не ги разбирам тия стачки, честно.
дали учителите ще взимат 300 или 600 лева няма да промени неадекватното им образование, абсолютно безмислените неща на които учат учениците или студентите си, мизерните училища и университети, тоталната незаинтересованост на повечето да са в някаква помощ на учениците. единственото което ще се случи е ИНФЛАЦИЯ. и ще загубим отново всички. защото и аз искам по-голяма заплата, и аз искам Голф 5 ГТИ/ между другото трябва да продам точно 1430 опела за да си го позволя/, но не стачкувам а работя, уча се трупам опит и така нататъка, а ако мястото на което работя не ми предлага толкова колкото заслужавам просто отивам другаде. какво пречи и учителите да са така, всъщност това което има пречи е това че някой идиот решава вместо тях.
вместо да искат повече пари, нека искат адекватно управление
Кой казва,че българите са бедни ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
dobrinb написа:Даскала™ написа:САМО ТАКА ЩЕ НАКАРАМЕ ТЕЯ ИЗРОДИ ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ И ДА СПРАТ ДА ОТКЛОНЯВАТ ПАРИТЕ НА "ДРУГИ" МЕСТА!!!
САМО СЪС СТАЧКИ И ПАЛЕНЕ НА СГРАДИ ОТ ТИПА "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА"!!!!
С палене на сгради ефектът ще е друг, особено пък НС.Наказателният кодекс написа:Чл. 106. (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г.) Който с цел да отслаби властта или да й създаде затруднения унищожи или повреди обществени сгради, строежи, инсталации, съоръжения, транспортни или съобщителни средства или друго значително обществено имущество, се наказва за диверсия с лишаване от свобода от пет до петнадесет години, а в особено тежки случаи - с лишаване от свобода двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна.
Да не ме разбере някой погрешно, аз съм също за това, учителите да получават справедливо и достойно заплащане. НО, това не става по този начин, не и с палежи, което от устата на един учител, звучи малко ... почвам да се чудя на какво може той да научи моето дете?

Не ве,другарю....аз се пошегувах просто

И за какви "кризи" сте заговорили,моля?!?!
За ПОЕТАПНО увеличение от 300 лв на 600 лв ли?!?!
Колко пари искат учителите на месец - 6000 лв или 600 лв

Ама за какви Голф Петички говорите,моля?!?!
Ама при тези цени 600 лева ше стигнат ли да се задели за Петичка?!?!
Ама дай сега като нЕма да се промени образованието да бачкаме за без пари освен?!?!
Или да стана дзидарин?!?!
Или ученика Х дето се е напил/напушил да му се правя на клоун за да го забавлявам и така да присъства в часа ми?!?!
Батки,много се промениха нещата с тая демокрация.........и НЕ УЧИТЕЛИТЕ ИМАТ ВИНА ЗА ТОВА!!!
Едно време по руски стандарт беше друго,сега майки и бащи бият даскали,щото детето им имало двойка?!?!?!
И понеже говорите за НЕкачествено образование.......... ДАЛИ ТАМ ДЕТО ВЗИМАТ 1000 ЛЕВА ЗАПЛАТА ВСИЧКИ СА КАЧЕСТВЕНЯЦИ?!?!
Ама те не стачкуват и за 2 % увеличение,щото им стигат,а дай даскалите като искат ОТНОВО една малка не точно нормална заплата да ги изкараме най-некъдърните готованци?!?!
Евала ви праим!!!
И аз Добри уча децата на физическо възпитание и спорт,на здраве....не съм рецидивист или скинхедс..........бате

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Даскале еи сега минах покрай бедните учители..
речта беше от типа
"ОСТАВКА ОСТАВКА..
ние сме от незнамсикое училище в Пазарджик!
Искаме да благодарим на нашите спонсори фирма ****
и фирма ***
които донесоха ядене на стачкуващите
искаме да благодарим и на фирма ***** за ****
ОСТАВКА ОСТАВКА"
ебати стачката.. !
речта беше от типа
"ОСТАВКА ОСТАВКА..
ние сме от незнамсикое училище в Пазарджик!
Искаме да благодарим на нашите спонсори фирма ****
и фирма ***
които донесоха ядене на стачкуващите
искаме да благодарим и на фирма ***** за ****
ОСТАВКА ОСТАВКА"
ебати стачката.. !
Върни се в “ОФФ-Топик - други”