Здравейте колеги.Радвам се за теб колега.Това е просто даване на пари за да се самоубиваш.Баща ми е на 38 години и пуши от 4 клас(това значи някъде 12 годишен)пуши близо 25 години.В последните 10 години пуши по 1,5,2 кутий на ден.Много пъти е казавал ще ги спра(при всяко увеличаване на цените им),но никакъв резултат.Просто казва че докато работи това му дава сили.Тва е.Обаче зе че гледа няква реклама на хапчета за отказване на цигари
"Табекс" или нещо от сорта.И така пробва ги.Казва че като е изпил първото хапче и след това изпушил първата цигара му се е гадело,и така постепенно по по-малко,и сега вече от 3-4 дена не е слагал тая гадост в устата си.А преди неможеше без тях.Случвало се е в 11 часа да ходи по магазините да търси цигари.Ех не само хапчетата са помогнали а и
волята.Ако я нямаше нея няма ше да вземе повече от хапчетата.
Аз може да съм на 16 но не пуша,макар че много мой връстници го правят.От нашето училище пушат поне 50%.Крият се(то това да си е криене,директорката си ги вижда) ама там се събират от даскалото сички и там ходим на Химия и Биология и като се подадеш от стената(щот се пада под ъгъл) и те залива един дим,от който почваш да кашляш.

.Сега покрай ваканцията може да се е отмерисало.
Надявам се никога да не сложа такава гадост в устата си.Не че не съм дърпал ама не е приятно.По добре ги дай за гориво,и си разкарвай бараката.