stoqn_g60 написа:... но колежке едва ли е за теб тая работа хвани си некой с тлъста банкова сметка и ае![]()
![]()
Ами освен да хвана тебе като понатрупаш паричките и "сбогом на мечтания голф"

stoqn_g60 написа:... но колежке едва ли е за теб тая работа хвани си некой с тлъста банкова сметка и ае![]()
![]()
е как искаш след 10 тина годинки айде наш Стоянчо шефче на СОФАВТОsundy написа:stoqn_g60 написа:... но колежке едва ли е за теб тая работа хвани си некой с тлъста банкова сметка и ае![]()
![]()
Ами освен да хвана тебе като понатрупаш паричките и "сбогом на мечтания голф"Сериозно, предпочитам тлъстата банкова сметка да си е на мое име пълна с мои си пари
Освен това искам да работя нещо, което все пак да ме удовлетворява и да го работя с удоволствие... ох, май такова чудо нема
еми преди малко ми се обадиха от там и утре на интервю па че видимDTS-GOLF 4 написа:Ако питаш мене взимай работата на Софафто.Никой неможе да каже че не е хубава за 1000 лева.Не е трудна като да копаш канал или да работиш общ работник.Поне там ще миеш хубави коли а не Москвичи и жигули.
stoqn_g60 написа:еми преди малко ми се обадиха от там и утре на интервю па че видимDTS-GOLF 4 написа:Ако питаш мене взимай работата на Софафто.Никой неможе да каже че не е хубава за 1000 лева.Не е трудна като да копаш канал или да работиш общ работник.Поне там ще миеш хубави коли а не Москвичи и жигули.
stoqn_g60 написа:еми преди малко ми се обадиха от там и утре на интервю па че видимDTS-GOLF 4 написа:Ако питаш мене взимай работата на Софафто.Никой неможе да каже че не е хубава за 1000 лева.Не е трудна като да копаш канал или да работиш общ работник.Поне там ще миеш хубави коли а не Москвичи и жигули.
колега еми айде да се посмеем хахахахахаха а ти ако не е тайна кво работиш и все пак нали от някаде се почва та дори и от хигиенистчеKozunak написа:Хахаха интервю за мияч на коли....много яко звучи.Съжалявам ама наистина ми стана смешно.По принцип тия теми не ги чета, ама тази ми стана смешна.Говорим си едно и също а автора само вика искам предпложения, получи 2-3 и най-накрая той си имал вариант.Малко ми напомни темата на онази с абитуриента, дето търсеше кола и секи пост му беше няма ли да ми предложите нещо.
ПП А сега един скромен съвет от мен.Приятелю НЕ гледай само парите.Мисли за някаква перспектива, развитие, занаят един вид.1000 лева хууу, ама кво?Шофьор или хигиенист на кайени.По добре нещо с по-скромно СТАРТОВО заплащане, но с бъдеща възможност за някакво развитие.Разбираш ли?Асансьорен техник ми звучи по-добре.Поне на мен лично.
stoqn_g60 написа:айде да се посмеем хахахахахаха
Само не бързай с първите спечелени пари да скачаш на кола... прецени си трезво възможностите за поддръжката й, която хич не е евтина. Разхода по автомобила не се изчерпва само със закупуването му и купуването на гориво в последствие
колега БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА подкрепата както и на всички айде утре че пиша ако има нещоDTS-GOLF 4 написа:Що да се смеееме бе хора.Колегата си търси работа.Няма лошо.Дано си намери яка дет го удовлетворява а и да зима убаи парици.Само не бързай с първите спечелени пари да скачаш на кола... прецени си трезво възможностите за поддръжката й, която хич не е евтина. Разхода по автомобила не се изчерпва само със закупуването му и купуването на гориво в последствие
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 220 госта