Милослав написа:hilqdarka написа:Всички са се наплашили от тва Цариградско и днес сутринта беше празно и в двете посоки.
пасти да ядеш колега - празно било ... в 7.30 имаше трафик да си е*е маата.
Незнам какво е било в 7:30 ама в 9:00 си беше писта
селски мнанталитет, братче, ко да ти кажа!One написа:Vlad777 написа: ... Всички лаят, никой не мисли!
работа не се върши така
аз лично вчера с един съсед запълних с пръст и камъни и т.н дупка дълбока 23 см до блока на баща ми в диана бад. от 50 коли дето минаха от там само един човек намали да каже браво момчета - другите ругаеха, че им пречим...........
как да стане бе хора ??????????????
той владе я знае тая дупкаOne написа:Vlad777 написа: ... Всички лаят, никой не мисли!
работа не се върши така
аз лично вчера с един съсед запълних с пръст и камъни и т.н дупка дълбока 23 см до блока на баща ми в диана бад. от 50 коли дето минаха от там само един човек намали да каже браво момчета - другите ругаеха, че им пречим...........
тва да не е на улица "Крум Кюлявков" пред блок 33а?!?One написа:аз лично вчера с един съсед запълних с пръст и камъни и т.н дупка дълбока 23 см до блока на баща ми в диана бад. от 50 коли дето минаха от там само един човек намали да каже браво момчета - другите ругаеха, че им пречим...........
па да, аз бех много приатно изненадан че някой я е запълнилVlad777 написа:тва да не е на улица "Крум Кюлявков" пред блок 33а?!?One написа:аз лично вчера с един съсед запълних с пръст и камъни и т.н дупка дълбока 23 см до блока на баща ми в диана бад. от 50 коли дето минаха от там само един човек намали да каже браво момчета - другите ругаеха, че им пречим...........
Vlad777 написа:тва да не е на улица "Крум Кюлявков" пред блок 33а?!?One написа:аз лично вчера с един съсед запълних с пръст и камъни и т.н дупка дълбока 23 см до блока на баща ми в диана бад. от 50 коли дето минаха от там само един човек намали да каже браво момчета - другите ругаеха, че им пречим...........
БРАВО колега!One написа:Vlad777 написа:тва да не е на улица "Крум Кюлявков" пред блок 33а?!?One написа:аз лично вчера с един съсед запълних с пръст и камъни и т.н дупка дълбока 23 см до блока на баща ми в диана бад. от 50 коли дето минаха от там само един човек намали да каже браво момчета - другите ругаеха, че им пречим...........
баш там
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта