Как беше на Елена ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Пон 06 юни 2005 12:33

brabus написа:.....за 30 лв = 17,44 л

А аз се чудих защо Голфъра отвъртя чешмите на газта на гонките, чак сега светнах. Ми не ни плаши разхода на газ просто :twisted:

До Шампиона, много си ти е добро бонбончето! На отиване засякох 26л. газ за 310км., на връщане 30л. - 300км. :twisted: , чак ме хвана яд, че не останах да се връщам в колоната...

Потребителски аватар
Ivcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ivcho » Пон 06 юни 2005 12:55

Хе хе какво да ни плаши разхода в Търново цената на газта беше 68 ст на OMV. От това подобро здраве му кажи.

Потребителски аватар
edKo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот edKo » Пон 06 юни 2005 12:56

Ми то май вече няма смисъл, но и аз да кажа БРАВО на драго за организацията, всичко беше чудесно и нямаше НИТО една издънка въпреки поне 1000та потенциални. Аз лично искараш чудесно, надявам се и другите да са били така :)
ШАМПИОНА - макар че аз лично мразя малките коли (грандомания) и полото в частност (лично съображения) твойто е супер, евала за джантите и цялостният изглед. Се пак бензина вече гони двата лева .....
cheers

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Пон 06 юни 2005 13:01

Шампионе, полото е супер или по-точно казано на "моя" език : "коУе - кукУе" :D
имам да те черпя Beer ти си знаеш.

scuba,за снимките предлагам да ги дадеме на vaskoto1 на дискове за да се направи цял диск с видео и снимки.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пон 06 юни 2005 13:03

edKo написа:Ми то май вече няма смисъл, но и аз да кажа БРАВО на драго....

Ето на!!! Хора от Опел клуб дойдоха на гости на събора, пък 98 % от нашите хора не дойдоха. Браво. Браво

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Пон 06 юни 2005 13:05

Аре махнете вече тоя банер,че умирам от яд...

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Пон 06 юни 2005 13:05

И аз съм така, пуста грандомания, а газта 68ст. :?: :roll: , аз я гледах 74 в София, но явно газта пада, а бензина се качва.
И друго не ми побира главата, къде е логиката, бензина в САЩ и Канада, по специално Канада, баща ми е зареждал преди 2-3 дни на 79ст или нещо от сорта литър бензин :!: :?: :!:
Всеки знае къде се намира близкия изток, на какво разтояние е от България, Европа..........и на какво растояние е от Америка и Канада, като прибавим навлото. Просто не мога да си го обясня. Нищо чудно че няма Голфове, Пола и мънички тротинетки там, а най-малките са Джетите, при това V5 и т.н двигатели над 150кс, болшинството са Пасати, S класи, Джипове най-много и т.н, а междудругото Туарег там бил хит. Drunk

Потребителски аватар
Ivcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ivcho » Пон 06 юни 2005 13:06

Да не сте посмели нека да ги човърка от вътре.

G60

Re: :-)

Мнениеот G60 » Пон 06 юни 2005 14:52

scuba написа:
CellNet написа:
Sunny написа: ....... ГТИ с Г60 ... но пък може би затова беше такова шоу :)

ГТИто мнооо доброо :lol: :lol: :lol:

за разлика от корадото Г60 :-) Мноо спънато милото
Абе пичаги вие добре ли сте бе? тая 2-ка ГТИ 16в я мачкам както си искам а вие ми говорите че ми била спъната колата я се осъзнаите вие въобще видяхте ли кво стана?

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пон 06 юни 2005 14:57

Aбе човек, признай си поне, че колата ти не работи като хората бе. Не е въпрос на виждане, а на слушане - всички чуха мотора ти. И не говорим за 2ка, а за 3ката, дето едвам, едвам успя да я дръпнеш

G60

Мнениеот G60 » Пон 06 юни 2005 15:05

Определено много ме изнервиха тия простотии дето някои хора ги написаха...били ме разплакали и разни други от тоя род направо немога да повярвам аз се скъсах да я правя тая кола (цяла нощ по точно) за да мога да доида на събора а некви си там фенове ще ми плюят Корадото ама много ме обидихте :!: :!: :!: :( нямаше кола там която да не съм бил на стартовете.Вярно паднах от КР-а но преди това го смачках...и.т.н. мога да пиша още но няма смисъл :twisted:

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пон 06 юни 2005 15:08

споко де. Недей се пали толкоз бързо.
3ката ГТИ те би на страта - признай. Успя ччак на края да го дръпнеш. Иначе колата е готина, но имаш проблем някакъв - не знам какъв. Много ти виеше ремъка

G60

Мнениеот G60 » Пон 06 юни 2005 15:10

scuba написа:Aбе човек, признай си поне, че колата ти не работи като хората бе. Не е въпрос на виждане, а на слушане - всички чуха мотора ти. И не говорим за 2ка, а за 3ката, дето едвам, едвам успя да я дръпнеш
АКО МИСЛИШ ЧЕ КАТО МИ ВИЕ РЕМЪКА НА ХИДРАВЛИКАТА МОТОРА МИ НЕ Е ДОБРЕ О.К. ЯВНО РАЗБИРАШ А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО 3-ТА НЕ ВИДЯ ЛИ ЧЕ ГО ОСТАВИХ ДА ТРЪГНЕ И ТОГАВА ТРЪГНАХ ДА ГО ГОНЯ ЗА ДА ИМА ИНТРИГА НО......

Потребителски аватар
edKo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот edKo » Пон 06 юни 2005 15:26

Стига коментари, важното е че стана весело. Някои биха, някои паднаха, но все пак корадото беше ЕДИНСТВЕНОТО по интересно возило на събора. Не бързайте да говорите, все пак отначалото никои не смееше да застане до него.
Мен корадото ми хареса
РАЗНИ ДРУГИ ХОРА СЪЩО ГИ БИХА при това тъпо ма не коментираме :mrgreen:

Потребителски аватар
zaio_baio
Автомобил:
Двигател:

:-)

Мнениеот zaio_baio » Пон 06 юни 2005 15:31

Да му беше сложил поне едни хубави гуми на това корадо, всички те биха защото неможеше да тръгнеш както трябва. А освен ремъка и други нещица се чуваха .... Drive !!!

Regards
ZB

Върни се в “ОФФ-Топик - други”