bobo7 написа:ДА, помня го

Pichaga написа: абе не съм адвокат, но съм завършил право, а и яко ми правят актове и яко се съдим, така че ще помагам с квото мога....
иначе за възраженията, дори акта да е мърляв отвсякъде не знам случай КАТ сами да си го отменят за съжаление, ако науча такъв случай ще бъда много приятно изненадан
stanislav_s написа:Колеги съжелявам ако дублирам някоя тема, но с търсачката не можах да намеря решение за моя проблем.
![]()
Става въпрос за едно странно тракане откъм ангренажния ремък като подам газ. При работа на двигателя на ниски обороти го няма, но като подам газ (ръчно), се чува едно постоянно "тррррррррр"
Не мога да разбера от къде точно идва ... дали от ролката на андренажа, от водната помпа или от под капака на двигателя...
Колата е г3 1.8 mi с двигател ABS.
znainainai написа:изпуши ми управляващия блок намерих друг но 3 от цифрите му ме отговарят някой знае ли дали са взаимозаменяеми???? Това са обозначенията на моя: BOSCH 0 280 000 542 (078) 030 906 021 made in Germany a това са обозначенията на другия BOSCH 0 280 000 621 (078) 030 906 021 J made in Spain вторият е свален от Голф 2 1.3i обаче от какъв 1.3 незнам?! Затова ви умолявам ако някой знае дали са съвместими да ми каже. Ще съм му много благодарен. Мерси предварително!
Пуснато на: Пон Сеп 04, 2006 21:11 Заглавие: Озвучение на бус![]()
Искам да си озвуча буса (Транспортер Т4) искам някой който разбира от това да ми помогне.Не искам да е много силна, а качествена нещо като две елипси или нещо такова. Чакам бързи отговори
bobo7 написа:ДА, помня го
Пуснато на: Пет Яну 06, 2006 4:49 pm Заглавие: Шум, скърцане при двигателя
--------------------------------------------------------------------------------
здарвей те на всички!!
имам следнят проблем --- карам голф 3 1.4, и така зна4и има ниакъв странен шум или скърцане отпред при двигателия (работи като трактор в свободен режим) и като натисна съеденителиа се опавя, като го пусна и почжа пак . след като тръгна не се усеща! (съеденителя съм го сменил) КАКВО МОЖЕ ДА Е ? Моля за предложения! МЕРСИ
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 53 госта