Ex Smoker или "VW Кампания - No Smoking"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Нед 06 яну 2008 0:11

faf4o написа:
leonardo_vd написа:Аз ги отказах миналата година февруари месец. Да Ви кажа, че се чуствам по-свеж без гадните цигари. Волята е най-важна.

П.П. На ден стигах до кутия и половина, особено вечер пред компа или когато пийвахме с приятели.

Ся как се чустваш?Днеска един колега ми каза че имало много гаден период на чистене.Голямо кашляне било.Има ли такова нещо?

Първите 2-3 месеца кашлях като магаре. Ама сега съм чист като бебе и хрипове при дълбоко вдишване нямам.

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Нед 06 яну 2008 0:14

faf4o написа:
leonardo_vd написа:Аз ги отказах миналата година февруари месец. Да Ви кажа, че се чуствам по-свеж без гадните цигари. Волята е най-важна.

П.П. На ден стигах до кутия и половина, особено вечер пред компа или когато пийвахме с приятели.

Ся как се чустваш?Днеска един колега ми каза че имало много гаден период на чистене.Голямо кашляне било.Има ли такова нещо?

Няма никакво чистене,никотина го разгражда организъма а катрана си остава за винаги в дробовете! Има яко качване на килограми след първия месец. За това по-леко с яденето. ;)

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Нед 06 яну 2008 10:28

Tinko написа:КАкво е това нещо "Вече 3-ти ден не пуша" Истинският никотинов глад започва на 3-тия месец след като си спрял да пушиш. Аз не пуша от 29-ти също правя опит да ги откажа и да ви кажа доста добре се получава в сравнение с миналите опити защото вчера дори не се сетих че пуша та да си помисля за цигара. Така че който ще ги спира нека знае че наи много започва да ти се пуши около третия месец единственния лек който може да помогне на някому това е Волята!

А на който му се пуши още в първите дни и не издържа по добре да не ги спира!!!

Чак пък на третия айде,айде... :lol: Ми то нормално да ти се пуши от първите дни мой.Много интересна логика имаш?Дълбоко ме учуди :gruebel

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Нед 06 яну 2008 10:50

ЕМи така си е ако, ако на третия ден примерно не издържаш вече за цигара, по-добре си пуши и не се захващай. А логиката ми е такава защото съм го изпитал това и не само аз, който успее да стигне до този период ще го усети и да внимава защото ще е много податлив към тях.
Днес съм малко на работа и гледам тук колежката как пуши и си представям колко лоши неща върши и се отвръщавам :lol:

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Нед 06 яну 2008 10:54

Tinko написа:ЕМи така си е ако, ако на третия ден примерно не издържаш вече за цигара, по-добре си пуши и не се захващай. А логиката ми е такава защото съм го изпитал това и не само аз, който успее да стигне до този период ще го усети и да внимава защото ще е много податлив към тях.
Днес съм малко на работа и гледам тук колежката как пуши и си представям колко лоши неща върши и се отвръщавам :lol:

Да не скочиш да я набиеш :)

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Нед 06 яну 2008 10:56

Еми ако ми подими тук още малко, взех и да кашлям :P

Потребителски аватар
russonera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот russonera » Нед 06 яну 2008 12:48

Здравейте колеги.Радвам се за теб колега.Това е просто даване на пари за да се самоубиваш.Баща ми е на 38 години и пуши от 4 клас(това значи някъде 12 годишен)пуши близо 25 години.В последните 10 години пуши по 1,5,2 кутий на ден.Много пъти е казавал ще ги спра(при всяко увеличаване на цените им),но никакъв резултат.Просто казва че докато работи това му дава сили.Тва е.Обаче зе че гледа няква реклама на хапчета за отказване на цигари "Табекс" или нещо от сорта.И така пробва ги.Казва че като е изпил първото хапче и след това изпушил първата цигара му се е гадело,и така постепенно по по-малко,и сега вече от 3-4 дена не е слагал тая гадост в устата си.А преди неможеше без тях.Случвало се е в 11 часа да ходи по магазините да търси цигари.Ех не само хапчетата са помогнали а и волята.Ако я нямаше нея няма ше да вземе повече от хапчетата.
Аз може да съм на 16 но не пуша,макар че много мой връстници го правят.От нашето училище пушат поне 50%.Крият се(то това да си е криене,директорката си ги вижда) ама там се събират от даскалото сички и там ходим на Химия и Биология и като се подадеш от стената(щот се пада под ъгъл) и те залива един дим,от който почваш да кашляш. :D .Сега покрай ваканцията може да се е отмерисало.
Надявам се никога да не сложа такава гадост в устата си.Не че не съм дърпал ама не е приятно.По добре ги дай за гориво,и си разкарвай бараката. :D :D :D

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Нед 06 яну 2008 13:15

С парите за цигари 1 месец, колко ще ям не е истина... :)

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Нед 06 яну 2008 13:27

Изчетох всички мнения, но колкото и да ме е срам да си призная не виждам скоро да спра тази отрова :? Пуша от 9 години като започнах от тотална глупост - по 1-2 цигари и после първи на магазина.
3 години дъних синьо Виктори :shock После бяло Виктори и сега димя син ЛМ. Правих опити, но не се сдържам. Въобще не искам да смятам колко пари съм дал и давам за тези глупости. Мнението ми не подкрепя тютюнопушенето!

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Нед 06 яну 2008 13:31

Прави като пич-а на аватара ти и няма да ти се пуши. :lol:
Човек не си ли наложи воля няма отказване това е!

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Нед 06 яну 2008 13:34

Tinko написа:Прави като пич-а на аватара ти и няма да ти се пуши. :lol:

Джентълмена от аватара е в друга посока, за която темата според мен ще е с пъти по-голяма от тази за цигарите :lol: Все пак се надявам в близко или далечно бъдеще да престана пуша 8)

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Нед 06 яну 2008 13:36

Желая ти го от сърце!

Потребителски аватар
russonera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот russonera » Нед 06 яну 2008 14:53

Еми добре бре покрай темата опитай се и ти да ги спреш. :wink:

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Мнениеот leonardo_vd » Нед 06 яну 2008 14:57

Аз за 2 години кат съм спрял цигарите си спестявам за Турбо кит за голфарата. :wink:

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Нед 06 яну 2008 14:59

Green_Madness написа:
Tinko написа:Прави като пич-а на аватара ти и няма да ти се пуши. :lol:

Джентълмена от аватара е в друга посока, за която темата според мен ще е с пъти по-голяма от тази за цигарите :lol: Все пак се надявам в близко или далечно бъдеще да престана пуша 8)

Пробвай бе човек!Купи си един Табекс.10 лева къде не си ги дал.Пробвай.Ако почне да ти се отразява добре,и да ти е гадно като запалиш възползвай се,прояви малко воля и спирай.Най кофти е първите 2-3 дена.После става по-лесно,щот малко свикваш да се инатиш пък и усещаш вече друг вкус в устата :)Пък до третия месец има време :) Нали така колега Tinko :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”