или на първа

Върни се в “ОФФ-Топик - други”